Nyår.

Ja idag är det nyårsafton. Sjukt vad tiden går fort. Förra nyår åkte jag och Andreas upp till Stockholm för att fira med Henka. En lugn och skön nyår blev det. Mira låg ju i magen och hade det lugnt med, tror jag.
Och nu är vi bara hemma, min lilla familj.

Dagens nyårs middag blir:

Löjromstoast till förrätt. Redan ätit! GOTT!

Entricôte med rotfruktsgratäng och nåot mer som jag inte kommit på än.

Och sist. Sorbet, ostbricka och oliver.

Blir nog bra det. 

Nu ska jag fortsätta laga mat. Bilder kommer senare.

GOTT NYTT ÅR! 

Mira.

Här har vi hennes sköna sov position.

Raggsockarna är på med! Något stora bara.

Alltså, kan man vara sötare?!

Yes! Hon börjar äntligen få några långa små fjun :)

Idag.

Idag är Mira lite grinig. Så får inte så mycket gjort. Internet funkar inte idag på min bärbara, typiskt. Får se om Andreas kan fixa det sen när han kommit hem från jobbet.

Är trött och seg idag, fattar ingenting. Fattar inte att det är nyårsafton imorgon. Och vi har ju inte ens handlat mat. Blir en lugn nyår för oss detta året med. Finns inte så mycket man kan hitta på med en liten bebis. Om man inte har gäster och god mat förstås. Men det är ingen som vill umgås med oss. Har faktiskt inte ens frågat någon. Kanske ska köpa lite raketer och bränna av från balkongen? Varför inte. 
Men jag får väl laga ihop något gott till oss alla tre imorgon. Det blir mysigt!

Varför inte avsluta detta lilla inlägget med en liten normal dialog.

"Andreas: Men han är ju efterbliven.
Mikaela: Nej det är han inte! Han är cp!"


Glasögonorm.

Tror att jag har hittat ett par glasögon. Men har svårt att välja vilka jag ska ta. Vilka var snyggast?!





Kungsbacka.

Det blev en shoppingdag idag! Var på kungsmässan med mamma och Mira och försökte hitta några fynd bland rean. Avskyr rea. Hittar aldrig något. Hittar bara fina saker där det inte är rea. Men nu så!! Köpte ett par byxor som var för små. Vilket fynd! Men jag testade ju dem först, och märkte att de var riktigt trånga. Men här ska det tränas så det är inga problem. De kommer sitta bra om en månad! ....
Letar som en galning efter nya glasögon. Mina har hängt med några år nu och brutit båda benen. Har hittat ett par som jag tycker är snygga, lite annorlunda. MEN det är bara jag som tycker att de är fina. Ingen annan. Och då kan jag ju inte köpa dem!

Jag är förresten helt övertygad om att jag såg en självmordsbombare i Kungsmässan. Inte idag, utan igår. Han såg märklig ut, gick sådär konstigt. Hade en axelväska som var gammal och sliten, hängd framför sig. Och han hade något under tröjan, eller också var han bara fet. Och sedan pratade han i telefon. Jag förstod inte mycket vad han sa, jag skyndade mig bort från honom bara. Sa till Andreas att det var en självmordsbombare. Jag tror inte att han trodde på mig. Men något måste ha gått snett med hans planer, för inget exploderade ju?! Tur var väl det!! För hade han gjort det så hade jag satt dit den jäveln! Fast då hade han i och för sig vart död..

NU. Ligger Mira och sover, efter ett bad och välling. Och Andreas sitter och försöker få igång internet på min bärbara dator. Och han lyckades precis få igång det!! Så nu kan jag gå ut och lägga mig i min fina divansoffa och surfa och titta på tv. Bättre än att sitta i min "walking closet".

/Mikaela


Kan inte bestämma mig.

Hej och hå, gud vad jag är duktig på att skriva. Nej men anledningen är för att det vart så mycket nu. Uppe i Stockholm hade vi ingen dator, sedan flyttade vi hem till Åsa, där fanns datorer men hade ingen lust att skriva. Och nu har vi äntligen flyttat till våran fina lägenhet i Kungsbacka och vi fick internet IGÅR!

Men kan dock inte bestämma mig om jag ska fortsätta skriva. Men jag gör ett försök.
Ska så småning om lägga upp bilder men har inte min dator och har inte hittat sladden som jag kan föra över bilder från telefonen till datorn. Har bara 1100 bilder på mobilen.. behöver rensas!!

Flytten har gått bra, det som ska göras nu är att det ska tapetseras om. När vet jag inte. Målarna dyker väl upp någon dag. Men annars är den väldigt fräsch!
Mira ligger och sover gott. Hittade henne sovandes sittande! Alltså framåtlutad. Såg inte bekvämt ut, men sött att man kan vara så trött :) Självklart lyckades jag fota henne.

Göra idag? Vet inte. Var så jäkla onyttig igår så det får väl bli ett långt zumba pass! Har ju gått ner de feta kilona man gick upp i Stockholm! Huuu. Tyvärr så kommer det ju att synas på tv. Plus 10 procent som läggs på, fy fan vad fet jag kommer va. Och om man har widescreen kanske man blir ännu fetare?! Nej usch. Hoppas inte. Får lägga upp lite bilder här så folk ser att jag inte är så fet. Eller också så skiter jag fullständigt i vad folk tycker!? Eller är det mitt huvud som är lite stört?

Igår köpte Andreas ett par nya skor:
Han testar storlek 43, och som de flesta vet så finns det bara en storlek framme som man provar, oftast höger foten. Butiksbiträdet kommer fram och frågar hur det går och hur den känns. Jag säger att han ska prova den andra skon också.
Butiksbiträdet: Ja, vilken storlek var det?
Andreas: Ja, jag har 43 på den foten också.


Ja just det. Det har ju var jul och allt. Men det ska kan jag skriva om i ett annat inlägg. Så det inte blir så långt och tråkigt.

Nu ska jag äta gröt, och sedan träna. Senare: Ut och gå. Sist: Sova.

Förresten! Ett nytt smeknamn till Mira: Mirakel, för hon är ju ett!
/Mikaela







RSS 2.0