Underbart.

Nu har jag bokat tid för en ansiktsbehandling LYX imorgon klockan 11. Behövs verkligen känner jag. Det ska bli skönt med ryggmassage, ansiktsmassage och handmassage :D

Fick plats med det i vårat hektiska schema!

Herregud!

Det har tagit mig en vecka att ladda upp lite bilder. Blir så jävla irriterad att det ska ta sån jävla tid! Ursäkta.
Men i alla fall, förra veckan åkte jag, Mira och Andreas upp till Stockholm en snabbis. Bodde på Elite Palace, jätte fint hotell!
Vi beställde upp room service och sedan lade vi oss och tittade på tv och somnade i princip. Det var en lång dag med mycket väntan.

Och nu ska vi hinna flytta, städa, hitta en ny lägenhet och ta hand om lilla Mira tills på lördag. Ja det är en del. Lägenhet kan vi nog glömma men det andra måste vara klart eftersom vi åker till Stockholm på söndag och stannar en tid. :)

Men men nu får vi börja röja här.

Lite bilder från hotellet.













Mikaela

Here we go again!

Yepp. Nya tag nu då. Har inte haft någonting att blogga om på sistonde. Och har inte haft tid eller ork.
Sist jag bloggade var ju Mira sjuk. Sedan blev jag sjuk och sen Andreas.
Igår var vi på bvc med Mira, då fick hon 5 månaders vaccinet och mättes och vägdes. Andreas var som tur var med och fick hålla i Mira när de tog sprutorna. Usch jag tycker att det är så hemskt.
Satt i hörnet och höll på att börja gråta när man hörde Miras skrik. Men efter några sekunder var det över och allt var bra. Min sötnos väger nu 6225g och är 64 cm lång! Lång och smal.

I natt fick vi inte mycket sömn. Mira vaknade i stort sett varje timme och skrek och var ledsen. Och inget passade. Jag hoppas och gissar på att det var vaccinet! Har verkligen ingen skrik bebis men natten var jobbig.
Andreas fick gå upp på morgonen och ta henne för jag var helt slut. Vid elva tiden kom mamma med bilen som vi lånade in till Kungsbacka. Där skulle vi först gå till bostadsförmedlingen, sedan strosa jag runt inne på kungsmässan och väntade på att Andreas skulle bli klar med sina ärenden som han hade. Var inne en sväng på jobbet och pratade lite. Alltid lika kul att träffa alla!
 Men på bostadsförmedlingen sa det att vi stod med på en trea i Kungsbacka, bra nyheter. Men tror ändå inte att vi får den. Bostadsöfmedlingen väljer ut tre stycken till varje ledig lägenhet sen är det upp till fastighetsägarna att besluta om vem som får lägenheten. Alltså finns det ingen jävla kö! Utan kan dröja hur länge som helst. Men vi får se. Hoppas på det bästa!


Mikaela

Tråkigt.

Händer inte så mycket nu. Så det finns inte mycket att skriva om..
Mira vände sig två gånger idag förresten! Från rygg till mage, så duktig min skrutta!
Nu ligger hon i sin säng och pratar med nappen i munnen, förmodligen med sitt grådjur. Har precis ätit gröt, så mätt och belåten är hon. Hoppas jag. Även fast hon får gröt och mjölk på kvällarna så vaknar hon 2-3 gånger på natten, vilket är lite jobbigt.

Usch ska ringa bostadsförmedlingen imorgon igen! Den ena tanten säger att det löser sig och den andre att det förmodligen inte gör de. Idioter!
Får bara hoppas på det bästa. Ska i alla fall bli både skönt och lite tråkigt att flytta här ifrån.

Har ju vart inne på att klippa av mig håret, men jag väntar nog med det! Kanske till vintern isåfall. Nu blev det långt istället :)

Får se vad jag hittar på imon, syster skulle kanske komma hit men vi får se hur det blir med det.


Mikaela

På bättringsvägen!

Nu är det bara snuvan som är jobbig för skruttan. Annars mår hon bra, ingen feber och liite hosta bara. Skönt!
Idag har vi inte gjort något alls! Bara vart hemma och tagit det lugnt.

Mira vill skriva några rader :

s<wfw,ez za

Några rader blev det ju inte..
Nu ska vi snart äta! Bakad potatis och entricôte, ska bli gott!
Har verkligen ingenting att skriva om.. Är det bara jag som tycker att det är äckligt att dricka vatten från kranen i badrummet?

Köpte en trisslott idag! Vann ingenting. Eller jag köpte ingen trisslott, jag hade en som jag vunnit 25 kronor på och löste in den mot en ny. Ångrar mig som fan. Haha nej.

Nu börjar det förresten att krisa sig med lägenhet för våran del. Får bo kvar i en och en halv månad sen är det gatan som gäller! Men men vi får se hur det går, ska ringa dit på måndag!
Nu ska vi äta.

Mikaela

Sjuk :(

Idag är min lilla älskling sjuk :( Började hosta och snuva lite igår och inatt fick hon feber.
Skulle egentligen åkt till bvc och tagit 5 månaders vaccin, men det får hon ju inte nu. Men jag ville ändå åka ner och prata med dem. Så vi stod och väntade på bussen, men det kom ingen buss! Efter ett tag stannade en bil och berättade att det var översvämmning så bussen inte kunde komma fram. Så vi gick hem igen.
Väntar på samtal från bvc nu. Så idag blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt med skruttan. Hoppas att det går över snart!



Mikaela

Liseberg igår!

Jag, Mira och syster bestämde oss för att hitta på något kul ihop igår. Så vi tog bilen in till Göteborg och gick på Liseberg! Åka något kunde vi ju inte göra men en hel del spel blev det!! Och en hel del vinster! :D
Mira var så duktig så, låg för det mesta i vagnen och tittade på sina dinglande barbasar.
När vi sedan satt och fika kommer det massa lisebergskaniner och börjar spela någon show mitt på gatan, det tyckte Mira var jätte kul. Ögonen spärrades upp och hon vred på huvudet fram och tillbaka för att hänga med, sötnosen.
Vinsterna blev en stjärnvist på kexchokladen, första vinst på daim, första vinst på plopp, första vinst på gosedjur, andra vinst på gosedjur och sedan två små gosedjur. Massa leksaker till Mira :) Sedan spelade vi airhockey, ett spel där ingen kan slå mig i!! 9-1 till mig såklart.
Vädret var perfekt, dagen var perfekt!


Mira i vagnen.


Jätte glad hos moster, och har precis sett kaninerna!


Rolig spegel!!! Fick tyvärr korrigera mitt ansikte pga känsliga läsare..


Åka motorcyckel fick Mira göra i alla fall!


Och köra med!


En av vinsterna! Och nej jag skulle inte köpa en korv, jag köpte en mugg med vatten och den kostade 1 kr!


Mira på väg hem med grådjuret och första vinsten pingun.




Mikaela

INTE denna bussen igen!!

dsc01201 (MMS)

INTE denna bussen igen!!


Mysdag med Maria och Marie.

Och igår, tisdag åkte jag och Mira till Lindome där Maria bor. Marie var redan där eftersom jag och Mira blev lite sena. Men vad fint de bodde! Rikitgt fint hem!
Det första vi gjorde var att äta lunch, pastagratäng som Frippan hade slitit med hela morgonen.. Jättegott! Och sedan blev det lite fika och massa prat om allt möjligt!
Tog tyvärr inga bilder :( TRÅKIGT. För vi hade jätte mysigt i alla fall!

På kvällen åkte jag och Andreas in till stan för vi skulle på ett möte, satte oss och åt på pizza hut först, fett.
Och vi var hemma vid tio tiden.

Idag ska jag till Kungsbacka, himla massa grejer man ska hinna med när man är mammaledig :)
Ska träffa Mallan! Arbetskamrat som jag inte har träffat sedan jag såg ut som en köttbulle! Alltså innan jag födde ut Mira. Haha.

Lägger upp lite söta bilder på Mira istället.








Mikaela

Måndag 9/8

Ja. I måndags åkte jag och Mira till Kungsbacka för att möta upp Heléne och Linus på stationen. Alla var hungriga så vi vandrade bort till fyren och åt lunch.
Efter det gick vi runt och tittade i affärer, fick köpt lite små saker till Mira. Köpte en hel del strumpor, kan INTE förstå hur strumporna bara försvinner?! Eller ena strumpan, finns ju inte ett enda par kvar. Helt sjukt.
Dagen slutade med att vi tog en fika och sedan gick bort och mötte upp Andreas vid stationen och där åkte alla hem. En trevlig och mysig dag hade vi! Och Heléne passade ju även på att skämma bort Mira lite!


Linusen somnade.


Sen piggna han till!


Mira ser aningen chockad ut.


En glad Linus och en fortfarande chockad Mira?


Två fina t-shirts som Heléne köpte till Mira!


Och självklart en barba body och ett par mörklila mjukisbyxor fick hon från snälla tant Helén!

Tusen tack!


Mikaela

Ser ni det hålet i taket på bussen. Det är...

dsc01195 (MMS)

Ser ni det hålet i taket på bussen. Det är tydligen ett mega "airkondition", eller hur fan det stavas, hål! Som blåser rakt ner på mig, sitter och fryser ihjäl just nu. Fy fan för västtrafik. Jag måste tänka på mina bröst! Arg.


Familjedag i lördags.

Yes. I lördags så åkte alltså jag, Andreas, Mira, syster, mamma och pappa till Göteborg dels för att fira mig lite och sen för att umgås och hitta på något kul. Det blev minigolf :D Äventyrsgolfen vid linné. Roliga banor att spela på!


Mira var glad, hängde med mormor!


Golfproffset Andreas.


Syster.


Kungen av minigolf. haha


Fina banor!


Ska vi se hur det går för Andreas..


Ja.. bilden säger väll allt?


En nöjd Mira på väg hem.


Köpte med oss gourmet mat på "Sofinas" vid avenyn.
GOTT!

Just det, vem vann?
1.Pappa
2.JAG
3.Syster
4.Andreas

Idag ska jag till KBA och träffa Helene och Linusen!


Mikaela

Dop och annat.

Gud vad jag är kass på att blogga. Men nu har det vart så mycket!
Fick besök av Samuel, Madde, Hans och Henka från Stockholm förra fredags kvällen. De stannade till söndag då Miras dop var. Det ÖSregnade på dagen och jag skulle ge mig ut och fixa de sista sakerna till dopet. Det var inte kul. Jag hade med mig Mira i bilen och det forsade verkligen ner och blåste. Trixet var att försöka få ut Mira och lägga över henne i barnvagnen utan att hon skulle bli blöt, lyckades ganska bra. Men fy fan vad arg jag var.
Vet inte om det bara är jag eller om det är fler som brukar prata eller skälla på vädret när man är ute i det. Jag blir så jävla irriterad och får ur mig "Men jävla idiot" "du e så jävla dum i huvet" "fy fan vad förbannad jag är". Det är ungefär de fraserna som jag väller ur mig när jag är ute i sådant väder. Idag regnar det ju med men nu sitter jag hemma så då stör inte vädret mig, behöver inte skällas på!

Men i alla fall så var det väldigt trevligt att fått ha lite besök i våran lägenhet, vi tittade på film och åt i stort sett. Hade lite sjuka diskussioner också. På lördagen fick jag och Andreas stress åka ner till Varberg för att köpa en "sista minuten klänning" till mig. Jag hade beställt sex klänningar som skulle ha kommit fram i veckan men de blev försenade(!) så jag hade inget att ha på mig på dopet. Jag var så sjukt stressad, stod och svettades i provrummet och slängde på mig massa olika klänningar, men hittade inget! Eller jo, en tråkig enkel klänning som jag köpte. Därav min tråkiga klännning på dopet! Men sedan så tog vi en tripp till Göteborg och tittade lite i butiker och fikade. Trevligt.

På söndagen, Miras dopdag var det också mycket fixandes som skulle göras, vaknade vid sex men gick upp kvart i sju. Sedan åkte vi till Åsa hem till mor och far och började laga mat och fixa iordning oss. Och allt gick som det skulle!
Kl 13:00 började cermonin i kyrkan, det var ganska stort. Började med att vi gick ner mot altaret och ställde oss sedan längst fram runt dopskålen. Mitt hjärta slog så hårt så jag trodde det skulle hoppa ut, men det ingen visste var att jag och Andreas skulle sjunga! Och det var ju därför jag var så jädra nervös! Men efter några darriga toner i början av "det vackraste" gick det bra sedan och nervositeten släppte! Det var för övrigt två dop, Miras och en liten flicka som hette Siri. Och Mira sötnosen somnade mitt i :)
Efter cermonin begav vi oss till församlingshemmet som ligger precis bredvid kyrkan, där hade vi dukat iordning allt och började ställa fram maten. Sedan tog vi MASSA kort och öppnade presenter.
TACK ALLA SOM VAR MED OCH FIRADE MIRA PÅ DOPDAGEN!


Kyrkan


Gudföräldrarna, Nanntika och Henrik går ner mot altaret.




Sjunger för Mira.


Somnat.







Och igår (torsdag) fyllde jag ju år. Mamma, pappa och min kära farmor hade glömt av att jag fyllde år, men det gjorde inget hade det lugnt och mysigt med min bebis ändå! :) Imorgon så ska vi nog ut och spela lite minigolf och äta för att fira mig lite. Ska bli trevligt!
Beställde nyss ett par skor, kostade tvåtusen kronor! Men jag hade en rabatt kupong så de kostade "bara" ettusen kronor. DYRT. Har inte råd men måste verkligen ha skor. Valde mellan att beställa de skorna eller att beställa från skopunkten, "ta tre betala för två". Då skulle det kostat sexhundra ungefär, men jag vill nog hellre ha ETT par HÅLLBARA skor. Det blir nog bra.

Ska ta massa kort imon på våran familje dag :)








RSS 2.0