INFLYTTNINGSFEST

Ja. I lördags hade vi våran inflyttningsfest. Det var mycket att göra på dagen och man var trött efter gårdagen.  Men med mycket hjälp från Erik och Henka så gick det bra och allt blev klart precis i tid.

Det bjöds på snittrullader med potatissallad och vinkokt rostbiff, kex med brie och vindruvor, friterade vårullar med sweet chilli sås och såklart BÅL. All mat gick åt! Och all bål. Jag han inte smaka på något kex, vårulle eller bål. Och det var även lagom mycket folk. Till en början var vi nog runt 20 och sedan 14 tror jag. Det var ett gäng som var tvugna att gå tidigt, de skulle bara komma och äta upp min mat och dricka upp min bål.

Men i alla fall. För att lätta upp stämningen lite så delade Andreas upp oss alla i tre olika lag.
Lag 1, bestod enbart av män. Lagnamn: Samlaget. SMART NAMN!!

Lag 2, mitt lag!! The winners. haha kasst namn.

Lag 3, bestod av Erik och resten kvinnor. Och självklart blev då lagnamnet Eriks änglar.

Första leken, en från varje lag har en ballong runt vristen och ska dansa i takt till musiken som spelas och försöka trampa på motståndarens ballong. Sjukt kul att titta på. Dock var det lite svårt att smälla ballongerna, tror att snöret ska vara längre så ballongen ligger längre ifrån vristen.

Sedan fortsatte vi med, musik som skulle nynnas och lagen skulle gissa vilken sång det var. Musiktävling, smälla ballongen mot kroppen, lyfta bommullstussar med näsan, fylla en kondom innan den gick sönder, doppa pennan i flaskan, med andra ord, limbo, hmm var det något mer? Minns inte. Tror inte det. Men det slutade i alla fall med att Samlaget vann.

Sedan fortsatte festen med musik, prat och drickande. Sista personen tror jag gick hem runt halv 4! Sedan gick jag och lade mig. Var så sjukt trött.

Men en absolut lyckad kväll. Tror att en person har filmat ganska mycket av lekarna, ska försöka få tag i filmen så jag kan lägga upp det :) Tog inga kort själv, så jävla tråkig. Men jag orkade inte. Lägger upp lite bilder som Madde tog.

Och jag säger det igen. Är så glad att alla som kom, kom. Så kul! Tack för alla fina inflyttningspresenter med!!















FREDAGEN

Nu när Mira sover ska jag passa på att skriva detta inlägget. Som sagt. Helgens bravader.

Fredagen började med att Mira vaknade vid 8 tiden, senare än vanligt. Mormor, min mamma, skulle hämta henne vid 11 tiden. Det var lite tungt att lämna henne men samtidigt känner jag mig så säker för jag vet att hon trivs så bra hemma hos dem.

Jag, Henka och Erik tog oss ner till staden. Kungsbacka. Där åt vi lunch och de passade på att shoppa lite kläder. Slängde mig in på jobbet och sade hej med. Sedan mötte vi upp Andreas på systemet där vi handlade lite gott inför kvällen och morgon kvällen. När vi sedan var hemma, minns jag inte vad vi gjorde. Vi började laga mat. Honungsmarinerad ryggbiff med ruccola och potatisgratäng. Ryggbiffen alá Erik kan ha vart den godaste ryggbiff jag någonsin ätit. Vi drack öl, cider och vin och tjatade om allt möjligt. Helt plötsligt blev det lite känslosamt. haha men det ska vi inte ta upp här.

Vi började spela "med andra ord". Jag och Henka var i samma lag och Andreas och Erik. Ja, Andreas och Erik vann, men de förstod dock inte att jag och Henka fuskade oss igenom de poäng vi fick. Även fast jag tappade ner en hel näve med små brickor på golvet som Henka hade gett mig vid sidan av bordet. Men de förstod inte. Märkligt.
Vi tog sedan en taxi in till Kungsbacka. Skulle gått till Esters. Men när vi kom dit såg vi att det var 30+. Så vi gick vidare till ett annat ställe. Inte så mycket folk men vi var lite tidiga också. Vi satte oss vid ett bord och tog en drink, dansade lite och sedan gick jag och Andreas till Esters och frågade vakterna om det var okej om vi fick komma in ändå. Och självklart gick det bra. Så det slutade med att vi gick dit. Och det var länge sedan jag fick dansa av mig så mycket. Fan vad kul det var. Älskar att dansa på fyllan. Sedan gick vi hem och sov!

Jag vaknade vid 9 och kände mig så jävla äcklig. Så jag var bara tvungen att ta en dusch och ett bad. Låg där i 40 min. Skönt!

Nu bestämmer jag att jag skriver om inflyttningsfesten i ett annat inlägg lite senare idag för att Mira har vaknat och för att det inte ska bli så långt att läsa.

Bakfull

Hej. Har inte hunnit skriva så mycket denna helgen. Men jag ska skriva ett inlägg med massa bilder i morgon om hela helgen. Kan summera lite kort:

I fredags var vi ju som sagt ute, jag, Andreas, Henka och Erik. Slutade med att vi var på 30+, Esters i Kungsbacka. Men vi hade kul. Jag i alla fall.
Lördags, igår. Hade vi våran inflyttningsfest. Blev jätte lyckad och är så glad att de personerna som kom, kom :) Hade massa lekar för att lätta upp stämningen lite. Sjukt roligt. Som sagt så lägger jag upp bilder och sånt i morgon.
Är alldeles för trött för det idag. Har städat och skurat och hållt på idag. Och en tråkig sak... Våran nytapetserade vägg i vardagsrummet har fått stora märken av stolarna som stod emot väggen. Vem ställde stolarna mot väggen?!?! jaja..finns inte mycket att göra åt det.

Godnatt. Mitt hjärta sover så gott i SIN säng nu :) Underbart att ha henne hemma igen.

Kul!

Kul att det är många som tycker att vi var roliga och underhållande igår :) Och värre kommer det bli...?
Klippet där jag har uppsatt hår och varnar Andreas för alla saker som kan komma ivägen för hans bilkörning var faktiskt från castingen. Blev förvånad att de hade med de klippen men det var kul att se! Alltså första gången vi satte oss i en bil med kamera i. Man försöker koppla bort tankarna om att det finns en kamera framför ögonen och det gick ganska bra! Självklart tittade man in någon gång, kanske. Minns inte riktigt.
Men jädrar vad kul vi har haft och det har vart en riktigt upplevelse. Verkligen.

Och ni som tycker att man gör bort sig. Ja vissa saker är lite pinsamma. Men herregud. Lätta på trycket för fan. Det här är skoj.

SKOJ SKOJ SKOJ.

Saknar min Mira så det gör ont :(

Förresten. Mitt hjärta höll på att stanna förut. Usch vad dåligt jag mådde. Jag, Henka, Andreas och Erik trängde oss in i Andreas arbetsbil. Två sittplatser, en förarplats och en passagerar plats. Och ett trångt lastutrymme. Henka satte sig i typ skrubben med alla påsar. Andreas körde (!!). Erik satt i passagerar sätet. Och.. ja.. vart satt jag?! Jag satt i fotändan. Säger man fotändan? Vid Erik alltså. Hade mitt huvud ner mot hans ägodelar, nästan. Luva över huvudet ifall det skulle komma en polis. Och när jag ligger där och inte ser något hör jag hur Andreas säger: "Fan! Varför står polisjäveln där nu?!"
Erik: "Kör bara lugnt det är ingen fara"
Jag:"Men herregud, neej, varför händer detta. Erik sätt på dig bältet!"
Andreas:"Men fan nu vinkar han in."
Erik: "Nej det var till bilen innan, sväng här."
Andreas:"Ja jag svänger här. Men fan, varför står det en polis där framme med?!"
Jag trodde att jag skulle dö. Helt ärligt, hjärtat började pulsera så sjukt fort.
Andreas: "Nej nej nej nej, fan nu blir jag nervös, en polisbil bakom mig."
Erik: "Kör lugnt, det är ingen fara, han har inte satt på blåljusen."
Jag:"Herregud." Försöker göra mig så liten som möjligt.
Andreas:"Nej fan också!!!"
Antog att blåljusen var på nu.
Erik:"Var lugn nu, Mikaela försök hoppa ut så fort du kan."
Jag:"Ska jag hoppa ut?! Nej jag kan inte, va fan ska jag göra."
Tar upp huvudet försiktigt och ska se om jag kan ta mig ut. Hör något bakifrån som låter som "Nu går ni ut bilen."
MEN. Rösten var bara Henka som satt där bak bland all skrot och förmodligen frågade om vi var framme. Och inte fan fanns det någon polis. Allt var ett skämt. Jag höll seriöst på att dö. Något av det värsta jag vart med om. Var så jävla rädd.


Nu ska vi SUPA. SUPA lyssnar på fångad av en stormvind just nu.
Pussokram alla.


Gårdagen.

Ja då var första avsnittet avklarat. Skratta så jag grät. Både jag och Andreas. De hade klippt ihop det så jäkla kul! Jag är nog Sveriges mest tjatkärring. Eller kärring är jag ju inte. Tjat sur sambo?
Men det var kul. Låg på golvet och svettades som en gris innan det började. Var så nervös!

Men nu är det bara att se fram emot de andra avsnitten. Kul med haters förresten. Kul att folk faktiskt blir upprörda över ett tv program. Fick mycket sms igår och det var kul att folk tyckte att det var kul och inte såg mig som OND.
 
Men man kan ju undra vem det är som bestämmer hemma.. eller?

LÄNKAR

Andreas kör som en kärring:
http://www.tv4play.se/noje/sveriges_varsta_bilforare?title=han_kor_som_en_karring&videoid=1206609

Andreas kör i 1 km/h:
http://www.tv4play.se/noje/sveriges_varsta_bilforare?title=du_kor_i_1_km_i_timmen&videoid=1206668

Första avsnittet:
http://www.tv4play.se/noje/sveriges_varsta_bilforare?title=sveriges_varsta_bilforare_del_1&videoid=1207485


Nu har Mira åkt hem till mormor och morfar. Ska vara där till SÖNDAG. Herregud hur ska jag klara mig?! :( Saknar henne redan...Min lilla plutt. Usch nu kommer det nästan tårar. Men jag vet att hon har det bra i alla fall.
I natt kom förresten Henka och Erik hit. I natt klockan 01:00. Andreas jobbar nu, jag sitter i soffan med H och E. Nu ska vi snart gå ner till staden och titta runt lite.

HEJHEJ

Nu börjas det

Hörde på radion att jag ALDRIG ger Andreas positiv kritik. Jag tycker allt han gör är FEL FEL FEL.
Nej så var det inte!!

Får väl se i kväll...

Nu är jag arg.


Sveriges värsta inlägg

Idag är dagen. Idag är dagen då förnedringen början. Ångest till max. Ja idag är dagen då första avsnittet sänds. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nej nej nej. Det ska bli jätte kul men självklart har jag lite ångest. Är mest orolig för hur man ser ut, med tanke på mina extra kilon jag hade i Stockholm (!!), och sedan hur man beter sig. Det är ju första avsnittet, man var nervös första gången de tog fram kameran. Usch usch usch.
Men det är vi som gett oss in i leken, det var vi som valde att vara med. Och det har vart så jädra kul. Ångrar ingenting. Har träffat underbara människor och vart med om sjuka saker :) Något måste ju hända i sitt jävla svensson liv. Inte kul att bara sitta hemma och stirra in i väggen.

Och redan har vissa deltagare fått så kallade "haters". Och vi är alla medvetna om att detta skulle ske och att förmodligen alla kommer få några "haters". Man får inte ta det personligt. Men det är ju också lite kul. Höhö.

Men men men.

Igår var jag och Mira bara hemma. Vi städade och tvättade. Och idag blir det mer städ. Behöver shoppa lite med. Får se när jag får tid för det.


Gick inte att ladda upp youtube klipp nu så jag får väl länka då.
http://www.youtube.com/watch?v=YbgSd9UpBfs Trailern.

IDAG

Idag idag idag. Ja IDAG ska jag och Mira ta en promenad ner till stan. Ska titta lite i affärer och köpa mig en bok. Inte varje dag jag köper en bok. Har nog nästan aldrig hänt. Sedan ska vi städa och tvätta lite. Ja ganska mycket som ska göras idag.

Just nu sover skruttan, jag väntar på ett samtal.
Jag och Andreas tittade på "haloween" igår. Den första filmen, nyare. Eller remaken säger man väl. Vilken cp unge. Ville bara döda honom.

Ska hämta ut ett par skor sedan som jag beställt. Intressant.

Nej nu ska jag hitta på något.

Mamma

Min käre far har hjälpt min käre mor att installera ett program så hon kan översätta ord från svenska till thailändska. Om det är något svårt svenskt ord till exempel. Man kan även höra hur orden uttalas/låter, en kvinnlig röst som säger orden. Och det tyckte ju min söta mamma var jätte kul. Ja. Det slutade med att hon satt och skrev gubbjävel och bögjävel och höjde volymen. Min lilla pappa undrar förstås vad fan hon höll på med. Men hon hade bara lite tråkigt. Så som jag har ibland. Jag och mamma kommer alltid på något kul att fördriva tiden med.

Nu har jag och Mira tagit ett bad. Snart blir det läggdags. Får se om fröken vill dricka lite välling. Hoppas. Gillar inte att hon inte äter :( Nu sitter Mira helt klistrad framför tv:n. Läskigt klistrad. Nej nu hoppa hon till och höll på att välta bakåt. Hon är nog ganska trött lillan.

Nu blir det inget naket mer.



NAKENBILD

Jahopp. Måndag eftemiddag. Inte mycket att göra. Mira matvägrar dessutom.

I lördags var jag ju som sagt i Åsa, blev ingen fika men vi åt middag. Och jag och Mira stannade över natten.
Har inte mycket att skriva om, det händer inte så mycket här. Är så jäkla seg också. Har börjat inreda Miras rum lite smått. Så mycket man vill ha, men är inte världens rikaste just nu.

Jag och Andreas tittade på solsidan igår. Jag höll på att dö i början, Alex och Anna, när de diskuterar. Det var så likt diskussionerna hemma hos oss. På pricken. Eller nästan. Såå elak är jag inte.

Nej jag har jätte tråkigt nu. Vet inte vad jag ska göra. Och Andreas har teater så han kommer inte hem idag. Jo klart han gör, men sent.
Och detta ska ju vara en rolig vecka. Mycket som händer. Men idag var det väldigt tråkigt. Och imorgon blir väll inte bättre heller. Onsdag, njae. Torsdag, jaaa. Då är det premiär för programmet och Henka och Erik från Stockholm kommer ner. Alltid trevligt med besök.
Fredag kommer mamma och hämtar Mira, ska vara där hela helgen :s Kommer sakna mitt snutta!! Saknar ju henne nu när hon sitter två meter ifrån mig.

Nej vet inte alls vad jag ska skriva. Inget kul det här. Jag vill ha en rullstol.


Lägger upp en nakenbild nu. Tog den nyss.


Internet

Har inte kunnat skriva något på grund av att vårat internet haft diftstörningar. Men nu funkar det igen.

Nu har målaren vart här och tapetserat väggarna som skulle tapetseras. Är så nöjd! Tusen tack.
Igår var underbara Caroline här. Så jädra kul hade vi. Mysigt hade vi och Mira älskade henne. Får vi göra om snart igen!

Skulle laddat upp lite bilder på Miras första flygtur. När vi flög upp till Stockholm men det var så segt så jag orka inte vänta. Men får ta det lite senare kanske.

Ja nu har väl en del av er sett trailern som går på fyran. Ska bli kul att se, men lite ångest har man!! Men men, herregud, man lever bara en gång. Finns så mycket värre saker än att se sig själv på tv.
Ser fram emot denna veckan väldigt mycket. Ska börja läsa engelska, Henka kommer ner och vi ska festa. Är dock lite ledsen att det är så himla många som inte kan komma på inflyttningsfesten :( Men men, vi blir ju några i alla fall och det blir ju kul det med! :)

Tror att det spökade i natt. Jag sov så himla gott och helt plötsligt vaknade jag av att Miras gå-stol började spela musik ute i köket. Började svettas och tänkte på massa spöken. Men det var väl bara stolen som fick ett fnatt. ELLER?!

Idag ska jag och Mira ner till Åsa. Ska fikas med farmor, mamma, pappa och Sven. Och sedan äter vi middag hos mamma och pappa. Andreas ska in till Göteborg och göra något annat. Får se om vi stannar över natten eller hur vi gör.

FÖRRESTEN!! Jag gjorde ju en olivolje inpackning i håret här om dagen. .......Ja.. Gör det inte. Eller det blir säkert jätte bra om man tar några droppar på topparna. Men gör inte som jag, en deciliter, massera in det i hårbotten, skölj och gå och lägg dig. Jag kunde smöra mina mackor med håret dagen efter. Jag hann inte dusha heller. Så jag sprejade sönder håret med torrshampoo och hårpray. Fick en "wet look". Fast inte snyggt.

Nu ska jag äta frukost och fixa mig lite.

Mini julafton

Idag har jag och Mira haft en jätte mysig dag. Heléne och Linus var här och hälsade på! Vi åt god lunch, fikade, busade och pratade. Sötnosen Linus är så duktig och artig som en liten prins. Linus och Mira blev överlyckliga när de fick varsitt paket, eller julklapp var det ju. Och det var nog Linus som blev mest glad. Mira fattar ju inte så mycket.

Åå vad jag längtar till nästa helg. Då händer det för en gång skull något. Då ska vi FESTA. Jihoo. Behövs. Och har jag sagt att målaren kommer hit i morgon och tapetserar?! YES. Äntligen. Eller i morgon ska han ta bort tapet och slipa och hålla på. De nya tapeterna kommer upp på fredag. Ska bli så kul att få inreda Miras rum, har väntat på det.

Har precis tagit en dusch och gjort en olivolje inpackning i håret. Har hört att det ska vara bra. Eller håret blir väldigt fint av det.. tror jag. Jo då. Men har man smörfett hår kanske man ska hoppa det. Själv har jag ökentorrt hår. Sedan ska jag göra en ansiktsmask av salt, peppar och frityrolja. Och fötterna ska smörjas in med honung och ättika.
Självklart INTE.

Gjorde ett stort misstag igår på facebook. Hade jätte tråkigt och tänkte skämta lite och skriva "Mira ska få ett syskon". Men samtidigt var det ju inget skämt eftersom hon ska någon gång få ett syskon. Men i alla fall. Jag fick lite panik och dåligt samvete när folk började "gilla" statusen och gratulerade oss. Och det slutade inte. Men nu hoppas jag verkligen att folk vet att jag INTE ÄR GRAVID.

JAG ÄR INTE GRAVID. JAG ÄR INTE MED BARN. JAG ÄR INTE HAVANDE. MIRA SKA INTE FÅ ETT SYSKON. JAG HAR ALDRIG HAFT SEX.

Så, nu kanske folk förstår? Jag ber återigen om ursäkt för detta missförstånd!

Nu ska jag bada Mira, hon ska snart äta välling. Och jag kommer få gå och lägga mig med henne, annars får hon panik. Godnatt alla söta människor. Och alla fula.
Vet ni vad? Mira ska få ett syskon.


JULAFTON


Seee så ledsen Linusen ser ut när han inte fått något paket.. snutt!

Meen så fick han ett paket!!!


Och det gick undan när han öppnade det. Mira har inte ens kommit halvvägs.

Ett inlägg.

Helgen har vart lugn. Minns inte vad jag gjort. Helt ärligt. Söndag minns jag. Var i stan med mamma och shoppade lite. Sedan bakade jag bröd på kvällen. Helt underbart med nybakat bröd, smör, ost, te och tända ljus! Tills Mira vaknade upp och insåg att hon låg i sin egna säng. Hon sov nog i 30 minuter, sedan fick vi krypa ner med henne i sängen.

Just det jag har äntligen lagat mina stackars glasögon. Nu är de hela och rena, som nya. Hittade inga nya så jag lagade mina bågar istället.

IGÅR, kom jag i mina SKINNY JEANS. ÅÅå vad jag har saknat dem! Jag trodde inte att jag skulle få på dem, men ville testa för skoj skull. För några månader sedan gick de upp till knävecken typ. Haha. Grymt jobbat!

Jag och Mira åkte in till Göteborg, hem till Sabine igår. Maria och Estelle var också där. Så vi hade en mysdag med nybakade scones, chokladbollar, frukt och såklart skvaller och frisörskoj. Frisörskoj? Ja alltså, både jag och Maria fixade håret. Jag vågade klippa mig!! Vet ni hur mycket jag klippte mig?!?! EN MILLIMETER. Och det är sant. Haha. Men jag har faktiskt färgat lite, jihoo. Så nu har jag gjort något med mitt hår som jag aldrig trodde att jg skulle göra. Men är sjukt nöjd. Tack till världens bästa frisör SABINE.

Här är massa bilder.




sconesmys


Sista turen i denna barnstolen.


Mira har fått glasögon





Äter majskorvar


Mini zebran sover bredvid mig.

NATT

Är sjukt trött så jag skriver ett långt inlägg i morgon, om helgen och idag :) Har gjort något STORT. Eller nej, det är inte stort. Jo för mig.
Godnatt

tio månader sedan.

Om två månader blir mitt lilla hjärta ett år. ETT ÅR. Det är galet. Att tiden kan gå så fort?! Men underbart är det.

Varför raderas alltid mina inlägg?! När jag har skrivit något bra så händer det alltid något och det raderas. Nu sover Mira i alla fall, sin förmiddagsnap. Och jag ska börja göra mig i ordning och packa lite saker. Vi blir hämtade klockan 10 och åker till Åsa då.

En sak som gör mig så irriterad är folk som vinner massa pengar på tv men verkar inte alls bli glada eller nöjda över det? Det var en ung trebarns mamma på tv nyss som skrapade fram en miljon,...vad bra.. så lät det ungefär när hon såg att hon bilvit miljonär. Störd. Vad är det för fel på folk?! Lite alkohol hade kanske lättat på trycket?

Nej men som sagt nu måste jag skynda mig. Ska köpa en trisslott idag, hoppas att jag vinner en miljon. Då ska jag hoppa ner för våran balkong, naken, rulla runt i snön och skrika "HALLELUJA". Och självklart filma och lägga upp det på youtube. Då ska ni få se lite glädje. Heja mig, håll tummarna. Ni vinner ju på det med. Alltid kul att se någon galen tjockis rulla runt naken i snön.


Ungefär såhär ser folk ut som vinner massa pengar:


Kungligt besök

Idag vaknade Mira vid 07:00 men lyckades snooza vidare till 07:30. Sedan var det bara till att stiga upp och ta tag i allt som skulle fixas innan Maria kommer.

Lyckades diska, städa, baka bröd, baka en vaniljkaka och laga mat som var färdigt 11:30! Bra jobbat, eller?! Plus att jag mata och tog hand om Mira på samma gång. Och fixa iordning mig själv, så gott det gick! Klockan ringde och Maria var redan här! Jag stod naken i garderoben. Ja, jag hade faktiskt inte hunnit klä på mig. Inte för att jag bakade och lagade mat naken, men jag skulle byta om från mina myskläder till något finare myskläder. Så jag inte såg ut som white trash, fast jag är ju inte white, white. Men jag är ju inte black heller, så ingen black trash heller då. Vad blir det då? Skit samma, ser inte ut som något trash. :)

Vi åt god mat, fikade och pratade massa skit. Alltid trevligt. Fick jätte fina blommor och iranier godis, gott! Hon försöker göra mig fet nu när jag har gått ner..
Måste berätta... Så fort Maria gick härifrån, vände jag mig om, fick syn på kakan som låg på bordet. Skar upp en stor bit och tryckte i mig. Man vill inte visa att man vill ha mer kaka när man har en sån snygg människa på besök. Men men.. nu ligger det mesta i magen. Bra att jag ska träna ikväll då.

Imorgon ska vi iväg till Åsa. Ett besök på bvc och sedan hem till min kära farmor och fika(!) och äta middag. Det blir trevligt. 

Hejdå
 


Onsdag

Försökte göra samma sak med Mira som jag gjorde igår morse, men det gick inte så bra. Är helt stel i kroppen idag. Jag och Andreas körde ett litet styrkepass igår. Det var skönt! Är starkare än vad man tror. Och så har det snöat igen, nu kommer det ju vara ännu farligare att gå ut. Nu ser man ju inte isen under. Kommer garaneterat ramla så jag håller mig inne idag. Denna veckan går otroligt segt. Men resten av veckan har jag fullt upp!

Just nu sover Mira, brukar alltid sova vid nio igen. Jag har ätit frukost och tittar på nyhetsmorgon. En typisk morgon. Känns som att man åldrat sådär tio år nu när man blivit mamma. Man går upp tidigt och tittar på nyhetsmorgon. Det har jag gjort sedan Mira kom ut. Ut ur min mage.

Tänker på förlossningen varje dag. Varje dag verkligen! Tycker att det är så häfftigt. Är så stolt över mig själv. Har alltid vart livrädd för att föda barn. Klart att det inte var kul, men det var inte så farligt som jag trott. Nu har man ju förträngt en del också. Minns att jag sade "Aldrig mer! Jag vill bara ha ett barn", precis efter förlossningen. Men en till ska jag nog klara av. Inte än!!

Jag vill ha en myrslok! En bebis myrslok på tv nu.

Maria berättade att en kvinna tyckte att de är så fittade på jobbet. Ja ni hör ju, fittade kan man ju inte säga. Hon menade ju givetvis slimmade/tränade/fit.
Jag berättar detta för Andreas:

Andreas: Ja? Vadå?
Jag: Men man kan ju inte säga fittade! Det hör du väl.
Andreas: Nej, man säger ju fitta. Ni är så fitta.
Jag: Men herregud Andreas, hör du inte!? Man säger fit. Ni är så fit. 


Sommras!


Smartheten

Ibland är jag helt säker på att jag är den smartaste i världen. Inte allmänbildat smart, för det är jag inte. Men bara smart. Medfött smart.
Jag har så jädra svårt att förstå hur folk tänker som gör "dumma" saker, saker som kommer att få negativa konsikvenser. Jag sitter och tänker och försöker vrida och vända på vartenda ord men fattar fortfarande inte. Att vissa människor inte ser eller fattar själva. Och nu pratar jag inte om någon speciell utanbara allmänt. Klart jag känner en del som gjort dumma saker, som jag inte förstår mig på. Sjukt.

Och fan vad folk klagar idag. Det är så dåligt väder, jag har inga pengar, jag mår så dåligt, det är så mycket jobb just nu. Ja men det är okej att klaga, säger inget om det. Jag gör det själv. Men jag säger det en gång, fan vad lite pengar jag har just nu. Sen är det bra! Jag tänker inte på det mer. Jag LÖSER det. Jag vill inte ägna dagar på att må dåligt eftersom jag inte har pengar eller för att det är dåligt väder. Det kanske inte går att lösa tänker ni då? Nej allt går inte att lösa, men man får ju göra det bästa utav det. Sopa det under mattan och tänka på vad man har istället. Jag har världens underbaraste bebis. Kan inte vara lyckligare.
Mitt "motto" "Man lever bara en gång" bär jag med mig varje dag. Tänker på det minst en gång om dagen. Det var så jag tänkte när jag flög upp till Stockholm och träffade Andreas.

För det är ju sant MAN LEVER BARA EN GÅNG. Tror jag..

Och DU, du är ju bara EN av flera miljarder människor på jorden. DU tror att allt handlar om dig! När jag tror att allt handlar om mig. Visst är det sjukt.. Kan sitta och tänka såhär i flera timmar. Jag har ingen aning om vad DU gör, tänker eller vill just nu. Bara vad jag själv vill.

Det är synd att alla inte fått min smarthet..Eller lite utav den i alla fall. Finns så mycket människor som är dumma i huvet. Gud vad snäll jag är. Nu säger jag inte att det var något smart i detta inlägget. Lite tankar bara.
Kanske någon dum jävel får sig en tankeställare?

Just nu dansar Mira till "Paparazzi" i soffan. Lutar sig mot en kudde och juckar i takt. Snyggt...

Nu ska jag knarka.


Skön morgon.

Mira vaknade 06:05 idag. Hon satte sig upp brevid mig och började prata. Jag var så jädra trött så jag lade henne ner igen på min arm och vände mig mot henne, så vi låg sked. Det var såå mysigt och hon somnade om och vaknade klockan 08:50!!! Det har aldrig hänt förut någon gång. Hon måste ha vart jätte trött och tyckt det vara lika mysigt som jag tyckte det var. :)

Nu river hon ner i princip allt. Har börjat ställa sig på knä så hon kommer åt allt mycket lättare. Igår åt hon papper som hon satte i halsen. Men det gick bra tillslut.

Det är ju helt omöjligt att gå ut, det är så halt ute. Och jag vill absolut inte ramla med barnvagnen! Fan vad pinsamt. Men samtidigt farligt, vi bor ju uppe på ett berg typ så det är bara uppförs- eller nerförsbacke. Vilket är bra tycker jag. Det är jobbigt men man får ju alltid lite extra träning :)

Idag ska jag i alla fall träna! Det ska bli skönt. Kanske ska spela in när jag tränar zumba och lägga upp här? HAHA NEJ. Blir inget med det.
Kan den målaren ringa idag kanske?! Vill få det tapetserat nu! Eller Miras rum vill jag få klart så jag kan inreda det.

Dubbelbokningen lyckades jag lösa i alla fall. Känns skönt.

Mira i Stockholm.

Duktig

Å vad duktig jag var. Jag tog mig ner med Mira ändå och hämtade ut paketen. Trots isgator och jag var tvungen att släpa på två stora paket. Plus att det är uppförsbacke de mesta. Det var lite inredning som jag hade beställt.
Så himla fint! Visar när jag satt upp allt.

Nu måste jag lägga mig med Mira, hon är helt förtvivlad stackarn. Vill verkligen inte somna själv!

Hej

Just nu håller jag på att laga mat. Mira satt på golvet och lekte med kastruller och skedar. Att det kan vara så kul?! Andreas kommer hem sent idag då han har teater.
Har två paket som jag vill hämta ut, men tror att de är för stora för att bära hem så jag får väl vänta tills imorgon, då får Andreas hjälpa till.
Men gud vad tråkigt det är att skriva vad man gör och ska göra. Framför allt när det inte händer så mycket.

Men! Nu ska jag i alla fall dra ut pinnen jag har i röven och göra en liten makeover. Ja just det, jag har bestämt mig. Har ju tjatat om att klippa mig osv, men det är inte detta den gången. Och inte tatueringen heller. Men den kommer den med. Snart! Hoppas jag. Fan folk rakar av sig håret, tatuerar sig i pannan och hugger av sig armar. Och jag vågar inte ens toppa mitt hår. Nää, nu måste jag göra något.

Hejsvej


Morgon

Mira sov oroligt inatt. Täppt i näsan och rullade runt över hela sängen. Så idag har jag inte fått mycket sömn. Men men, får hoppas på att hon sover bättre denna natten.

Idag skulle jag haft besök men det blev avbokat. Så vad ska jag hitta på idag? Ingen aning faktiskt. Blir nog en liten promenad i alla fall.

Nu ska jag äta frukost.

Sexual healing.

Yes. Mira dansar loss till denna låten när jag försöker mata henne. Li

Idag har jag i stort sett tvättat, handlat och städat. Fick sovmorgon till klockan 10 idag!! Nej det var inte Mira som sov så länge. Andreas gick upp med henne. Skönt. Vi ska snart boka biljetter upp till Stockholm. Vi tänkte ta en tripp dit i februari, för att festa lite. höhö. Det hade vart kul i alla fall. Får se om det finns några billiga biljetter kvar sen.

Nu till veckan ska jag träffa lite söta vänner.. har dubbelbokat mig en dag :/ Men hoppas att det löser sig på något sätt.

Kommer inte på något mer att skriva... Skriver ett inlägg till sedan om jag kommer på något...!!


Semlor och bebisar.

Igår köpte jag hem varsin semla till mig och Andreas. Är detta okej?! Ja då det är okej. Andreas älskar semlor och fick nästan panik när jag visade honom vad jag köpt. haha. Det var gott i alla fall!
Jag åkte ut en sväng med mamma och pappa igår, kika runt lite i affärer och åt lunch. Bättre än att bara sitta hemma och inte göra något alls.

Idag går min hjärna på overload. Jag har så mycket tankar, så mycket drömmar och funderingar. Men det är ju bara att sätta fart i så fall, eller hur? Ingen idé att sitta och drömma och inte göra något. Men vi får se hur det blir med den saken..

Idag skulle vi till my dog mässan, men tror faktiskt inte att det blir något :( Har varken tid eller pengar! Synd, hade vart kul. Men får gosa med min Mira istället :)

Såg filmen "babies" igår. En film där man får följa 4 bebisar från födseln till ett års ålder. Från fyra olika länder, Usa, Namibien, Mongoliet och Japan. Det var så häfftigt att se skillnaderna, de STORA skillnaderna. Det är inte en enda dialog i filmen, utan bara Babies! :) Se den! Om du är gravid eller har småbarn, eller annars också.



MIN BABY



Hitta på idag?

Ja idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Jag och Mira. Fint väder ska det bli i alla fall, så en promenad blir det nog.
Igår tittade vi på en ny skräckfilm, betydligt bättre en den förra. Silent Hill. Bra handling, spännande och äcklig.

Fasen vad gott det hade vart med Mcdonalds!! Sitter och tänker på all fet mat som finns just nu. Bara för att fresta mig själv. Minns inte ens sist jag åt Mcdonalds, eller jo det gör jag. Det var i Stockholm. Fan vad jag gick upp i vikt i Stockholm. Men vad gjorde vi?! Satt stilla i typ 12 timmar och fick fet mat serverad. Usch. För er som inte vet så var vi uppe i Stockholm i höstas och spelade in tv, som för övrigt kommer snaaart på tv :/. Usch vilken ångest man har. Men man lever bara en gång så, varför inte?!


Mmmm..


Eller kanske inte..

"Snigel är en elak människa" - Mikaela


Together we make a F.A.M.I.L.Y


Mira nyvaken och nappen på fel håll :)


Mys i soffan.


Mira på nyår.


Pappa och Mira på nyår.


Mira myser.


Julafton.

Seg idag.

Idag snöar det ännu mer än vad det gjorde igår. Ingen idé att gå ut då man ändå inte kommer fram med barnvagnen. Halsen är myket bättre, känner inte ens av den längre. Skönt. Och Mira sov bra inatt nu med. Jag och Andreas har de senaste två kvällarna legat i sängen och tittat på skräckfilm. Under graviditeten kunde jag inte alls titta på skräckfilm och inte efter heller. Men nu har rädslan bara försunnit, bara sådär. Märkligt.
Men jag måste berätta om den läskiga filmen som vi såg i förrgår natt.

 Ja det handlade om ett par som väntade barn. Helt plötsligt hade barnet i magen fördubblat sin storlek på typ ingen tid alls. Så de var tvugna att göra tejsasnitt i sjätte månaden. Precis när de får ut ungen så mördar ungen alla i operationssalen utan sin mamma. Sedan fortsätter det. Ungen som är typ två dagar gammal ger sig ut i skogen och dödar kaniner, dödar människor som är på besök. Ja alltså den spårar ur totalt och är så sjukt löjlig. Hur läskigt är det att en liten nyfödd bebis börjar mörda alltså typ äta folk?! Och mamman hamnar i psykos och säger till bebisen "Nej, gör inte om det där".
Ja... kom inte ens ihåg vad den hette.

På lördag tänkte jag och Andreas ta oss till svenska mässan, my dog mässan. Mira får vara hemma hos mormor och morfar, kommer vara så mycket folk. Vi ska absolut inte köpa någon hund, det är bara mysigt att titta och gosa med alla olika raser som är där.

Nu sover Mira och då passar jag på att surfa. Men nu orkar jag inte skriva mer här.
Just det, har nu äntligen tänkt ut en tatuering som jag verkligen vill göra. Trodde aldrig att jag skulle komma på något. Men detta känns jätte bra. Men kommer inte göra den än på ett bra tag. Men jag berättar inte vad det är eller hur den ser ut. Då är det bara folk som ska göra samma sak. Jobbigt med folk som ska göra samma saker som en hela tiden. Tycker jag i alla fall!

Jag och Andreas åker tunnelbana i Stockholm:

"Jag: Vart ska vi hoppa av ?
Andreas: Fan, jag kom inte ihåg.
Jag: Jo men Andreas du fick ju vägbeskrivningen i morse, titta på den!
Andreas: Men där står det ju bara hur man tar sig dit. Inte hur man tar sig tillbaka.
Jag:.......................!!!"


Snö.

Idag är det inte så fint väder. Snö snö snö. Så det blir till att vara hemma idag. Nina ska komma hit och äta lunch med oss! Trevligt.
Igår tog jag mig ner till färg och tapet butiken för att bestämma vilka tapeter vi ska ha i lägenheten. Alla tapeter ska ju inte tapetseras men, Miras rum och vardagsrummet. Sovrummet ska de tapetsera om men tapeter fanns redan i lägenheten så vi fick inte välja där :(
Men det var fan svårare än vad jag trott. Jag var nog där i nästan en timma, och kunde inte bestämma mig. Vardagsrummet var inga problem, där ville vi ha ungefär samma färg. Jag hoppas bara att jag valt rätt :S Är rädd för att jag råkade välja en lite för mörk. Men men. Och sedan var det Miras rum. Det fanns en jätte söt tapet, rosa med hjärtan och texten "Jag älskar dig" på. Men jag har alltid tänkt att jag vill ha lite stilrenare i hennes rum och inreda det fint. Jag ringde Andreas och han tyckte att jag skulle ta den stilrena varianten. Jag ringde min pappa och han tyckte jag skulle ta den rosa tapeten. Men till slut bestämde jag mig! Det blir stilrent. Glansig vit silvrig tapet och en brun fondvägg! Jaa, det trodde man inte va? Alltid är det rosa, men det blir för tråkigt. Längtar tills de kommer och röjer här.

Sedan tog jag mig ner till Kungsmässan, där vi handlade lite saker till Mira och jag hittade en jacka på rean. 699 kostade den innan, nu kosta den 150. Bra köp. Förutom att jag tyckte den var för stor när jag kom hem. Jaja får testa den mer sen.

Nästa vecka tänkte jag gräva ner mig under jorden. Är det någon annan som vill med? Kan tänka mig att Fia vill följa med. Du är så välkommen. Varför får ni se nästa vecka ;)



Från våran balkong. Inte från idag!


Mira tittar på tv :)


Natten

Natten gick kanon bra! Mira sov bättre än någonsin! Och det var ju för att jag la mig i sängen samtidigt som henne, och hade på tv:n och surfa lite. Men jag hade svårt att somna, var rädd för att Andreas skulle rulla över henne, men de gick ju bra. Annars brukar hon ligga på andra sidan. Och jag fick ungefär 40 cm att sträcka ut mig på, så jag har riktigt ont i ryggen idag.

Idag funderar jag på om jag och Mira ska ta oss ner till stan för att shoppa lite. Vi måste även välja tapeter för de ska tapetsera om här snart. Men det är så jädra kallt ute. Orkar inte. Och jag vill inte ta bussen, vill gå. Men ändå inte. Vill teleportera mig. Men det funkar ju inte.
Får se hur vi gör.

Jag är rädd för att Andreas har slängt en påse med mina kläder i!! Två tröjor värda 1200.. Ska leta som en galning, men tror inte att ja hittar den. Han skulle slänga sopor..


"Det är inte så lätt att duscha när man är kort" - Mikaela

BABY GAGA

För er som inte sett. Mira är BABY GAGA. Spelade Lady Gagas musik när Mira låg i magen, och sedan mycket nr hon var liten.

Här är när hon var mini:

 

Och lite större:

 






Och det roliga är att hon verkligen hör skillnad på musik. Hör hon någon poplåt på radion, dansar hon inte alltid. Men så fort Lay Gagas "Bad romance" kommer dansar hon som bara den. Hur sött som helst.Då blir Miras gudfar glad.


Nu!

Nu ska jag åka och hämta min älskling. Hon har tydligen vart jätte snäll och verkar sova bättre hos mormor och morfar än vad hon gör hemma?! Men jag tror att det är för att hon får ligga bredvid mormor hela kvällen och natten. Hon ligger ju i sängen och tittar på sin thaitv. Och här hemma får hon sova själv i sin säng. Det är tyst och mörkt, ensamt. Så vi ska prova nu, jag och Andreas att ha henne mellan oss när hon ska sova, klockan 19:00 Och så får vi helt enkelt spendera kvällen i sovrummet. Ja alltså titta på tv och kanske surfa lite. Så hon känner sig trygg och hör att vi är där. Sedan när hon känner sig tryggare med kanske lägenheten och allt runt om, så kan hon kanske sova själv i sängen igen. Nu de senaste dagarna har hon vaknat upp och skrikit som hon har haft panik. Hemskt.

Men vi får se, annars får hon väl flytta hem till mormor och morfar!? Nej. Absolut inte. Sen kanske, när hon är 13 år....

Jag och Andreas somnade i alla fall inte förens ganska sent, vid halv ett kanske. Vi låg och tittade på hipphipp på datorn! Så sjukt roliga. Och jag vaknade vid 8:30, skönt! Hade inte ens vaknat av Andreas ringklocka eller ett sms jag fått. Helt död. Och jag har fortfarande inte gått upp. haha. Klockan är 12:11 just nu. Sitter just nu i sängen med trosor och glasögon, halsen är tjock och magen med. Eller kanske inte.
Men nu ska jag klä på mig och skynda mig ner till bilen och sladda hem till Åsa och hämta min bebis!

Fy fan vad det är mycket man vill ha här i livet. Just nu har jag kommit in i en fas där jag vill ha en jävla massa skor. Och inte vilka skor som helst. Sparar ihop till att köpa ett par riktiga Christian Louboutin skor. Det MÅSTE jag ha. Snart så.

Ingen träning idag inte. Halsen är kass. Men så fort jag blir bra så börjar jag!

Nu ska jag försöka komma på ett idiotiskt/roligt citat, en mening eller kanske en tanke. Som jag eller någon jag känner har sagt. Försöker avsluta mina inlägg med detta. En kul grej bara. Och det finns en hel deeel..

"Tvillingar, det är ju som två barn" - Mikaela

Hemma.

Skrev nyss ett inlägg som blev raderat..!

Men nu är vi hemma i alla fall, hemma i en fin men tyst och tom lägenhet. En lägenhet utan barnvagn och bebis. Å vad jag saknar min lillskrutt. Men det ska bli otroligt skönt att få sova i natt. Om jag kommer kunna sova utan att vara orolig och sakna ihjäl mig.
Men imorgon när jag vaknar ska jag städa, skönt att städa utan en liten som vill vara med och äta damm överallt.

Filmen var i alla fall bra! En riktigt mysig film, bra platser och stor salong. Och en ramlösa. Inge popcorn eller godis.

Nu ska jag ta en kopp te ta det lugnt i soffan och snart sooova. Snart får jag träffa min Mira igen.

Söndag.

Ja, en otroligt fin söndag är det idag. Fint väder, och första vårtecknet har kommit, en fluga! Nu är våren här, halleluja!
Nej kanske inte än, men vi har faktiskt en fluga inuti ett av våra fönster. Stackars liten, han kommer dö snart.

Idag ska i alla fall jag och Andreas ut och äta och sedan se änglagård på bio. Mira ska vara hemma hos mormor och morfar, hela kvällen, hela natten, hela morgonen... Ja lite nervös är jag, men vet att de kommer att fixa det galant. Sedan är det nog bra för Mira med, att vänja sig lite, hon har ju redan vant sig vid mormor och morfar, älskar verkligen dem. Men det är bra att hon får vänja sig att sova borta utan mamma och pappa. Nu när mamma och pappa vill festa och ha skoj. Haha nej då. Men någon gång ibland. Som inflyttningsfesten som förmodligen kommer äga rum den 28 januari. Hoppas vi.

Nu så har Mira precis ätit klart, Andreas har rakat sig (ansiktet), och gjort sig fin. Riktigt fin. Och snart är det min tur. Efter jag skrivit klart här. Och jag ska inte raka mig, inte i ansiktet i alla fall.

LÄS INTE DETTA.
Vad var det jag tänkte säga.. just det. Alltså det roliga när jag skriver är ju att jag skriver exakt det jag tänker. Som nu tillexempel då kom jag ju på var det var jag skulle skriva men istället så skrev jag detta, alltså att min hjärna byter spår och börjar tänka; Nu kom jag på vad det var jag skulle skriva (och då ska jag precis skriva det jag tänkte skriva) men istället så tänker jag, fan vad sjukt jag skriver exakt det jag tänker. Fast nu spårar det ur totalt. Nu vet jag inte ens själv vad jag pratar om. Det är väl helt jävla självklart att man skriver det man tänker, eller? Eller alltså, man skriver ett ögonblick, en händelse offtast kanske. SKIT SAMMA.
OBS. "LÄS INTE DETTA" skrev jag dit efteråt.


Men gud vad underbart att få sova en hel natt, och en morgon. Men gud vad jag kommer sakna min skrutt. Lillan. Hon kröp på fyra ben första gången på nyår förresten! Jaa äntligen. Nu är det bara ställa sig upp och gå.
Såg för övrigt Narnia 3 igår. Helt ok. Inte lika bra som de andra två, men funkar.


Avslutar med en liten mening som jag sa för någon vecka sedan. Varför Maria tyckte jag var dum i huvudet vet jag fortfarande inte!
"Jag tror att hon hade stukat sitt revben" - Mikaela




Första dagen på året.

Idag, just nu är jag hemma hos mamma och pappa i Åsa. Jag och Mira ska på ettårs kalas! Lilla Julia som fyller ett. Tiden går så sjukt jädra fort. Om två och en halv månad är det Miras tur!
Har just nu bredvid mig en hund som verkar aningen förrvirad över att hon inte kan få täcket att ligga så som hon vill, bäddar och snurrar, lägger sig, reser sig, snurrar, ja ni vet.

Imorgon tänkte jag och Andreas gå ut och äta och sedan gå och se Änglagård på bio, i Göteborg. Mira kanske ska sova över hos mormor. Vi får se hur det blir. Jag blir lite nojig när hon inte har sin säng här i Åsa. Men men det ska nog gå bra. Hade vart skönt för mig också att få sova en HEL natt. Har inte gjort det på ett och ett halvt år nu. Under graviditeten gick jag upp 8 gånger och kissade på natten. Kul. Och Mira sover så oroligt på nätterna.

Just det mina nyårslöften:

- Gå ner till min målvikt innan Mira fyller 1.
- Träna mer
- Godis endast fredag eller lördag (!!)

Ja det är väl i stort sett de löfterna. Inte för att jag sa dem högt på tolvslaget, ska man göra det? Eller? Jag vet inte brukar aldrig ha några löften annars. Men just det, mina byxor som jag hitta på rean ska jag få på mig innan januari är slut.
Ojojoj vad jag måste kämpa nu :) Kul att sätta upp massa mål. Men sedan är godiset ett litet undantag, tills jag har ätit upp det kilot som vi har över från jul, då börjar det gälla. haha


Nu ska jag titta på en ny bärbar dator. Min har ju pajat. Andreas skulle fixa den, men paja den istället. :)
Ja och nu undrar ni varför jag gjorde en glad gubbe efter det. Och det vet jag faktiskt inte.


Mikaela







RSS 2.0