Dog nästan nu

Alltså jag slänger snart ut denna dator jäveln genom balkongen. ÅTERIGEN RADERAS MITT JÄVLA LÅNGA INLÄGG. GER UPP SNART.

Får sammanfatta det KORT.

Jag höll på att dö undertiden jag skrev det förra inlägget för att jag åt ett äpple, är allergisk men brukar gå bra, fick i mig en kärna denna gången och det var jag tydligen ganska allergisk mot, så svullnade lite i halsen. Men nu mår jag bra. Hade ju vart hemskt om jag hade dött. Bara sådär.

Sen skrev jag att jag är nyduschad och nytränad igen. Körde indoor och pump idag. Kanske ska träna i morgon också. Och jag tränar mycket nu för att alla turister och spanjorer på Mallorca inte ska bli rädda för en val på stranden.

Sen var vi inte i Göteborg, var i Åsa och solade och badade. Mira är kvar i Åsa eftersom jag inte trodde att Andreas skulle hinna hem innan min träning. Men hon vinkade glatt av mig när jag åkte, fick inte ens en puss...

Ska dit i morgon, ska ju till tandläkaren....får se hur det går :(


Mira på bussen i morse..


5 MINUTER SENARE..





Jag och min "lilla" hund. Gick tyvärr inte att vrida på koret.


Mira på stranden.


Goostjärten. Min bakgrund just nu.

Natten

Stört. Återigen försvinner mitt inlägg som jag skriver. Sen när jag ska göra ett andra försök startar datorn om sig för att installera updateringar? Märkligt.

I alla fall, det har varit en LÅNG natt. Låg och stirrade till klockan 02.00 i natt. Trött idag med andra ord. Jag kunde bara inte sova. Vet inte varför. Sen skrämde jag upp mig själv och började tänka att det fanns massa spöken runt om i rummet. Tänker typ "vänder jag mig om nu kommer det stå en liten flicka med mörkt långt hår bredvid sängen och bara glo". Usch. Har fått för mig att det spökar här. Har hänt lite otäcka saker här de senaste två dagarna.


Jaja. Jag och Mira är påklädda och redo att lämna lägenheten. För gott. Haaaa, nää. Vi ska ner till Åsa igen. Mira älskar att vara där nere, busa med Ninni och gosa med mormor. Leka i hennes pool och med alla stenar som finns där.

Vi skulle kanske ta en tripp in till Göteborg idag, men vi får se hur det blir med det. Vi börjar med Åsa.


Men det är ju EEEn timme kvar tills nästa buss går. Segt..

Gratis köp

Nyduschad och nytränad. Underbart!! Man mår så jäkla mycket bättre efter ett träningspass. Var ju ett tag sedan jag tränade nu så det känns bra att vara på G igen.

Jag beställde ett laptop skal till min laptop (såklart) förra veckan och fick hem det igår. Det hade kostat 250 men var nersatt till 79 kr. När jag hämtade ut det igår och öppnade förpackningen ser jag att det är lite slitet och den passar inte alls min laptop!! Min är förstor. Men det stod att den skulle passa 17"-20".

Ja, jag skickade såklart omedelbart ett mejl till butiken och skrev vad som hänt. Fick ett trist mejl tillbaka, typ "ja, skicka tillbaka varan och fyll i returlappen". Jag skickade tillbaka och frågade om jag skulle stå för returen när de hade gjort fel. Ja jag är en liten snålgris nu men rätt ska vara rätt.

Fick sedan tillbaka ett mejl där det stod, "ursäkta min kolega förut men jag makulerar din faktura och du behöver inte skicka tillbaka varan, det kostar för mycket för oss ändå". Haha, så jag fick den GRATIS! Bra va?!
Fast jag kan inte ha den då den "bara" passar till 17" datorer eller mindre. Jag har ju en större... haha

Ska nog ge den till syster.

I morgon ska vi kanske till Åsa, eller till Göteborg. Får se vad det blir.

Ska titta på film nu, hejsvej

Lunch på stan

Nu är vi hemma igen efter en mysig lunch med Tania och Amelia. Åå så söt den lilla är, ganska exakt lika stor som Mira, lite rundare än min lilla thaipinne. Satt ute i det fina vädret och åt, så vaaarmt och skönt!

Nu är vi som sagt hemma och all luft bara pyste ur mig när vi klev in genom lägenheten. Ja inte sån luft. Utan ORKEN. Jag orkar inte städa och fixa, känns som man alltid gör det, fast vi är ju ute och ränner ganska mycket med.

Jag ska inte klaga men jag gör det ändå, det är tråkigt!!! Det är tråkigt att inte få som man vill, det är tråkigt att inte få allt serverat, det är tråkigt att pengar är pengar. Så nu har jag klagat lite.




Miras sköna stil.




Mira och Amelia.


Tania och Amelia.

Åker ju utomlands snart..

Nej nu tar jag livet av mig.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


FAN VAD ARG JAG BLIR.


Ursäkta.

Men varför försvinner mitt mil långa inlägg jämt!??!!?!??!!

Åååå vad trött jag blir!

Jag är så irriterad nu så jag tänker....nää ska fan inte skriva vad jag skrev... vänta jag måste lugna mig lite...


5 minuter har gått.

Nä fortfarande irriterad. Jaja skit samma för helvete...!!!


Idag ska det bli riktigt varmt och skönt ute, 27 grader!! Och jag och Mira ska promenera ner till mässan för att träffa Tania och Amelia! Ska bli så kul att få träffa dem igen, var så länge sedan! Skiljer ju bara en och en halv månad mellan våra söta döttrar. Mira är äldst, fast verkar vara minst, haha ovanligt..

Igår kväll kände jag att det ilade lite i en tand så jag öppnade munnen framför spegeln och sökte igenom alla tänder, plötsligt såg jag något som jag inte ville se...ett mörkt hål.....kan det vara....?? NEJ,...Tänk om det är ett hål!? FAN. Har inte råd att fixa detta nu!! Men jag ringde i alla fall ner till tandläkaren och fick en tid för undersökning nu på fredag...så vi får kollat det innan vi åker...

ÅKER?!?


HAHA, jaaa innan vi ÅKER till MALLIS!!!! Har inte sagt eller skrivit något om detta, varför?! Vet inte, vill inte få er att må dåligt över att jag ska sola och bada, bo på fint hotell, äta paella varje kväll, hyra moppe och åka upp i de små bergs städerna, jaaa osv. Fast ni mår ju inte dåligt över det. Nä. Ni är alla glada för min skull. Härligt.

Det blir bara jag, Mira, mamma och oappa. Ska bli mysigt!


Tania och Amelia förra året!!


Mira på Bvc. Tidigare idag åkte vi ner til...

dsc04932 (MMS)

Mira på Bvc. Tidigare idag åkte vi ner till Åsa Bvc för att ta ett blodprov på Mira. Hon har nämligen börjat dricka väldigt mycket, framförallt på nätterna. Ja, vatten menar jag. Inget annat. De var lite oroliga för diabetes, vilket gjorde mig orolig med. Men det visade inget, så det var skönt! Nu är vi i Åsa och ska ner och bada sedan. Fullt med bullar och kakor här.......


Trollskog

Ååå vilken underbart härlig och fin dag det har vart idag!

Jag och Mira tog bussen ner till Åsa där vi lånade mammas bil. Mira passade även på att äta där innan vi åkte. Vi mötte upp Maria och Albin (Marias son), vid Fjärås tappen. Där hoppade vi alla in i Marias bil och lämnade våran vid tappen. Sedan åkte vi ut till Marie som bor ute i skogen, typ.

Väl framme började vi förbereda mat som Maria hade köpt med sig och Mira passade på att sova under lunchen, Skönt!

Efter detta tog vi en tur ner till sjön, då går man genom skogen, riktig trollskog! Så himla mysigt var det. Älskar trollskog men kan inte minnas att jag faktiskt vart i en sådan. Har alltid velat. När vi kommit ner till vattnet såg vi några gröna ängar längre bort med massa söta kossor som betade, och vi bestämde oss för att promenera dit också. Så SJUKT fint. Vi fortsatte vandringen genom trollskogen. Och kom tillslut fram till en bakgrund av sjön, gröna ängar och betande kossor. Helt underbart vackert. Där skulle man kunna sitta och stirra i flera timmar.

Jag fick dock bära Mira heeeela vägen fram och tillbaka, jaa det var en bit. Så jag har lite ont i ryggen nu men det gick ganska bra ändå. Maria och Marie erbjöd sig att bära henne men Mira vägrade. Hon var inte på världens bästa humör idag.

Får inte glömma att vi hälsade på Maries nya söta vovve, Diva. Så himla go och söt. Mira var förälskad och gick och pussade i luften efter henne hela tiden.

Här är lite bilder som jag laddat upp från mob. Maria tog bilder i skogen och vid kossorna som jag ska sno!!


Mira och Diva.


Mira och Maria hoppar på studsmattan :)


Världens sötaste Diva!!!

Mysdag

Idag blir en mysig dag! Jag och Mira åker ner till Åsa om ett litet tag för att låna bilen. Sedan tar vi bilen till Fjärås och möter upp Frippan och Albin och åker sedan ut i skogen till Marie :) Ska äta lunch, prata skit och hälsa på hennes nya vovve, lilla Diva :)

Ska bli mysigt. Sedan jobbar jag ikväll.

Ååå vad jag längtar tills nästa vecka!!!!! :D

Midsommar

Heej. Inte skrivit här på två dagar. Har inte orkat.

Midsommar var mysig. Och solen tittade fram lite då och då. Mira fick dansat runt midsommarstången med mormor :) Jag stod mest och tittade på och tog massa kort. Väntade på Maria och Julia som skulle komma och dansa med oss, men Julia sov så de missade precis dansen!

Sedan blev det korv och lotter, vann inte ett piss. Men åt en korv gjorde jag.

Och sen fick Mira och Julia busa hemma i huset och vi dukade fram midsommarmaten, gott gott gott. Klockan blev mycket och Julia skulle hem och sova och Mira skulle lägga sig hon med. Vi stannade över i Åsa och jag kom hem idag. Andreas åkte igår, han tycker det är så tråkigt i Åsa. Vill bara hem till sin dator.

Igår var jag dålig, kände mig febrig hade huvudvärk och ont i halsen. Så jag vilade hela dagen. Idag mår jag bättre! Precis ätit linssoppa. Det är gott det.

Men jag har fortfarande inte hittat mitt usb minne, nu är det borta på riktigt!! Och jag orkar inte ladda upp via mobilen. Måste ju som sagt bläddra förbi 2000 bilder innan jag kan ladda upp EN bild, och det tar sin tid. Men jag har massa fina bilder. Visar dem snart!


Filmkväll

Bajs. Nu försvann ju mitt inlägg. Å vad trött jag blir.


Skrev i alla fall att Mira sover gott nu och att vi får hoppas på att hon inte vaknar och skriker av panik som hon gjort de senaste tre dygnen!

Jag och Andreas ska titta på film, Water for elephants. Har hört att den ska vara grymt bra, men riktigt hemsk. Mycket djurplågeri då det handlar om en cirkus. Kommer man vilja gå på cirkus efter man sett denna film?! Får se..

I morgon är det ju som sagt midsommar!! Och jag blev lite glad nu när jag såg vädret. Inget höjdarväder men inget regn i alla fall! Skönt. Ska ta massa kort i morgon, och jag ska dansa runt stången med Mira :)

Maria och Julia kommer och firar med oss också så det blir extra mysigt!! Ska göra köttbullar nere i Åsa, så jag åker nog ner så jag är där vid elva tiden. Stången reser de vid ett redan. Också blir det korv, lotter och godis. Mysigt.

Nepp, nu ska jag äta lite godis och titta på filmen. Fan.

SOVA

Godmorgon, vaknade NU. Helt sjukt. Mira gick upp själv i morse och gjorde frukost och lekt av sig. Bytte till och med blöjan själv. Superunge.

Nä men, nu ligger hon och sover bredvid mig. Jag ligger nerbäddad i sängen med min fina dator ovanpå täcket. Tittar runt lite på nätet. Finns ju massa intressant med det här Internet. Cooolt.

Nä jag är rastlös och trött, inte fått i mig något godis än. Ska försöka hålla mig. Höll mig igår! Förutom några kakor på förmiddagen men jaa.. Gröt till frukost och en kopp grönt te. Det är också gott..fast inte lika gott som bullar och kakor.

Idag ska vi i alla fall inte göra ett piss. Bara vara hemma och röja. I morgon är det ju midsommar!! Mira ska dansa runt midsommarstången! Och jag blir väl tvungen jag med..


Neej nu vaknade hon. Mira alltså. Har väl sovit i en timma nu. Men det var ju så mysigt att ligga här och ta det lugnt. Tiden gick väldigt fort...


SOCKER

Gud vad trött jag är. Helt slut. Lade mig på soffan nyss och höll på att somna.

Lagade nötfärsbiffar med blomkålspuré idag. Funkar alltid. Annars har vi ju vart i Kungsbacka igen. Blev lite shopping, två små t-shirts och en bok till Mira. :) Hon älskar ju böcker nu, kan sitta och bläddra i flera minuter, jaa höör, flera MINUTER.

Blir nog en tidig kväll idag. Men fan vad jag är sugen på kakor, bullar, godis, glass, socker, socker, socker SOCKER!! Jag är sockerberoende. Ja jag erkänner, jag heter Mikaela och jag är sockerberoende. Och det är inget skämt! Många tror att jaja, det är väl typ alla men nej.

Såhär upptäcker man om man är sockerberoende:

"Du gömmer och smyger med sötsaker. Du klarar att äta nyttigt ett tag men återfaller igen. Du förändras tanke och känslomässigt. Du är ofta trött, irriterad och rastlös. Du har svårt att sätta gränser."

Stämmer in på mig till 100 procent. I förrgår bakade jag kakor i stället för att äta frukost till exempel. Jag kan inte baka utan att äta upp allting! Eller när jag åt choklad för ett tag sedan, jag nöjde mig inte med EN choklad kaka, utan TRE. STORA. Helt galet. Det är skit jobbigt. Andreas får gömma godis från mig. Och jag gömmer mitt egna så att ingen ska kunna ta.

Men ibland är jag förvånandsvärt duktig. Jag har till exempel inte ätit godis på ett bra tag..Eller typ några dagar. Men jag ersätter ju det med kakor. haha. Så nä jag har inte vart förvånandsvärt duktig.. Finns till och med ett nummer man kan ringa om man behöver hjälp med detta. 0650-540600. Ska ringa nu. Hejdå.


Mira spanar in sig själv i spegeln när vi shoppar.


Sedan betalar hon och går nöjd ut ur butiken och fortsätter shoppa lite :)

Puss

Vaknade upp av en puss på låret av Mira. Hon är ju SÅ söt. Sen ska hon pussas hela tiden. Sitter vid köksbordet och skriver på min nya dator nu igen, haha..åå känns så skönt. Underbart.

Ska typ bli 15 grader och svart himmel på midsommar, kul. Men så länge det inte blåser storm eller regnar så är det ju okej. Midsommar brukar det ju aldrig vara fint väder på ändå.

Idag blir det nog som sagt Kungsmässan igen. Är ju alltid där, men vad ska man göra?! Det ända som finns i Kungsbacka..nästan.

Ska gå in och titta på biljetter till Stockholm nu med. Eller jag väntar nog med det.. kanske åker upp i Augusti, jag jobbar ju då, men har inte fått mitt schema än såå.. Annars tänkte jag kanske helgen den 15:e Juli..men.. njae vet inte. Vi får se. Älskar Stockholm, så mysig stad. Och nu kommer Mira gilla att gå på skansen med.

Fast det är ju inte jätte mycket att se på skansen, men som sagt. Mysigt.

Nu har Mira vält ner alla cdskivor igen. Kul. Ska gå och plocka upp det nu..


Ny dator!

HEEEEEEJ. Vad jag är glad nu!! Sitter och skriver på en helt ny bärbardator, stoooor och fin. Ha äntligen så slipper jag min gamla krångliga störda dator. Jag har FÅTT denna. FÅTT. Gratis! Pappa sade att han hade en sak till mig. Kom ut i bilen och såg en HP KARTONG. Världens bästa, snällaste pappa, jaa det har man allt.


Nu kan jag ju till och med blogga på jobbet, haha not. Kanske?


Idag har jag och Mira haft en trevlig dag i Kungsbacka med Maria och Julia. Vi har ätit lunch, gått runt i butiker och letat efter en klänning till Maria som hon ska ha på sig på ett bröllop hon ska på. Och till slut hittade vi en jättefin långklänning. Fanns EN kvar, så det var ett riktigt bra köp. Riktigt snygg.

Mira och Julia fick springa runt tillsammans i Kungsmässan, de kramades ena sekunden och slogs andra. haha. De är så söta tillsammans. De fattar ju inte att man kan leka tillsammans. Men det kommer!

Farmor ringde nyss så det blir nog en fika med henne i morgon :)


Busungarna

Titta vad jag har fått idag!! :D

dsc04819 (MMS)

Titta vad jag har fått idag!! :D


Bebis

Har något konstigt virus i kroppen. Jag bir alldeles blå. Haha nä. Det är en förkyldning som inte vill bryta ut, har hållt på sedan i torsdags! På morgonen känns det ganska bra, men det kommer och går. Jaja får hoppas att den inte bryter ut. Vet bara inte om jag vågar träna..vill träna!! Men tränar jag och har detta i kroppen kommer den garanterat bryta ut, kul till midsommar.

Idag ska noog jag och Mira möta upp Maria och Julia i Kungsbacka, gå och shoppa lite. Men det är inte bestämt än. Får se...

Gud vad alla ska ha barn, jag vill också ha barn!!! En liten bebis. Som nästan bara sover.
En sån här lixom. Det här var länge sedan nu...

Nää  jag har ju fortfarande min mini bebis. :) Men tiden går så fort. Om en och en halv vecka jobbar jag första gången på nästan ett och ett halvt år!!!! Hur ska det gå?!?!

Nu kom Mira med en bok, vill att jag ska läsa och peka på bilderna med henne. Så söt!!

Hörs seeen

Mira

Hände inte mycket mer idag än att stirra in i väggen. Sedan jobbade jag. När jag kom hem låg Mira och sov, men strax där efter vaknar hon och gråter och skriker som aldrig förr! Hon var så ledsen, och det gick inte att lugna henne. Varför vet vi inte. Tog säkert 20-30 min innan hon lugnade sig. Och då fick jag gå ut med henne på balkongen och titta lite. Sedan hämtade vi en bok som vi bläddrade i och tittade på bilderna. Hon har fortfarande inte somnat, men förhoppningsvis på g. Kan ju vara tänderna, vet inte.. Känner på mig att hon kommer vakna upp i natt några gånger...

Tråååkig

Tråkigt väder. Kommer ju inte kunna göra ett piss idag. Ska ösregna på eftermiddagen. Lika bra att bara vara hemma. Ska ju jobba i kväll också.

TRIST DAG. Kanske ska titta på en film eller något. Fast man kan inte koncentrera sig när man tar hand om Mira samtidigt, måste leka med henne hela tiden. Annars hittar hon på andra bus. Och då blir inte mamma glad.

Kanske ska baka något?! Men då kommer jag bara äta upp det... Ääää.


Jaja skriver något sen.

Lek och buslandet

Japp här var vi nyss. Jag, Mira, Andreas, mamma och pappa! Mamma och pappa skulle ändå åka till backaplan så vi följde med och tog en tripp till buslandet med Mira.

Vuxna gick in gratis, men barn från 1 år fick betala 120 spänn. Men eftersom Mira är så mini så sade jag att hon var 11 månader och alla gick in gratis :D Perfekt ju.

Mira älskade bollhavet och ett annat rum med massa bollar. Det andra var inte så roligt. Men det var en avdelning för små barn 0-3 år, och när Mira sitter i bollhavet kommer några cp barn och hoppar i de var säkert 7-8 år gammla, en höll på att hoppa på Mira, hon är ju så liten så man ser ju inte hela henne. Gud vad arga vi blev.. "ÄR NI TRE ÅR ELLER?!?! NÄÄ DÅ SKA NI INTE VARA HÄR". Rätt ska vara rätt.


Jag och Mira åker rutschkana :)


BOLLHAVET


ANDRA RUMMET FULLT MED SMÅ BOLLAR.






Ramlade runt där inne :)



Nu är vi hemma och jag ska ta mig ett varmt och skönt bad nu. Trött och fortfarande ingen känsel i min tå efter torsdagens bravader!



God middag idag! Parmasallad med pinje nöt...

dsc04774 (MMS)

God middag idag! Parmasallad med pinje nötter, honung och balsamico! Har bara vart hemma och städat, tittat på film och busat med Mira :) i morgon får vi se vad vi ska hitta på, kanske blir en tripp till Götet.


CHEESE

Just det igår... då tyckte Andreas att vi skulle äta en REJÄL bakfylle lunch. Så vi körde in till Göteborg och skulle äta på MAX. Fanns tydligen en hamburgare som hette "Ultimate cheese", ja ni hör ju själva. MEN som tur var så hade de tagit bort den. Andreas vart ledsen. Men han beställde istället nahco deluxe pommes. Herregud. Första tuggan var som en dröm, andra tuggan, njaaaa, tredje tuggan näää det blev för mycket. Fick i mig lite strips och lite hamburgare. Sen gick det inte mer.


USCH.. Och jag som ville ha sushi..


Smält cheddar, tacosås och creme fraiche..typ.

Kungsmässan fest igår

Hej, nu vaknade jag. Haha nää. Har vart full rulle hela dagen. Nästan..

Igår var det ganska så lyckat i alla fall. Hade jääätte kul.

Det började med att jag och Andreas tog bussen ner till kungsmässan och vi var där vid kvart över sju. Då var det långbord uppdukat, så vid halv åtta satte vi oss ner. Vi satt alla kickstjejer tillsammans. Två kunde inte komma, en försvann och två drack ingenting. Så det var jag, Frippan, Kanya och Emelie som dansade och hade kul in i det sista.

Men jag kommer till det sedan. Det blev en välkomstdrink, matbuffé och Daniel Lemma på scen. Trevligt! Efter det var det bara att dricka så mycket som möjligt, jaa nästan, man fick ett glas vin också sedan fick vi köpa. Och då byttes Daniel Lemma ut mot Kitty Jutbring, som ni säkert vet vem det är. Hon var i alla fall DJ.

En grym tjej som målade ansiktsmålningar var där och målade också, skit kul! Jag hann inte bli målad innan hon gick hem :(

Först ut på dansgolvet...vem var det?! Jag, såklart, följt av Kanya, Frippan och Emelie. Tillslut var det bara vi som dansade?! Och alla hade typ gått hem. Det var väll ett tag som det var ganska många uppe och dansade men det slutade med att jag och Kanya dansade på scenen. Sen stängde de ner. haha. Vi stod ute och tjatade, jag fick köra SEGWAY full. Fick panik ett tag för jag trodde att den skulle köra över mig innan jag gick upp på den, för den backade mot mig. Jaa..svårt att förklara för er som inte kört en segway, och det är inte jätte många :)

Men jag lyckades till slut. Efter massa tjat gick vi vidare till Harrys, som öppnade igår i Kungsbacka. Riktigt snyggt där inne, men vi stannade bara och dansade några låtar sedan drog vi hem. Just det, det var bara jag, Andreas och Emil kvar då. De andra hade blivit hämtade vid kungsmässan efter att de stängde.

Jag och Andreas gick hem i regnet, stannade till på statoil och köpte en macka :D

Här har ni lite bilder! Men bara från min telefon...De hade en fotograf på plats och jag troooor att jag var med på 80 procent av alla kort...ÅNGEST. Haha. Folk tog kort på mig när jag trodde jag skulle bli påkörd av mig själv av segwayen också... taskigt!! :)


Väntar på bussen. Ser jätte glad ut :)


Fina Andreas.


Snyggingarna Frippan och Emelie.


Emil och Andreas blev ansiktsmålade!! Jag skulle göra en påfågel över hela pannan juuu..


Mörk bild på mig, Andreas och Emelie


Nu börjar det roliga..


Ser ni vad tomt det är på "dansgolvet"?! Bara Kanya och Emelie!


Kanya och Daniel som jobbade!

OKEJ. NU BLIR DET LITE SJUKT HÄR. SÅHÄR KUL HAR MAN NÄR MAN ÄR SJÄLV I ETT NERSLÄCKT VARUHUS. VARNING FÖR STARKA BILDER. EN I ALLA FALL, HAHAHAHA


Jihooo




Ja det gick inte att vända på kortet eftersom jag laddade upp det med mob.

Här kommer den... herregud tänk att jag lägger upp det här!


HAHAHA, porrstärna.



Nu draaar vi!


Statoil!

När vi kom hem tvättade jag av mig, sprang in till sängen och gosade ner mig. Sen började jag skrika "NEEEEJ, SLUTA SNURRA". Fick panik för att det snurrade så mycket. Men sedan sov jag så gott sååå :)


FEST

Hejhejhej!

Har inte hunnit skriva idag, säger vi.. har vart på stan och ätit god lunch. Som vanligt... :)

Men nu sitter jag och Andreas och lyssnar på musik och dricker cider. Ska snart iväg till mässan festen. Alla butiker i kungsmässan som partar! Kul kul kul. Även om mina arbetskamrater var lite off idag. Jag får väll dansa på bordet för att få upp stämningen eller något. Nu är jag på G i alla fall :)

Ska ta massa bilder i kväll som ni får se i morgon! Här får ni lite bilder NU.


Först Mira som jag lovat:



Regnkläderna :)


Mira var sur för att hon inte fick följa med mamma och pappa på fest..


MOI


Uppsatt blev det idag!



Tha outfit!



Nu ska vi ha kul, hejsvej. Cidern gjorde susen



Sommarfest

Usch tittar på "the ring" nu. Jag och syster. Andreas och Mira sover. Vågar knappt titta nu i slutet. Usch usch usch.

Har träningsvärk efter kinectet också, spelade lite idag och jag är GRYM på boxningen. Slog datorn på proffessional!

Men i alla fall, har vart på jobbet och fått handlat dagkräm!! Äntligen, älskade Clarins dagkräm. Och sedan har Mira vart på sommarfesten som var avslutningen för alla dagisbarn.
Där sprang hon runt och fram till alla barnen och ville krama dem. Men Mira var minst av alla som var där. I storlek alltså. Min mini!!
Sedan fick vi tårta och det blev fiskedamm med popcorn.

I morgon är det PARTY!!

Här är lite bilder: Hann inte ta några bilder på henne med regnkläderna men jag gör det i morgon!


Mira är redo för att gå på fest.


Leker inne på dagiset, alla andra var ute.


Det roligaste var att sitta i sanden och leka med den.


Inne och leker igen!


Hemma och dödstrött efter full rulle hela dagen.


Eftersom jag inte hade så många bilder så får ni se morgondagens outfit i en dålig bild. Mer bilder i morgon :)


Visst är skorna och klänningen fin!!

Yes

Såå. Nu har jag fått nätet att fungera.

Tråkigt väder ute idag, skulle kanske spricka upp lite sedan. Får hoppas på detta. Vill hitta på något idag, innan vi ska till dagiset. Men vi får se.

Jag och Andreas spelade kinect igår så jag har så jäkla ont i min axel. Efter pingis och boxning. Och nästa vecka är det ju midsommar, mysigt!! Mira ska dansa runt midsommarstången. Hon är på bra humör idag i alla fall, och det är ju skönt. Hon gick in i en väggkant igår, så hon har en blå bula i pannan. Lillskit, kanske ska köpa en cphjälm till henne.

Usch jag tränade ju inte igår, bytte ut träningen mot en kebabpizza. Nyttigt va?! Nä men jag var så jäkla trött efter att Mira väckt mig varje timma på natten. Också kände jag för pizza och kebab. Beställer typ aldrig en kebabpizza annars. Men det var gott. :)

Idag hinner jag inte heller träna, och inte i morgon heller. Fredag kommer jag inte orka, inte helgen heller. Måndag jobbar jag på gymet, för jag har bytt torsdagar mot måndagar istället! Så nästa gång jag kan träna är tisdag. Längtar.

Ni ska få se massa bilder sedan, ikväll! Promise. Hejsvej

CP

Det är något stört fel på min dator. Internet stänger typ ner sig hela tiden. Fattar inte, den ska ju vara som ny nu. CP.


Jag har i alla fall köpt VÄRLDENS snyggaste skor idag. Och en klänning. Eller det var det jag hämtade ut i paket. Ska visa er i morgon. Idag funkar ju ingenting!!!!! Eller skorna och klänningen får ni se på torsdag. Ska ta kort innan vi draaar.

Ska ta massa kort på Mira i morgon med när hon är på sommarfest.

GODNATT.


Mira 15 månader

Jaaa. Är fortfarande i Åsa. Har ju vart på bvc i morse.

Men igår i alla fall, då blåste vi ur hela min dator, ja den jag skriver på nu. Så den är inte lika seg som den var innan. Mira busade med Ninni och med sina kastruller som hon fick av farmor igår. Köpte även regnkläder och stövlar till henne!!! Såå söta. Måste visa sedan.

I natt sov jag och Mira i mitt gamla rum och hon vaknade VARJE JÄKLA TIMME. Åå vad trött jag var. Men men..

Hos bvc gick det bra. Följer sin kurva utmärkt, väger 8,8 och är 77 cm lång. :) Och exakt 15 månader idag!! Men de så ett märke i pannan som såg lite märkligt ut, efter ett bett var det. Mygga eller något. Så de ville kolla upp det. Klockan 10.45 fick vi en tid hos läkaren. Så vi åkte ner igen men det var ingen fara alls.

Nu sover Mira, hade jag också velat göra. Men får passa på att surfa lite under denna tiden. Min lilla söta lugna fina tjej har ju förvandlats till mitt lilla söta hysteriska monster.

Snart ska vi gå hem till farmor och fika, mys! Sen ska jag hämta ut två paket hemma i Kungsbacka och sedan hoppas på att Andreas kommer hem i tid så jag kan träna för en gång skull!!!

Laddar upp bilder senare!

Fest

Goood morgon. Får sovmorgon nu för tiden. Mira vaknade 08.00 idag. Men jag låg kvar medan hon gosade med mitt hår en halvtimma. Hon älskar hår. Jag vet inte varför. Hon älskar att ta på det och äta på det. Märkligt..

Blir så förbannad!! Det är ALLTID fint väder i Stockholm och vi har haft pissväder eller hyffsat. Vill inte bo i Göteborg.

Idag i alla fall så kanske jag och Mira ska träffa farmor en sväng här i Kungsbacka, inte alls säkert. Men jag funderar på om jag ska ner till Åsa och sova där i natt...eftersom Mira ska ner till BVC i morgon klockan 9 och det går inga bussar som kommer vara där i tid.. kommer få vänta en timma annars.. Ska tänka lite på det. Hade vart bra..då kunde jag blåsa ur denna sega jäkla datorn.

Onsdag är Mira bjuden på sommarfest!! Haha så sött tycker jag. På hennes dagis som hon ska börja på. Klockan 17 ska vi vara där. Perfekt.

Och sedan är det ju kungsmässans sommarfest för oss vuxna. Jag och Andreas ska dit, och självklart är mina fina arbetskamrater där :) Mira ska vara hemma hos mormor och morfar. Syster tar hand om henne på fredagmorgonen så jag kan få vila i lugn och ro med min bakfylla. Förmodligen. Fick även ledigt från jobbet på torsdag!!

Men vad ska man göra i helgen då!? Hoppas det är fint väder, då finns det massor man kan hitta på.

Nu ska jag äta gröööt!

Lek och china


Mira på restaurangen.


Ätit upp, sjukt mycket mat får man. Jag beställde friterad kyckling och fick in TRE stora kycklingfiléer som var delade. Orkade knappt äta EN.

PARADISET


Mira på den nyfunna lekplatsen.


Hon försökte lyfta upp bollarna som satt fast i marken..





Jag och Mira gungar!


Andreas och Mira gungar gungbräda. MIRAS FAVORIT. Sprang hit hela tiden och skulle gunga.


Sedan älskade hon rutschkanan, kunde till och med åka helt själv!!

GOtt

Står här och gör lite gott till mig och Andreas. Vi ska titta på film, som vanligt. Men nu känner jag att jag måste ha något gott att knapra på.

Idag har vi i alla fall promenerat ner till Kungsbacka stad och ätit på chinan. Sedan gick vi till en jätte fin lekplats som vi upptäckte idag. Den var inhängnad och hade gummimatta. Perfekt. Mira var i paradiset.

Tog massa bilder som ni ska få se efter filmen.

Nu ska jag ta upp mina friterade bananer och servera med glass och sirap. Hejhopp

Idag har vi vart nere i Åsa och friat min ...

Idag har vi vart nere i Åsa och friat min fina mamma! Sedan har det hänt lite roliga saker som ni snart ska få veta här i bloggen :) I morgon vet jag inte vad vi ska göra. Andreas är ju ledig också. Han jobbade idag. Hoppas på fint väder bara!! Uppdateras bättre i morgon :) god natt.


Har en skön kväll på balkongen. Jag och An...

dsc04636 (MMS)

Har en skön kväll på balkongen. Jag och Andreas. Mira ville hem till mormor och morfar! Sant.


3 rätter

Idag har vi städat lite här hemma. Mira har vart både glad och sur. Men ska ta och gå ut och gunga med henne, då blir hon på bra humör.

Väntar på att mamma ska komma och lämna av lite mat till mig. KRÄFTOR. Så jäkla gott. Hon hade tydligen köpt det. Och eftersom Andreas inte kan äta det så ska jag göra american pancakes med bacon till honom. Eftersom det är hans favorit mat typ. Om det ens är mat. Men gott är det. Sjukt gott.

Mira ska jag göra kyckling, ris och någon god sås till. Alla får olika rätter idag. Vilken lyx.

Nu gick Mira in till sitt rum och hämtade leksaker som hon bar ut hit till vardagsrummet. Så nu sitter hon och leker med dem, så sööt!!

I morgon fyller min underbara mamma år. Ska ner till Åsa och fira. Har dock inte köpt någon present än, ska titta i morgon innan vi åker ner. Ska även träffa Maria och Julia en sväng. Mira och Julia älskar ju att ses. Kul!!


För ett tag sedan när Mira somnade på soffan. TITTA MUNNEN.


Hahaha.

Mira bira bus

Har inte orkat skriva tidigare!

Men idag har i alla fall jag och Mira mött upp syster i Kungsbacka. Där sprang vi lite ärenden och åt lunch tillsammans. Jag fick köpt lite bastoppar till mig själv!

Sedan köpte jag biljetter till Kungsmässan partyt som är nästa torsdag, kul!!! Mira har vart på dåligt humör idag. Och bushumör. Hon smäller ju i sitt lilla huvud heeela tiden också. Fått ett till blåmärke till i pannan nu. Lillan.

Sedan drog jag och jobbade på gymet, som jag alltid gör på torsdagar. Och sedan kom jag hem till en serverad tacomiddag! Trevligt.

Nu sitter jag och syster och tittar på "The City". Men ska nog krypa ner bredvid mitt busfrö som ligger och sover i min och Andreas säng. Helt själv faktiskt. Varför kan hon inte sova i sin egna säng?!

I morgon ska vi snabbt in till mässan igen för att titta efter present till mamma som fyller år på lördag. Får se vad vi hittar. Och nästa vecka är heelt fullbokad!! Nästan..


Mira hade jätte kul idag.. inte jag.

VIT DAG BLEV BLÅ DAG

Solen trängde sig igenom molnen förut så det har vart en varm och solig dag!

Jag och Mira tog oss ner till Mässan och tittade runt lite, gick såklart in till jobbet och hälsade. Maria skulle precis på lunch så jag och Mira hakade på. Vi satte oss ute i solen. Mysigt!!

Sedan kom mamma in en snabbis, skulle köpa lite blommor och sedan körde hon hem oss. Då busade jag och Mira runt i lägenheten, sedan städade vi lite och vid sju tiden nattade jag henne i HENNES säng i HENNES rum. Det funkade. Tills det hade gått 30 minuter. Då vaknade hon och skrek i panik. Inget funka.

Jag kan inte bara låta henne vara, usch vad hemskt. Hon titta verkligen in i mina ögon och skrek och grät, hon sade "maaammmmaaaa lämna mig inte! Lämna mig inte!!!!!!". "Klart jag inte ska lämna dig!!", skrek jag och lyfte upp henne i famnen och tog henne till våran säng. Så nu ligger hon här bredvid. Lugn och söt.

Andreas kom hem för ett tag sedan med. Funderar på om jag ska åka ner och handla lite..så kul att handla. Älskar att handla. Så slipper jag gå i morgon när det regnar tänkte jag på..

Och Andreas kommer ju jobba sent i morgon med, och jag ska jobba. Kanske får ta med Mira till jobbet. Men hon ska ju sova vid den tiden så det blir lite trixigt..vi får se vad som händer..

Inga bilder från idag tyvärr..

Vit dag

Vit himmel idag. Men ganska varmt ändå. Jag och Mira ska snart gå ut en sväng. Vad vi ska göra vet jag inte. Tar en sväng till mässan kanske. Måste stimulera henne lite.

Nu sitter hon bara och pillar på allt som hon inte får pilla på.

Andreas jobbar nog sent idag, tråkigt. Men vi får se när han kommer hem.

Nääe finns inte mycket mer att säga, såå hejdå.



Hamburgare

Ligger i sängen nu. Med Mira bredvid. Haha. Hon var så himla ledsen och har ramlat och slått sig idag (då blir hon extra ledsen hela dagen) så hon får sova med oss i natt. Det är fasen inte lätt att vänja av en ettåring till att sova i egen säng. Inte när hon är så söt och liten.

Gjorde hemmagjorda hamburgare idag. Fasen vad gott! Att jag inte gjort det tidigare?! Hur lätt som helst och tusen gånger godare än frysta.

Jaja, hos gynekologen gick det bra, lite obehagligt att ligga och vresa sådär.. Men man måste ju.

I morgon ska det bli fint väder juuu. Vad ska man hitta på?? Ingen aning faktiskt.. får se.. Något måste vi göra, här hemma klättrar både jag och Mira på väggarna.


Såhär fint däckade Mira idag. Haha. Ja, ni ser ju att jag sitter i soffan.


Hamburgare!!


Mira äter hamburgare!

Natten

Jaa..hur gick natten nu då?

Först fick jag sitta i EN OCH EN HALV TIMME med Mira bredvid hennes säng. Bara sitta lugn och sjunga lite. Inte bli arg eller irreterad om hon inte vill sova. Precis när hon slöt ögonen börjar barnen på övervåningen att skrika och kasta saker i golvet. F-n vad irreterad jag blev..

Men efter ett tag somnade hon och jag och Andreas kunde sitta i lugn och ro i soffan och titta på film! Men sedan vaknade hon till lite snabbt men somnade om. Så vi lade oss i våran säng och tittade på en annan film. Skräckfilm såklart. Efter den somnade vi. Då vaknar jag plötsligt av att jag hör Mira gråta.

Jag väcker Andreas för att jag inte vågar gå upp själv i mörkret efter skräckfilmerna vi såg. Så han gick upp och jag med. Men hon ville bara ha vatten sedan somnade hon igen.

MEN. Sen vaknade hon igen! Och skreeek. Då väckte jag Andreas igen och bad honom hämta henne. Så han bar in henne och hon somnade gott mellan oss.

Ja vad ska man säga... vi får göra ett nytt försök idag. Och inte titta på skräckfilmer.

Ska ju till gynekologen idag! Alltid trevligt. Ska ta massa kort, jag lovar. Ska be gynekologen ta massa kort under undersökningen. Är väl kul? Så ni får se mitt underliv också.

Sedan får vi se om jag hinner träna...beror på när Andreas kommer hem..måste tydligen jobba över hela veckan....


gammal bild. Men hon är SÅ söt. Är helt galen i min bebis.

Hoppas

Nu har vi fyttat in Miras säng till hennes rum. Hon sov middag där inne utan problem så vi kan ju bara hålla alla tummarna och hoppas att hon sover där i natt! Fatta vad underbart det hade vart!!!

Men hon har ju konstigt nog nästan blivit rädd för sin säng men man får sätta sig bredvid sängen och sjunga till henne. Vet inte om det kommer funka ikväll dock. Det märker vi.

I morgon ska det ju regna..tråkigt. Ska till gynekologen och göra cellprov och sedan ska jag träna!

Nepp nu får jag busa lite med Mira och äta choklad.


Gårdagen

Igår hann jag inte skriva ett inlägg.. säger vi.

Jag var i Åsa hela dagen och njöt utav det fina vädret. Vi hade massa gäster igår, i Åsa, så det blev trevligt sällskap och god mat. Löjromstoast till förrätt, som vi typ alltid äter. Så sjukt gott. Och sedan baconlindad fläskfilé med chillipotatis och sås. Gott gott.

Klockan 20.00 hade jag ätit klart och jag och Mira tog bilen hem. Väl hemma sprang Mira in till våran säng med en gång. Tröttis.

Kände mig som världens sämsta mamma igår :( Mira tog en sak som hon inte fick leka med, en spetsig grej så jag skulle ta den ifrån henne, då vänder hon sig i samma sekund och jag råkar riva henne med min tummnagel under ögat. FY fan vad dåligt jag mådde. Och hon med. Hon har fått ett utslag i pannan med så hon ser verkligen blåslagen ut nu :(

Mamma ringde precis och berättade lite kort om gårdagskvällen. En som ramla av en stol, en låg ute och sov och en spydde ner hammocken. Trevligt. Men de hade haft riktigt roligt i alla fall. haha. Det brukar gå till så här i Åsa när de har gäster.



Sooool och bad

Underbara jävla soldag!

Mira övernattade hos mormor och morfar igår. Så jag och Andreas började titta på en film vid halv elva tiden men orkade inte titta mer vid elva. Så vi stängde av och gick och lade oss. När vaknade vi? KLOCKAN 11. Av att telefonen ringer. Herregud. Det var inte igår jag sov så länge. Men skönt var det.

Mira kom hem vid halv tolv redan, (därför telefonen ringde), så vi beslutade oss för att ta oss ner till stan i det fina vädret, sätta oss på en uteservering och äta någon god lunch. Och det gjorde vi. Sedan promenerade vi längs ån i Kungsbacka, och det är faktiskt riktigt fint på sommaren!

Sen åkte vi hem igen, jag packade Miras väska med badgrejer och jag och mini åkte ner till Åsa. Där badade hon i sin pool och jag solade! Pappa och en vän till familjen drog ner och bastade. Då passade jag på att överraska min kära pappa lite. Det har legat världens största hög med ved på våran trädgårn, nedanför en slänt. Och det har inte funnits tid eller lust att dra all denna ved med en skottkärra till ett litet skjul som vi har på framsidan. Så jag beslöt mig för att göra detta.

Fy fasen vilken tid det tog. Pappa han ju komma hem när jag var halvklar. Men jag fixade det. Nu har jag blåsor på handflatorna... :( Men jag jobbade i bara bikini så träning och färg fick jag :D Och min pappa blev glad.

Här är lite bilder: Dock inte från mitt jobb.

Mira åker runt i sin båt!


Har fyllt en hel del med varmvatten så det är riktigt skönt i poolen :)


Celluliter på rumpan!!! Men söt är den :)


Oj oj oj vad jag posar. Inte fel att jobba i detta faktiskt.


I morgon bär det av till Åsa igen för mer sol och bad. Sedan får vi massa gäster! Trevligt. Nu har vi också en gäst hemma i Kungsbacka, Emil är på besök!

Sjukhus

Heej.

Andreas fick en remiss ner till Varbergs akut så det var bara för mig att ta bilen ner till Åsa, byta bil, köra tillbaka till Kungsbacka för att hämta Andreas och Mira och åka ner till Varberg. Som tur var så var mamma och pappa nere i varberg och kunde ta Mira. Hon hade inte gillat all väntan.

I ca 8 timmar har vi fått vänta.. Innan vi ens fått träffa en sköterska var det flera personer före oss, så vi bestämde oss för att gå igenom hela sjukhuset och ta oss till ett litet fik och fika.

Vilken nostalgi jag fick..minnerna sprudlade..det är samma ingång till förlossningen på akuten, samma hiss upp, samma lukt, samma korridorer som vi gick i när Mira var född. Det här låter sjukt men, fasen vad jag önska man kunde spola tillbaka tiden. Det var så underbart att föda barn. Helt fantastiskt. Saknar förlossningen!!HAHA

När vi kom tillbala från våran fika var det 5 personer före oss så vi väntade och väntade. Sedan var det vår tur och vi fick träffa en sköterska. Sade jag förresten att de misstänkte att det var blindtarmen? Det var därför de skickade ner honom. Alltså var han kanske tvungen att operera. Men sköterskan tog massa prover och efter det fick vi sitta ner i typ TVÅ timmar för att få träffa kirurgen.

Sedan fick vi ett eget rum, fick gå igenom en korridor fullt med folk som låg på bårar. En tror jag var död. Och i vårat rum fick vi vänta ytterligare ett bra tag. Tills dörren öppnas och in stiger en ung och snygg kirurg. Vi hade väntat oss en gammal gubbdoktor. Vi blev lite chockade båda två. Kan man vara så ung och snygg och vara utbildad läkare? Blir fascinerad.  Men han tryckte och klämde på Andreas mage så han fick mer ont. Och tyckte då att han skulle få åka upp och röntgas.

Fick ytterligare vänta en och en halv timme. Sedan gick vi upp till röntgen, vänta lite där med. Och sedan fick han gå in och lägga sig i en sån där rund röntgen grej. Ja vet inte vad det heter. Han fick något medel insprutat i sig så han blev kokhet och det kändes som man kissade ner sig. Trevligt.

Sedan var det bara att gå ner till akuten igen och vänta på svar.....väntade några timmar och sedan fick vi vårat rum igen. Och där väntade vi ytterligare. Sedan kom snyggingen tillbaka. Haha, nu blir säkert Andreas sur för att jag skriver såhär. Nä då. Meeen...

De hittade ingenting! Ingenting! Och det var ju bra! Men vi var ju helt säkra på att det var blindtarmen. Andreas var inställd på att opereras. Tror han ville det lite också. Han tycker sånt är skit coolt. Haha. Sant. Men förmodligen är det stress och tarmkramper. Men han sade även att det KUNDE vara en början på en inflammerad blindtarm. Men troligen inte.

Vi fick åka hem och vi ska avvakta tills i morgon. På vägen hem konstaterade jag att Andreas är lite utav en hypokondriker. Men jag säger inte att han inte hade ont för det hade han stackarn!

Jag blev så rastlös så jag försökte fördriva tiden med lite lekar och lego. Funkade rätt bra. Ett tips. PENISHUD är ett jätte bra ord i hänga gubbe!


Sjuklingen med sin kanyl i armen.


Titta vad fint jag gjorde!


Rummet. Jag kunde inte låta bli att leka lite doktor här inne.

Fredag

Perfekt väder idag. Blåser inte mycket. Typ inget. Och inte ett moln i sikte.

Andreas sitter dessvärre på akuten på grund av magsmärtor..får se om de hittar något, hoppas det. Usch, avskyr magont och tandvärk.

Idag får vi se vad vi ska hitta på. Mamma och pappa har ju vart på spa nere i Varberg och ville att vi skulle komma ner till Åsa sedan när de kom hem. Hade ju vart lite skönt faktiskt. Sola lite, brännan försvinner ju hur fort som helst :(


Ännu en Kreta bild.

Göteborg och slottskogen.

Godkväll. Vi är precis hemkommna från en heldag i Göteborg och slottskogen! En riktig mysdag har det vart.

Vi tog tåget vid tolv tiden och hoppade av vid centralstationen. Sedan vandrade vi upp mot avenyn och stannade till på "El corazon" där vi åt lunch. Mysigt!! Sedan vandrade vi vidare, solen började titta fram och vi promenerade längs vasa och haga, förbi linné och vidare mot slottskogen. En annan sida av Göteborg. Mysigt och vackert.

Mira blev helt stum när vi kom fram till bockarna och grisarna i slottskogen. Hon älskade att se alla djur och skrattade när de kom för nära.

Här är bilder från idag:


En sur Mira innan vi åkte hemifrån.



På "El corazon"


Mot slottskogen!


Tittar på bockarna :)


Spännande.


Titta gräshopporna Mira!!..


Pingvinerna var roliga!


Pingu.


Mamma älg som hade fått två kalvar!!


Titta så söta!


Vidare mot hästarna!


Mira fick klappa hästen, det var kul.


Avslutade dagen med glass på ett fik i Linné.


Sedan tog vi spårvagnen och tåget hem!

Nu är vi alla helt slut och Mira ska krypa ner i sängen med sin välling nu.



Söndagstorsdag

Igår väntade jag på att Andreas skulle komma hem. Det tog sån tid. Men firmabilen som han körde från Halmstad pajade på motorvägen tre gånger!! Den bara lade av mitt på vägen. Fy fan. Jag hade fått panik och dött.

Men det gick ju bra tillslut. Hem kom han :) Och mat hade han med sig, vad säger jag inte. Alldeles för onyttigt med mcdonalds.

Sedan tittade vi på en skräckfilm på kvällen, som vanligt. Dock var detta ingen skräck enligt min genre. Slakt film typ. Skär av fötter och drar loss skinnet typ. Inte alls läskigt. Bara lite äckligt.

Idag ska vi ju in till Götet, jag, Mira och Andreas. Tänkte promenera runt och sedan ta oss till slottskogen. Sätta oss på något mysigt fik också. Bara ta det lugnt. Meen just nu är det mulet..men det ska tydligen bli sol senare. Så vi får väl hoppas på det!

Glömde ladda upp denna härlig bild från Kreta igår!!


KRETA, AGIA MARINA

Äntligen! Tyvärr så kan jag inte ladda upp alla 400 bilder, haha. Men en hel del har jag laddat upp nu!!

Fredagen den trettonde.



Här är vi på Landvetter flygplats, väntar på att få checka in väskorna.



På flygplanet, haha.


Precis kommit av flyget och sitter på en flygbuss.
Kom ju fram ganska sent så vi gick och lade oss efter vi packat upp väskorna.

FÖRSTA DAGEN PÅ STRANDEN.


Mira tyckte inte att det var kul att sitta på morfars mage.


Men det var kul att samla sten och leka i sanden.


Mira och moster på stranden.


Fixar oss inför kvällen. Andreas "Jag bränner mig aldrig".


Dagens outfit.


Syster och jag.


Mira och mormor i deras rum.


Nere vid poolbaren.


Mira har grekiska färger på sig.


Mormor och Mira.

Nästa dag.

Mira vandrar runt på stranden.

Nästa dag.


När vi bilade uppe i bergen.


Mira och mormor roade sig med att lyssna på musik.


Sedan tog vi det lugnt vid poolen.


Färdiga inför kvällen.


Mira får glass från mormor.


Jag och pappa!


Trötta.

Nästa dag


Promenerar till staden.


Syster och Mira


Prinsessa!


Jag och Mira pussas :)


Trötta men glada ändå :)


Nästa dag.


Påväg till stranden på morgonen.


Sööt!


Blev poolen istället, plask plask.

Nästa dag


Jag och Mira har kul. haha


Ner till poolen igen!!


Mira med sin nya båt!


Sista dagen i poolen.



Kvällsfin.


Sista kvällen vid strandbaren.


Sista dagen på morgonen innan vi åkte! TITTA PÅ MIG!

Sådär!

Vi var ju även i knossos men tänkte visa bilder på det i ett annat inlägg.



skit

Detta är ju sinnessjukt. Det går inte att ladda in bilder. Har lyckats ladda upp EN bild under TVÅ TIMMAR. Vad är det för cp skit!? Å vad trött jag blir.

Men ska fortsätta försöka...


Idag vet jag inte vad jag och Mira ska hitta på. Enformigt och tråkigt att bara sitta hemma, men går vi ner på stan blir det alltid shopping och det är inte bra just nu...

Igår till middag blev det mozzarella och basilika fyllda kycklingfiléer, med svamp och ris. Det var gott. Alltid kul att prova sig fram med mat. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt..

Funderar på att träna idag med. Blev ingen Zumba igår då hon var sjuk, men alla var ju redan på plats så de ersatte Zumban med dans. Skit jobbigt men helt okej. Zumba är roligare. Efter det var det core. Känner bara av lite träningsvärk men det kommer nog i morgon.

Mira somnade förresten tillslut i sin säng med vaknade vid halv 12 i natt och ville inte vara kvar i sin säng..


Jaja nu ska jag återgå till bilduppladdningen...







RSS 2.0