Heldag i Göteborg

Idag kände jag för att hitta på något hela familjen! Så vi åkte in tidigt till Göteborg och tittade runt i butiker. Hittade ett par skor till Mira, puma skor, världens sötaste. Men de var så mjuka och lätta att sätta på. Hon kan stå och gå i dem väldigt bra också. Alltså gå när hon håller en i händerna. Och sedan köpte vi lite presenter till lillan som blir ETT år om en vecka, typ.

Och Andreas lyckades göra sönder en barnskiva..eller vänta..han lyckades göra sönder TVÅ barnskivor. Likadana till och med. Han tappade den första i golvet så den gick sönder. Och gjorde samma sak med den andra. Vi köpte en tredje. Undra om de var glada när vi gick.. Fast den första mörkade vi, vi gömde den. Den andra tappade han framför kassan. Men det gick ju bra. Haha.

Efter shopping och lunch, DYR lunch. F-n vad de höjer priserna på helgerna. Helt otroligt. TIO hela kronor för en cheeseburgare lixom. Nej, usch. Vi åt på Åhlens restaurang.

Mira somnade gott efter lunchen och då passade vi på att vandra upp till Universeum i det fina vädret. Slank in i några affärer på vägen också men hittade inget roligt. Förutom på NK kids.

Väl framme på universeum är det proppat med folk. Herregud. Finns inte ett skåp ledigt. Så vi sätter oss i cafét, som också var fullt, och tog en fika.
Sedan fick vi ett skåp och vi började med att åka upp och titta på hajarna och fiskarna. Kan ju säga att detta slår Stockholms "aquarium" med hästlängder. Finns mer än bara gäddor att titta på här.
Vi såg stora hajar, rockor, fiskar, muränor och massa olika djur.

Sedan fortsatte vi ut til regnskogen där vi såg världens sötaste apor som hoppade runt. Det tyckte Mira var jätte roligt. Men jag höll ju på att svettas ihjäl. Fortsatte sedan till "aktivitetsrummen". Tyckte dock inte att det var så roligt. Är mest roligt för barn.

Avslutade dagen med att handla hem massa gott på coop, och ni sitter jag i soffan, dötrött men ska smälla i mig lite choklad och dricka en kopp te :)

God lördag.

Har massa härliga bilder att lägga upp men mitt usb minne har försvunnit av sig själv.. Tror att det ligger i Åsa. Och dit ska förmodligen jag och Mira i morgon. Så lägger förhoppningsvis upp kort i morgon.

Kommentarer
Postat av: Caroline

kom ni inte och hälsa på oss ;)

2011-03-06 @ 14:19:35
Postat av: Mikaela

Ja varför gjorde vi inte det? :( Fast vi hade inte tid heller. Men ska göra det nästa gång!! :)

2011-03-06 @ 17:51:42
URL: http://fjortonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback






RSS 2.0