Kreta

Hemkommen från träning. Nyduschad och svalt ett äpple. Mira skriker och gråter, försöker oss på en variant av fem-minuters metoden. För att hon ska sova i sin säng själv.

Har fått Kreta bilderna nu!!! Äntligen. Lagt in dem i datorn, meeen jag tror jag gör ett inlägg i morgon om kreta. Tar sån tid att ladda upp alla bilderna och man får springa in till Mira ganska offta..Sen ska jag titta på Desperate housewives klockan 21. Eller "Frustert fruer", som det heter på norska. Nej inget skämt. Såg det med egna ögon, på Kreta hade de en norsk kanal..


Tänkte lägga upp en bild nu men det gick så jäkla sakta. Titta i morgon!!!



Åska

Nähee.. det blir ingen lunch på stan idag. Det ska åska hela eftermiddagen så syster var tvungen att vara hemma med Ninni. Såklart!

Funderar på om jag och Mira ska ta oss ner till affären och köpa lite ingredienser till middagen som jag tänkte laga.. Får ju passa på nu då när det inte åskar. Men det blåser så mycket.

Nä får nog dra nu då.. Hejhej

Gäsp

Är lite trött idag, men det är ju fint väder idag!! 25 grader ska det bli, äntligen!! Dock så ska det kanske åska idag..

Men jag och Mira ska nog ner på stan idag. Tråkigt att bara sitta hemma. Syster ska kanske komma in och möta oss så vi kan luncha. Ska ju träna ihop sedan.

På torsdag är det ju kristihimmelfärdsdag då har jag planerat, utan Andreas, att vi ska åka in till Göteborg och promenera runt och till slottskogen, sätta oss på något mysigt fik, äta god lunch. Jaa, bara ha det mysigt. Jag, Mira och Andreas. Mira älskar ju djur så slott skogen blir kul för henne. En riktig familjedag. Men bara om det är fint väder men det ska det vara enligt vädret på tv4!

 

Saknar....

Måndag

Jäklar vad trött jag är. Paltkoma.

Caroline har precis åkt hem och Andreas precis åkt till teatern. Bara jag och Mira hemma.

Men vi har haft det trevligt idag. Mira var tydligen jätte trött idag och somnade vid 10 på förmiddagen i sin säng. Vaknade efter en halvtimme, jag tog upp henne och gosade med henne i soffan och då somnade hon i EN OCH EN HALV TIMME. På mitt bröst. Mysigt. Sedan sov hon senare vid 15 tiden i nästan en timme.

I alla fall, Caroline kom vid 13 tiden och vi busade lite med Mira. Sedan gick vi ner och handlade lite ingredienser till maten och glass som vi tryckte i oss här hemma. Sedan tittade vi på "Tangled", eller Caroline tittade mest jag lagade mat och tittade.

Blev hemgjorda pannbiffar med potatis, lök och gräddsås. Och lingon såklart. GOTT!


Just det, i morgon får jag Kreta bilderna!! Var tvugna att köpa en ny kortläsare då inga kortläsare kunde läsa detta minneskortet. Så får en usb med massa bilder i morgon!

Ska träna i morgon också, Zumba och Core. Skönt!!


Mira och Caroline gosar.

God morgon

Sol idag!! Herregud tror inte vi haft sol sedan Kreta här. Men det blåser och är några moln där uppe. Värmen ska ju tydligen komma i slutet på veckan.


Hade ju glömt av att det var kristihimmelfärdsdag på torsdag. Heter det så? Så jag jobbar ju inte! Inte Andreas heller. Skönt.  Och sedan är det ju nationaldagen på måndag. En låång helg. Ska hitta på något kul! Bara det blir fint väder.

Men nu kommer vädret på tv...ska se här...varmare väder drar in.. ja 16 grader och sol idag ska det vara här... Åå i morgon 20 grader. Meen och sedan på onsdag 16 grader igen.

Idag ska nog Carro komma hit till oss och underhålla oss. Det lyckas hon alltid med. Får se vad i ska hitta på med.

Nu dricker jag mitt te och vid nio tiden äter jag gröt!


Inte riktigt som vi tänkt oss..

Jaa... vi skulle ju äta på chinan idag..

Jag och Mira var klara och körde ner bilen till centrum där vi skulle möta upp Andreas. Vi möttes upp precis utanför chinarestaurangen. Väl inne ser vi att EN person jobbar, och det var fullt med folk som hade beställt hämtmat som stod i kö. Folk som satt vid borden satt och väntade på att få beställa och få sin mat. De hade inte hunnit duka av borden, så det var fullt med tallrikar och glas.

Vi bestämde oss då för att gå därifrån och till chinan mitt emot. MEEEN, det var så jäkla sunkigt där. Och det var ganska mycket folk med. Gick vidare till en "riktig restaurang", black pearl. Men där var det fullbokat. Gick till Esters, fullbokat. Gick till The square, FULLBOKAT. Jag var så jäkla hungrig och det regnade så jag sa till Andreas.

"Jag går och hämtar bilen, du går över gatan till gatuköket och så köper vi hem mat".

Haha, så det blev hamburgare och pommes hemma :) Nu fick jag min fyllemat!


FEEETTTT




Hahaha titta vad söt. Hon ser ut som en liten pojke. Tyckte bodyn passade idag :)

Gårdagens "kalas"

Jag städade HELA lägenheten så den blev skinande ren! Kändes väldigt skönt. Sedan var jag tvungen att gå ner i ÖSregn till systemet för att köpa lite dricka. Det var inte kul. Tog nästan en timme!!

Maria, födelsedags"barnet", kom vid tre tiden. Och vi började att fixa i ordning oss. Jag fick sminka och fixa Marias hår och woooow vilken snygging hon blev :) haha. Gud vad löjligt det lät. Men det blev jätte fint. Hon hade köpt med sig lösfransar som jag satte på med.


Snygging eller hur!?

Sedan kom Andreas hem och satte sig och spelade lite gitarr och sjöng. Och Andreas och Maria började dricka lite smått. Jag förberedde maten som blev sinnessjukt god. Bulgur, ruccolamix, tzatsiki och terykaki marinerad kycklingfilé. Till efterrätt gjorde jag en marängsviss med hemmagjord chokladsås och jordgubbar och banan.

Efter detta kom även Sara hit och även henne fick jag sminka och satte på lösfransar, blev också jääätte fin! Har dock inga bilder, Maria tog massa bilder som hon ska skicka till mig. Hör du det Maria.

Vi spelade kinect och lyssnade på musik. Sedan när klockan var runt 11 tog vi en taxi ner till Kungsbacka stad och gick som vanligt till "Esters".




Spelar :)

 När jag och Andreas hängt av oss jackorna, hörde vi någon som ropade på oss från dj båset. Dj:n och en tjej kände igen oss från Sveriges värsta, haha. Det var roligt, de tyckte att det vart jätte kul att titta på oss. Så vi önskade massa låtar som vi fick spelade för oss. Bland annat Gagas "Judas" Som jag blir galen utav när jag hör :)






Andreas och Maria på dansgolvet!


Men efter bara en cider ute på krogen, (hade ju druckit vin och cider hemma med), så började jag må illa igen. Jag bad Andreas följa med mig in på toan, haha, för att spy. Han ville nog inte men tvingade honom. Kaskadspydde ju inte, kom typ inget. Rolig information va?



Men jag drack bara vatten sedan. Men fortsatte dansa ändå :)


Här sitter jag med mitt vatten



Maria inne på toan..


Andreas ser något road ut när jag dansar för honom..


Till slut kände vi för att åka hem, då var klockan halv 1. Så Maria ringde sin bror som var snäll och körde hem oss.


Jag fylleposade när Andreas tog kort på mig. Precis kommit hem.


Jag och Andreas :)


Puss och godnatt!


Just det Maria köpte fyllemat först. Och JAG är den största fylleätaren som finns. Fråga vem som helst. Jag ÄLSKAR det. Beställer typ allt som finns och trycker i mig. Men i natt kände jag inte för det!! Så jag fylleåt inte, duktig!! haha.



En väldigt glad Maria.


Idag har jag vart nere i Åsa och hämtat Mira, firade mamma lite med tårta som jag köpte, farmor var även med. Och de fick lotter.
Snart ska jag och Mira åka ner för att hämta Andreas och då ska vi till chinarestaurangen här nere på stan, ska bli mysigt!


CPPPPPPPPPPPP

Jag är så jäkla pissarg nu! Skrev ett skit långt inlägg med massa bilder också hänger sig skiten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Orar inte. Nu får ni vänta på inlägget.

Ska nämligen fira morsdag nere på chinarestaurangen snart. Hejdå!!!!

Stäääd

Ingen bebis hemma nu. Både tråkigt och skönt. Saknar henne redan!!! Bara att börja ta tag i städ och ta sig ner till systemet nu....åååå vad tråkigt..Inte roligt väder heller. Men det måste göras.

Börjar med städet lite då..

Dagen

Ååå..har tränat zumba idag, ganska lugnt tempo idag...tråkigt. Vill skaka mer rumpa!! :) Kul.
Andreas var snäll och köpte hem jordgubbar till mig istället för godis!! Jag är ju så duktig nu och äter nyttigt för en gång skull.

Gjorde världens godaste torsk till lunch till mig och Mira tidigare idag. Den ska jag bjuda på nästa gång någon kommer hem till oss, först till kvarn!! :)

Och jag fick korten från Kreta idag, MEN...det funkar inte att ta in bilderna i datorn!? Det har hänt något konstigt.. det funkar inte hemma i Åsa heller. Pappa måste kolla upp det. Bara inte bilderna försvinner!!! Då börjar jag att gråta. Men det löser sig nog. De kommer att komma.

Mira har vart grinig och sur HELA dagen. Har aldrig hänt. Fick hon inte som hon ville slängde hon sig på golvet och grät. Så det har vart jobbigt idag. Men har fått lite gjort.


I morgon kommer Maria och Sara hit. Vet inte om det kommer några fler. Men det blir god mat, god efterrätt och vin!!! Som jag längtat efter vin. Ska bli kul. Sedan drar vi ut och skakar loss lite. Behövs alltid.

Ska ta MAAASSSSAAA BILDER. LOVAR LOVAR LOVAR. Jag lovar alltid och det blir aldrig av men nu LOVAR jag. Lovar. Annars tar jag livet av mig. Nää fy usch.. så säger man inte.

Nu ska jag och Andreas titta på någon skräckfilm. Fasen vad jag tittar på skräck nu. För ett tag sedan, under graviditeten och strax efter kunde jag absolut inte göra det. Då blev jag livrädd. Vägrade att titta. Men nu, hela tiden.

Vi hörs i morgon.

Fredag

Jag och Mira gick upp vid tjugo över 7 idag. Känner mig ganska så utvilad trots märkliga ljud igår från övervåningen.....! Grannarna hade sex. Usch. Jag vill inte höra sånt. Men men inte så att jag går upp och knackar på precis. Vill köpa ett hus.

Mira är lite grinig idag, varför vet jag inte. Hon kan ju inte prata så jag kan inte få något svar.
Pissväder idag med. Ösregn förut men nu verkar det ha avtagit. Skulle behövt ta mig till systemet idag men får nog höra med Andreas sedan.

Ska ju träna zumba idag med! Så kul! Syster ska vara med också. Och det blir ingen bio idag. Vi känner inte för att Mira ska sova borta två nätter. Hon ska ju till mormor och morfar i morgon. Känns som en evighet när hon är borta från mig.

Har på filmen "Tangeled" nu. Haha. Tycker den är skit bra. Men jag har alltid och kommer alltid vara en prins- och prinsess älskare. Sagor och slott. Ja, underbart och häftigt.

Jag har ju pratat om att sticka iväg snart igen, men vi får nog vänta med det. Var meningen att dra nästa helg till Mallis, men det får bli någon annan vecka i sommar :) Sedan ska jag och Andreas försöka komma iväg till Rom till hösten :) Mycket som händer.


Mira tycker att man ska stå upp i barnstolen och spegla sig. Varför inte. Titta vilka gosiga små ben hon har :)

God kväll

Har jobbat och handlat lite nu är jag hemma och ska titta på film med Andreas.

Idag gick jag och Mira ner till mässan för att luncha med fina Maria. Blev räksallad på fyren, så sjukt gott! Mira passade på att mata kråkorna som hon kallade för "pappa". Hmm, undra varför? Efter en mysig lunch med mycket prat hälsade vi på jobbet, som vanligt. Mira tyckte det var jätte kul att leka med parfymflaskorna idag. Men det skötte hon bra, inget gick sönder.

Sedan har jag bara röjt hemma. Fått gjort en hel del och det känns så jäkla skönt. Ska fortsätta i morgon.

Och ni måste ju undra vad som händer med min hall. Eller det händer ju aldrig något?! Den blir klar på lördag och ni får bilder på det :) ÄNTLIGEN.

Sedan kunde mamma passa Mira nu på lördag. Först kunde hon inte göra det och då skulle Andreas ta Mira medans, jag, Maria, Sara och kanske någon mer "förfestade" lite. Men det kändes inte 100 att Mira skulle vara hemma. Inte för att jag skulle supa ner mig och hoppa ner för balkongen men det känns bättre att hon är hos mormor där hon kan få lugn och ro och så kan Andreas vara med och dricka med oss :)

Här är lite bilder från idag. Tog lite fler men som vanligt är mitt usb minne någonstans och jag orkar inte leta.


Idag. Ser ju inte alls brun ut. Färgen har försvunnit lite redan :(



Mira åt banan själv när vi gick hem. Första gången och det gick bra trots 6 tänder, haha.


Sedan plockade vi "döda" maskrosor.


Hon blev helt förtvivlad när jag tillslut kastade den...



Här ser jag lite brunare ut! Fulade mig på jobbet. Inte seriöst. Tro inte det. Jag är lixom fulsnygg på bilden.


Ego. Jag vet att ni gillar att titta på mig. MIG.

Nä nu ska jag titta på film. Ni får läsa i morgon :)

Skönt

Herreguuud, vaknade för tjugo minuter sedan!!! LYX. Mira vaknade vid 6 tiden igen men fick henne till att somna om, skönt! Så nu känner jag mig faktiskt utvilad, drömde roliga drömmar nu på morgonen.

Idag ska vi ta oss ner till Kungsbacka för att luncha med fina Maria F. Efter det ska vi nog bara vandra hem, lite deprimerande att gå på mässan när man jobbar där. Ibland är det kul och ibland piss. Kanske roligare om man har massa pengar att göra sig av med? Kan vara så.

Sedan är det bara hem och städa och sedan börjar jag jobba klockan 18 idag. 18-20. Känner inte för det idag, men men. Det går fort.

Jag hoppade träningen igår för att jag var så trött, trorts jag ätit pannkakor till middag!! Sjukt gott var det. Men nyttigt? Njaaa.

Ska ladda upp lite nya fräscha kort sedan!

Dålig update

Ååå vad kass jag är på att skriva nu. Har ingen ork, lust eller tid känns det som. Men det stämmer ju inte.
Finns inte så mycket att skriva nu bara.

Maria och Julia har vart här idag och röjt. Vi gick ner till stan och åt sushi till lunch och sedan gick vi hem och busade lite mer. Mira var på grinhumör efter att hon kramat omkull Julia och klämt sitt finger. Alldeles blått blev det :(

Men nu sover hon och mår bra. Lugnt och skönt.

I morgon eller på fredag kommer bilderna från KRETA!! Förmodligen i morgon :)

Ser ut som ett bombnedslag här hemma..men jag orkar verkligen inte lyfta ett finger.. Lat.

Ska städa inför helgen. Miniparty.

Och jag går typ runt i linne och sunkiga mukisbyxor här hemma och ser ut som en strandsatt gorilla just nu så kort vill jag inte ta.. i morgon får jag väl göra det dåra..



God morgon

Vaknade upp av att min lilla sötnos satte sig på min rygg och låtsades rida på mig. Alltid trevligt att bli väckt sådär.

Men jag fick sova till 7.30 i alla fall!

Idag kommer syster hit, vi ska träna lite senare! Ska bli kul, drar med henne på zumba och core. Blir nyttig mat idag med. Får se vad jag hittar på.

Och i morgon kommer Maria och Julia hit en sväng, ska bli kul!! Längtar :) Och torsdag ska jag och Mira luncha med fina Friberg. Fredag, bio kanske. Lördag, FEST, typ..Maria fyller år så vi ska fira lite med att dricka och gå ut en snabbis i Kungsbacka. Söndag är det morsdag, då får jag ta mig ner till Åsa, även om jag är bakfull..

Händer mycket i veckan, men vad är det för pissväder här i Sverige!? Eller på västkusten rättare sagt, i Stockholm har det ju vart fint.

Nee Mira vad säger du om Mallis om två veckor?


TODAY

Ååå, nu har mitt internet på min bärbara pajat. Eller det är en usbsticka. Så nu får jag ha den bärbara datorn i sovrummet med sladd i. Jisses vilka problem.

Idag har jag och Mira städat lite hemma, är typ kaos här nu efter semestern. Och man orkar inte ta tag i allt på en gång. Sedan ringde söta farmor och frågade om vi ville fika i kungsmässan med henne och självklart ville vi det!

Sedan åkte vi hem, tog en nap och lagade mat. Andreas kom hem till maten och efter vi ätit upp tog vi en tripp ner till lekplatsen med Mira. Hon ÄLSKAR att gunga. Så himla söt är hon när hon ska försöka springa fram till gungorna. Sedan ville hon inte gå hem.

Sen nu ikväll fick jag någon knäpp. Jag bestämde mig för att göra KOLA. Men för helvete. Det gör man väl på jul? Jag ångrade mig mitt i allt för att det tog så lång tid. Och sedan läste jag längst ner på receptet "låt kallna tills nästa dag". ALDRIG. Jag har gjort kola för att äta det NU. Inte i morgon, då börjar jag ett hälsosamt liv. HAHHAHHA. NOT.

Ska träna i morgon i alla fall. Skönt. Var ett tag sedan nu.

Usch vad jag inte gillar vulkanen nu..hoppas verkligen inte den ställer till det med flygtrafiken, vill ju ut och resa snaaart ;)

Läste också att den grekiska ön santorini hade haft en jordbävning och en amerikansk turist omkom och några blev skadade. Usch tycker sånt är så jäkla hemskt. Det är ju hur mycket jordbävningar som helst i Grekland, tydligen. Hade jag ingen aning om tills vi var där. Men jag kunde slappna av ändå.

Kanske  får massa greek photos i morgon.

Nu ska jag äta KOLA. Fetto.

KRETA I

Äntligen!

Nu ska jag skriva och ladda upp lite bilder från Kreta. Dock så är det bara några få bilder som jag tog med min mobil. De andra bilderna är hemma hos mamma och pappa. Så fort jag får dem så ska ni få maaassa fina bilder.

Men i alla fall, vi börjar från landvetter flygplats. Alltid mysigt att åka ut dit och veta att man ska resa. Nervös var jag, som f-n. Och det var väldigt stressigt då jag skulle hinna mata och byta på Mira. Men det hann vi med god marginal.


Mira på flygplatsen.


Går ombord.

Mira var som jag sagt innan jätte duktig på planet. Sov de första två timmarna. Och sedan när hon var vaken den sista timmen och tjugo minuterna så var hon på bra humör.

Transfer bussen tog ca 35 minuter till hotellet och vi var framme vid 23 tiden, grekisk tid. Så det fanns inte så mycket att göra mer än att packa upp och gå och lägga sig.

Mira väckte mig klockan 07.00 grekisk tid och var pigg och ville äta frukost. Klockan 8 hade alla redan vaknat så vi gick ner tillsammans till frukostbuffén.


Utsikten från våran balkong.


Snett över bodde, mamma, pappa och syster.


Balkong.


Vårat städade rum...


Toaletten. Och det äckliga med Grekland är at man inte får slänga pappret i toan när man torkat sig!!! Fy. Men gjorde det ändå ibland..

Efter frukost gick vi ner till stranden. Hotellet låg ju precis vid stranden.





Andreas solar sig i skuggan.




Fin bild på moster och Mira.

Mira tyckte stranden var jätte rolig, mest att plocka sten. Havet var lite läskigt till en början men sedan var det jätte kul. Efter detta gick vi upp för att äta lunch, vi hade ju all inclusive, så all mat var på hotellet, skönt när man har småbarn.


Mira var dock sjukt kräsen och tyckte mest om att kasta maten på golvet. Pommes frites var det godaste...


Andra dagen skulle vi inviga poolen. Mira sover gott i solstolen.


Nyvaken.


På med en badblöja och solkepsen. Plaskar med mormor. Även detta var läskigt i början men farligt roligt till slut.


Mormor och Mira.


Pappa och Mira.

Syster, mamma, Andreas och Mira. Påväg till minigolf!


Pappa, syster och Andreas.


Jag ägde...inte


Här har vi en riktig MINIgolfare.

Pappa vann, Syster tvåa, Andreas trea och jag sist....





Mira hade kul.

Tredje dagen.

Mira vaknade alltid vid 7 tiden och jag gjorde gröt till henne uppe på rummet sedan gick vi till mamma som var vaken och följde med oss ner till frukosten. Syster, pappa och Andreas var latmaskar och sov till 9 tiden varje dag.


Mormor och Mira.


Stranden.


Solar vid poolen.


Jag, pappa och Andreas tog en promenad en kväll till en bar med lite live musik och uppträdanden. Mysigt!




Dags att fara hem, enligt dessa bilderna. Jag tog nämligen bara bilder med mobilen de tre första dagarna och sista dagen tog jag detta på flygplatsen. Men som sagt, har MASSOR med bilder i Åsa som jag ska fixa hit snart. Kan nog få hit dem redan i morgon eller tisdag!

Mira har fått ett jäkla humör efter resan. Blivit bortskämd som fasen. Skriker när hon inte får som hon vill. Men men, bara att ändra på.

Kollar faktiskt resor nu. Funderar på att resa om två veckor igen ;) Mer säger jag inte. Ni får snart veta. Så jäkla tråkigt i Svergie.

Måste ta kort och visa hur brun jag är med. Fixar detta tills i morgon!!!

Ja vi har kommit hem och vi mår bra. Landa...

Ja vi har kommit hem och vi mår bra. Landade igår. Trodde vi skulle dö, som jag alltid tror när vi ska landa. Är lite deprimerad nu, vill inte vara hemma. Tråkigt. Grått och kallt. Inga palmer och bara massa städ och tvätt. Blä. Därför jag inte skrivit. Men ni ska få se massa härliga bilder i morgon! Då får ni titta in!!


Middag

Har vart runt i butiker idag, fasen vad dyrt det är här! Dyrare än hemma. Stört. Så det blev inte mycket shopping. Ska titta mer i "huvudstaden" i  morgon.

Nu ska vi ner och äta middag på hotellet. Har ju all inclusive, inte världens bästa mat men det funkar, finns ju världens godaste tomater, tsatziki och fetaost i alla fall!! Då är jag nöjd :) Men restaurangen ligger precis vid stranden, hur fint som helst. Längtar redan till nästa semester och denna är ju inte över än!!!

Hejhej!!

HEEEJ!

Hej svej. Nu surfar jag på systers dator som äntligen fått internet. Det har strulat med nätet här.

Vi mår jätte bra, helt underbart här. Fint hotell, fint väder, Mira älskar stranden, havet och framförallt POOLEN! Helt galen.

Så mycket folk är det dock inte ute på kvällarna, lite tråkigt. Igår hyrde jag, pappa, syster och Andreas en bil och åkte upp bland bergen, åkte in i småbyar som ligger långt uppe i bergen. Guud vad fint det var! Man vill ju bara bo med dem. Helt fantastiskt. Har massa bilder som jag ska visa sedan.

När vi ligger vid poolen ser vi hur NATOS stridsplan flyger över till Lybien för att bomba  Ghadaffi, då tänker man..fy fan vad bra jag har det. Nää, är jag hemsk nu? Flygplatsen vi landade på är nämligen en militärplatta också, så soldaterna landar där och tar en tur in till staden. Såg faktiskt två svenska soldater igår!! Intressant va? Ni tycker nog inte det, men jag gör.

I morgon ska vi nog hyra en bil och åka till huvudstaden Heraklion och besöka det berömda KNOSSOS. Älskar sånt. Mytologi, historia och ruiner. Fantastiskt.

När vi flög hit gick flygresan HUR BRA SOM HELST. Mira somnade när vi flög upp och vaknade 50 min innan landning. Haha. Underbart. Får se hur det går när vi flyger hem.

Nepp gott folk, nu ska jag ner till poolen igen och steka vidare. Doftar redan cocos olja. Måste bränna bort mina chokladcroassanter och pannkakor som jag äter till frukost. HAHA


Hoppas ni har det bra där hemma!!!

På flygplatsen! Det blev jätte stressigt p...

dsc04200 (MMS)

På flygplatsen! Det blev jätte stressigt på slutet så jag han inte lägga upp bilder. Nu har vi iaf checkat in och gått genom säkerhetskontrollen. Skönt! Allt verkar kommit med. Är lite nervös nu!


Bilder

Vad tiden går sakta! Men ändå är jag inte klar med allt... Andreas är iväg och köper kebab till oss nu så vi kan få i oss något!! Kommer ju säkert äta något på flygplatsen med. Får ju mat på flyget, men sedan är vi inte på hotellet förens vid 23 tiden och då är ju inte restaurangen öppen. Vi får se.

Fattar inte riktigt att vi ska åka. Här har ni lite bilder i alla fall :) Ska ta lite till sedan!!


Mira på jobbet :)


Ninni var på besök igår. Hon blev lite sur ett tag, då fick hon vara på balkongen.


Mira busade i morse, med en boll i munnen.


Här har ni hårfärgen!


Såhär ser jag ut nu.

Får se hur mycket jag kan skriva på semestern.


13

Idag drar vi. Gud så underbart. Men jag är fortfarande stressad. Blev inte mycket pack igår då det blev massa gräl och skit...

Nu har jag precis vart nere i affären och handlat det sista. Och jag har otur hela tiden..kan det vara för att det är fredagen den 13:e??? HOPPAS INTE.

Först beställer jag två paket i förra veckan som vi ska ha med oss på resan. Bara en kommer fram i tid. Inget passar!

Sedan får jag mens!? Jag som inte ens har någon mens eftersom jag äter minipiller som gör så mensen försvinner. CP.

Sedan går brandalarmet när jag är nere och handlar, men där kanske jag hade tur då eftersom jag precis var klar i kassan.

Men känns ju jätte kul att flyga nu.....

Nä det går säkert bra. Ni ska få lite bilder innan vi åker hemifrån. Halv 2 kommer de och hämtar upp oss. Tänk på oss 16.40.

KRAMAR!


.....

Får blogga i morgon istället. Massa problem just nu... :(

@ work

Är på jobbet nu. Shit, jag bloggar på jobbet!! Inte bra. Nu kom min chef, hej hej! Nä jag får göra lite som jag vill här. Är väldigt lugnt idag. Känner mig skit stressad för att det är så mycket kvar att fixa. Men det löser sig nog :) har verkligen oturen med mig. Berättar sedan när jag kommer hem. Jobbigt att skriva på telefonen. Annars har pappa vart på fika hos oss idag, syster och Ninni kom tidigare. Pappa verkade glad över presenterna i alla fall :) ska visa sedan! Fick gå lite tidigare idag så jag går nog halv åtta idag. Skönt. Hörs sen då, ok?! Pratar jag med mig själv? För jag pratar ju högt när jag skriver på bloggen.

Mitt i prick!

Undra om man prickade in den perfekta veckan att resa på? :)

Ni som varit utomlands på solsemester vet ju att 20 grader på kreta är som 30 grader i Sverige. Haha. Blekfisar!



I morgon!

AAAAA. Längtar ihjäl mig. :)

Gårdagen var ganska händelselös. Vi var ju nere i Kungsbacka och fikade med Maria, mysigt! Sedan gick jag och Mira hem igen. Och det blev ingen träning :( Tränar ju ALLTID på onsdagar. Men det blev lite för stressigt, Andreas kom hem lite senare, jag hade inte alla ingredienser till maten så han fick handla på vägen hem osv. Gjorde linssoppa, haha typ inga ingredienser, lätt, gott, nyttigt och snabbt!!

Ska inte prata om vad jag och Andreas gjorde sen... ja nu lät det lite snuskigt men det var det inte. Gjorde nämligen kladdkaksmuffins som vi skulle haft idag eftersom pappa kommer hit och fikar för det är hans födelsedag idag :D Men vi åt upp ALLA muffins när vi tittade på film "Letters to Juliet". Fy fan. ÅNGEST. Men fy fan vad gott. Jaja, de kommer väl ut idag ändå?!

Jag jobbar ju ikväll därför kommer pappa hit och fikar och syster kommer med. Så det blir mycket att göra idag, tvättar och diskar nu med. Sedan är det packa packa packa, har inte packat något alls!! :) Måste hämta väskan på vinden men jag vågar inte, hahaha. Bara för vi sett så mycket skräckfilmer.

Det är så svårt att ge pappa en bra present. Så vi kom på att vi kunde göra ett eget presentkort på en sak som han nog skulle uppskatta. Ska visa sedan!

Mira har vandrat iväg med mitt usb minne och gömt det någonstans så bilder får ni sedan när jag hittat det. Håret lovade jag ju att visa till exempel!

Titta in sen!

 


Hade en trött tjej förut, somnade klockan ...

dsc04173 (MMS)

Hade en trött tjej förut, somnade klockan 18 idag! Mycket att göra nu, städ och packning.


FLYGA

Vaknade senare än vanligt idag. Eller, jag vaknade av att Mira skrek vid 5 tiden, så hon fick komma över i sängen. Sedan ringde Andreas klocka och Mira vaknade hon med. Men fick tillslut henne till att sova till halv nio! Skönt.

Idag ska vi nog ner till kungsmässan för att fika med Maria på jobbet innan vi åker. Sedan är det bara till att städa och packa. Lämnar inte denna lägenheten om den inte är TIPPTOPP innan vi åker. Hade inte kunnat slappna av på semestern annars.

Kör redan en tvätt just nu och en disk. Folk börjar påminna mig om att vi faktiskt åker FREDAGEN DEN 13:E! Inte kul. Men som sagt, många har det som turnummer så... Jag är lite flygrädd av mig, sist vi flög från Stockholm lovade jag mig själv att det var sista gången. Men det fattade ju jag med att det inte var, herregud, jag har flugit hela mitt liv!! Nä det här kommer gå bra. Har lite tvångstankar innan jag går på planet.

Först måste jag kika in i cockpiten för att se så att piloten ser okej ut. Sedan tar jag utsidan av planet och sist tittar jag ifall nummer 13 finns med på sittplatserna. Minns inte om SAS har nummer 13? Vi flyger ju med dem.

MEN en sak som är härlig är att NI får pissväder nu i helgen och vi får strålande sol! Hhahahaha. Det är bra. Eller hur? Ni får ju tänka på mig, jag har ju betalat för sol, det har inte ni. Höhö. Sedan lovar jag att ta med mig solen hem. Faaasen vad brun jag kommer vara.

Ååå, börjar pirra lite i magen nu. Resfeber?


Mira har hittat ett nytt sätt att roa sig själv på. Eller förbereder hon sig för flygresan??


Fräsch

Hej hej. Gud vad fräsch jag är. Nyfärgad och nyklippt i håret. Och Nyduschad och nytränad!!

Jag och Mira promenerade till stationen idag i det fina vädret, tog inte mer än 30 min. Sedan satte vi oss på tåget mot Göteborg och hoppade av vid Lisebergs station där syster väntade. Sedan begav vi oss hem till Bino.

Vi hade även med blommor och choklad till henne, haha. Vilken gentlekompis va? Men hon är värd mycket mer! Mycket mer än blommor och choklad, haha.

Vi började fixa mitt hår strax efter att Mira fått i sig lite mat. Vi ljusade upp det lite mer med lite fler slingor och sedan klippte vi AV det slitna håret. Finns en del slitet hår kvar men det var skönt att få av en bit.

Mellan slingorna och färgen gjorde Sabine världens godaste fika/lunch. Baconlindade fetaost bitar med färsk basilika och lite honung. Och sedan massa frukt. Fy faaasen vad gott det var alltså!! Ska jag göra innan vi åker någon dag. mmmmmm.

När vi var färdiga med håret var vi tvugna att dra oss för att vi skulle åka ut till mammas jobb, Högsbo. Vi skulle åka och handla med henne och passa på att få skjuts hem. 60 jävla kronor för ett skrotigt pendeltåg till Göteborg. Helt sjukt.

Köpte lite barnmat, blöjor och småskit som ska med på resan. Måste ju börja packa snart....

Sedan kom vi hem och Mira fick äta middag.

Sedan drog jag och tränade körde ZUMBA idag och CORE. Helt slut var jag. Det var full fart idag. Men gud vad kul det är att skaka rumpa!! Haha. Tyckte jag var riktigt duktig idag.

Snart ska jag titta på desperate housewives. Mira sover. Andreas är snygg. Vi åker snart. JAG MÅR BRA. Hejdå.



Slingor!


Underbara fika!!! Vattnas i munnen....vill haaaaa


Mira och syster på spårvagnen, och såklart en majskrok i handen/munnen.


Mira lekte lite i ett lekrum.


Jag höll på att dö av skratt. Det såg så roligt ut, hon var så MINI när hon satt i denna. Och hon älskade det!!! Ville åka mer, skulle klättra i den när vi lyfte ur henne. Knäppissötis.


Off to workout!!


MEEN. Håret får ni se i morgon ;) Får nöja er med det uppsatta på bilden ovan.


Jag och Mira

Godmorgon!

Jag och Mira myser i soffan nu. Hon är SÅ SÖT!! Jag är helt galen i min bebis. Snart ska vi promenera ner till tåget som ska ta oss till Göteborg. Där möter vi upp syster som är på ett möte och går sedan till bästa BINO. Ska bli så kul! Alltid så mysigt hemma hos henne. Och så ska jag ju bli ompysslad, fixar håret. Får lägga upp bilder sedan!

Laddar upp en video när Mira går på promenad längst ner :) Har inte fattat att hon faktiskt har börjat gå nu. Tiden går fort...

Jag och Mira just NU:








FAIL

Jag skulle köra en snabbfasta idag. Började bra. Drack te, speciell juice och buljong till klockan 16 ungefär, men sen klarade jag inte av det längre!!! Jag var helt matt i kroppen, orkade inte lyfta ett finger. Ont i huvudet hade jag med. Inte alls som förra gången. Så jag tog mig en knäckemacka. Sedan tog jag en till knäckemacka. Sen sket jag fullständigt i fastan och åt mat! Nu är jag pigg och glad igen. Fortfarande lite ont i huvudet.

Kan tänka mig att det kan bero på allergin. Fick knappt någon sömn i natt för att det var så jobbigt. Men snart är det över. Hade ju aldrig orkat träna under fasta heller. Så jag ska försöka äta lite nyttigt nu resten av veckan och träna varje dag.

Gud vad kass jag är. Gi veckan klarade jag inte av och inte fastan heller. Är så sjukt godissugen med, Andreas skulle köpa hem choklad när han kommer hem, höhö.

Måste njuta lite.

Men det som är svårt är när man har besök hela tiden, då vill man se på någon bra film och äta godis. Det är ju helt underbart! Men nu när sommaren kommer kan man ju byta ut godiset mot jordgubbar och lite sånt. Eller?...

Mira sover nu i alla fall. Har hittat en ny teknik som funkar jätte bra! Inte ett ljud från henne.
Ger henne välling innan vi lägger henne i sängen, så allt är klart. Sedan lägger vi henne på mage och lägger en hand på ryggen och buffar lite på rumpan och sjunger för henne. Då blir hon lugn och ligger och tittar bara. Sedan sätter jag mig bredvid sängen och forsätter att sjunga samma sång och tillslut så somnar hon. Lung och ro. Tror att det är mycket bättre att hon får somna så än att skrika sig till sömns. Men vi får se hur länge detta håller. Känns bra.

Längtar tills Andreas kommer hem vid 21.....GODIS!!

Changed plans

Det blir inget Göteborg och fixa frissan idag. Vi tar det i morgon istället. Jag kör nämligen en utrensning idag. Haha. Kör en snabbfasta och rensar ut all skit!! Då måste jag vara hemma och tillbringa en hel del tid på toaletten.
Men i morgon så!! Syster åker också in till Göteborg då så vi kan ha sällskap. Alltid roligare med sällskap.

Åååå bara 4 dagar kvar innan vi åker!!! Vi ska åka hemifrån klockan 14 på fredag eftermiddag. Planet går 16:40.
Fy fasen vad jag längtar. Men ska njuta dessa dagar innan också. Det är mysigt att längta till semester :)


Nu ska jag busa med mitt lilla hjärta!


Hej!

Nu är jag hemma efter en helg i Åsa.

Har vart jätte mysigt och självklart underbart väder.

I lördags grillade vi och hade mysig filmkväll, jag, syster och Marina. Vi tittade först på "Skeleton key", sjukt bra film!! Lite läskig men riktigt spännande och man sitter och skriker av nervositet. Men den var riktigt RIKTIGT bra. Se den! Efter det började vi att titta på "The haunting". Har sett den ganska många gånger, skräck. Men tyckte inte att den var särskillt läskig eftersom man sett den. Men jag gick och lade mig efter halva filmen.

Och idag har jag solat! Fått en del färg faktiskt. Och sedan promenerade vi ner till Åsa "centrum" och tog en glass på glasscafét och droppade av Marina på busstationen. Jag, Mira och syster fortsatte promenaden hem igen i värmen.

Sedan kom Andreas ner och vi åt LÖJROMSTOAST. Fast på råraka. Sjukt gott. Och till varmrätt grillade vi. Fast jag åt kallrökt lax med färskpotatis och romsås!! GOTT. Alltid god mat när man kommer "hem" till Åsa.

Nu sover Mira. Andreas tittar på tecknat och jag ska snart gå in och titta på tv.

Just det, TUSEN TACK JOHNNY för den ursöta tavlan du målade till Mira!! Mira fick en Hello kitty tavla från honom (Julias pappa).

Här får ni lite bilder


Mira får rida på en tiger.


Min godaste goding!


Det här är ju det läskigaste jag sett! Pappa hittade våran gamla docka i uteförrådet. Någon som vill köpa? Billigt!!


Min älskling tycker fortfarande att det är läskigt att gå på gräset.


Mira på glasscafét. Hon ville gå in och köpa mer glass.


Syster och Marina.


Mira


Full fart framåt!! Med en majskrok i ena handen och ett kex i andra!


Hello kitty tavlan Mira fick från Johnny! Som han har målat!!

I morgon ska jag och Mira in till Sabine för att fixa mitt hår!! Ska bli mysigt.

BILDER

Jaa, Madde hade lagt upp på facebook. Här får ni lite:


Maria och syster


Mira och Julia


Fina Madde






Sedan...gick det lite utför...



HAHAHA. Jag fick bordet över mig.









Lördag

..och fint väder ute! Härligt. Väntar på att mamma och pappa ska hämta mig och Mira så vi kan åka och handla och sedan ner till Åsa för grillning och soola!

Gårdagen var en trevlig dag i alla fall. Syster kom först, vid 13-14 tiden. Sedan kom Andreas och Christoffer hem och de började skriva manus ganska direkt. Maria och Julia kom vid 15 tiden och Madde vid 17 tiden. Vi gjorde i alla fall tacos som vi satt och smaska i oss, gott.

Efter detta spelade vi kinectet. Andreas satt vid matbordet och sade att jag "fuskade" när jag boxades mot honom, att jag bara slog i luften typ och inte boxades "på riktigt". Jag blev så klart upprörd och begärde en match mitt framför ögonen på gästerna. Han tackade glatt JA och matchen började.

Han knockade mig...han knockade mig...jag knockade honom....jag knockade honom...jag knockade honom...jag knockade honom...jag VANN!! TOLD YOU! Haha. Och nu kunde alla se att jag faktiskt boxades på riktigt och tajmade in slagen noga osv. Sådeså!

Sedan fortsatte jag, Madde, syster och Maria att spela. Vi dansade, sportade och åkte på äventyr! KUL! Så jäkla roligt förfestarspel också! Men vi drack ju inget igår...även fast man kunde tro det!!

Klockan blev 19 och det var dags för Mira att lägga sig. HERREGUD. Hon skrek och skrek och skrek och skrek. Julia somnade som en stock inne i "gästrummet", eller "Miras rum". Men Mira vägrade sluta skrika, till slut...efter kanske en timma somnade hon. Och vi började titta på en film "the last excorsism", men den var ju skit seg och tråkig. Så vi bestämde oss för att stänga av och ladda ner en annan film. "Silent hill". Den såg ju jag och Andreas för ett litet tag sedan men den är så bra och läskig så vi tittade på den. Efter lite flumm och stök. 

Madde åkte hem innan filmen var slut för klockan blev ganska mycket. Och Maria och Julia stannade över, som tur var!! Ville inte att de skulle sitta på en fyllebuss klockan 00.00 hem. Usch. Men Julia vaknade när vi skulle lägga oss och ville inte somna om. Då var det hennes tur att skrika av sig. Hon skrek och skrek och skrek. Efter ett tag somnade hon med. Men hon väckte sin trötta mamma klockan 06.00. Maria var jätte glad....

Mira vaknade 07.30 idag i alla fall. Skönt. Jag, Maria och flickorna åt frukost. Sedan vaknade syster och åt. Och Andreas försov sig till jobbet. Nu sitter jag här i soffan, Mira sover och jag väntar...som sagt.

Madde tog massa roliga bilder igår och filmade något roligt med :D Så jag ska säga åt henne att skicka det så jag kan lägga upp det här på bloggen!

Hööööres


Kladdkaksmuffins

Har bakat kladdkaksmuffins och städat lägenheten. Så nu är det fräscht och fett här hemma. Har ätit 6 muffins själv dock... Helt OMÖJLIGT att bara ta EN. Kan inte fatta hur gammla tanter och gubbar bara kan nöja sig med en kaka eller en bulle när de har lite förmiddagsfika. Finns inte i min värld.

Nu är syster här i alla fall. Andreas är på gång, snart hemma. Och Maria och Julia kommer snart med. Blir tacokväll idag. Och filmmys!

Mira sover och syster tar kort på mig, ska göra mitt ansikte fett. Ni vet, program på telefonen fatface eller vad de heter. Ser ingen skillnad bara.... haha jo.


hörs sen

snack

Mira äter kex och jag ska snart dricka te. Orkade inte gå upp halv 7 idag så vi snoozade vidare lite. Till halv 8! Men Mira  sov inte, lekte med sin vattenflaska i sängen......


Kom ni ihåg att jag skulle ha en GI vecka? Haha, den blev aldrig av. Kommer inte bli av innan resan heller. Funderar på att köra på en snabbfasta några dagar nästa vecka. Men frågan är om man orkar träna då... förmodligen inte. Ja får se hur jag gör. Har ett jäkla kilo som ska bort. Har stått på samma vikt nu hur länge som helst. Jaja, inte jätte viktigt. Mår bra och det är huvudsaken!


Nu är det bara 8 dagar innan vi åker!! Nästa fredag drar vi!!!!! LÄNGTAR. Funderar på hur jag kan blogga där nere men får väl sätta mig vid någon dator vid receptionen.

NU ska jag dricka te. Sedan ska det städas inför besök idag.

Förresten, jag och Andreas spelade kinect sports igår. Boxades, bowlade, spelade pingis och fotboll mot varandra. Jag var ÖVERLÄGSEN i boxning!! Och Andreas var överlägsen i pingis..men det ska det bli ändring på!! Så jäkla arg blir jag när jag förlorar.


MUFFEN

Så nu är jag hemma efter att jag har jobbat och handlat lite. Ska snart göra smoothies till mig och Andreas! Gott!!

Just det, MUFFEN. Nu ska ni får se min muff som jag rakade igår.





HAHAHAHAHA...Nää HÄR HAR NI MUFFEN:









Det var Andreas jag rakade, på huvudet! Eller trimma. Lite snett och hackigt men det funkar :)

Mira

Mira är inte på bra humör just nu. Från att hon vaknade från sin skönhetssömn tidigare idag har hon vart ledsen. Så jag tog med henne på en promenad. Första gången jag fick tänka på att Mira kunde ramla ner för trapporna i trapphuset när hon gick utanför dörren. För hon GÅR ju numera :) Hon går ju inte jätte jätte stadigt men hon är duktig och lär sig för varje dag.

Har precis ätit, gravad lax! Gott och nyttigt. Men klarar bara att äta 1-2 skivor, alltså jag blir inte mätt utan det är liite slemmigt. :)

Såg en granne förut, har ju inte sett alla som bor i huset. Han såg ut som en riktig jävla pundare. Usch. Svårt att förklara, såg full ut och ful. Cigg i käften och träskor på sig. Behöver jag säga mer?! Räcker ju att man är ful.


Här är lite bilder från idag:


Mira sitter och myser i sin "koja".


Miras maaat. Intressant va??


Gung gung.


Hittat en maskros :)


Bestämmer sig för att riva maskrosen i småbitar.


Myror är väldigt intressanta.


Och sand är jätte kul!!

Bild på MUFFEN kommer senare. Efter att jag jobbat och handlar ;)

Förresten, TACK Nina som besvarade min fråga angående hönor! Nu vet jag att de bajsar, kissar och värper ur samma hål. Och att det inte gör ont att värpa ett ägg, utan det känns som att bajsa. Härligt!

HÖNA

Syster var här i morse och åt frukost och tittade på film. Gjorde scones med marmelad och ost, och självklart en kopp te till :) Sedan lagade jag mat till Mira, hon fick kokt torsk med ris och stuvade morötter. Måste verkligen laga mer mat åt henne. Hon äter ju med oss om vi äter något som hon kan äta. Tacos är väl kanske inte jätte bra för hennes mage.

Nätshoppade nyss. Herregud, jag är livsfarlig. Klickar på allt typ. Så förhoppningsvis kommer detta i nästa vecka. Måste ha det innan resan! Mest till Mira och Andreas faktiskt.

Har funderat på en sak idag. Kan någon hjälpa mig och svara på denna frågan. Jag är seriös!

Gör det ont för en höna att värpa ett ägg? Och vart kommer ägget ut?

Konstig fråga men jag vill veta. Är det som att föda barn?

Nu sover Mira och jag hade också velat sova men jag sitter i soffan och gör inte ett PISS. Ska röja lite här sedan.

VAAA? Vet ni vad jag precis hörde på tv. Att det är farligt att banta efter att man fött barn! Kan detta stämma? Eller ja det måste vara direkt efter. Jag bantade ju aldrig DIREKT efter eftersom jag ammade. När jag slutade amma och kommit hem från Stockholm då började jag banta. Och det har ju gått bra.

Nu vaknade lillfisen.

Go möörrra

God morgon!

Dricker en kopp te och tittar på nyhetsmorgon. Väntar också på att syster ska komma hit en snabbis och äta frukost med mig :)

Idag ska jag och Mira inte göra någonting. Städa. Tråkigt. Sedan jobbar jag ikväll. Guuud vad jag vill träna!! Vill träna varje dag, men det funkar ju inte. Man ska aldrig träna samma muskler två dagar i rad, alltid varannan dag. Annars bryter du bara ner och du kommer inte märka någon skillnad. Man tror inte det men de är sant. Så jag tränar alltid med en dag vila. Men sedan kan man ju träna kondition varje dag eller om man kör, mage rumpa och lår en dag och nästa dag armar, rygg och bröst till exempel. Det funkar ju!

Jag rakade ju muffen igår, det blev riktigt bra faktiskt, var ett bra tag sedan nu. Tänkte visa en bild lite senare i bloggen på hur det blev. Det blir väl bra? ;)

I morgon blir det MYYS. Då kommer ju, Madde, Maria och Julia hit!! Andreas och Christoffer ska vara här och fortsätta med sin manusskrivning och syster skulle kanske komma och hälsa på. Vi får se. Vi ska nog ha filmmys och äta gott.

Nepp nu måste jag gå på toaletten. Kissa? Bajsa? Bara jaaaag som vet!

Har precis rakat muffen, var ett tag sedan...

dsc04047 (MMS)

Har precis rakat muffen, var ett tag sedan sist...


Svettig

..och röd i ansiktet är jag nu! Kom precis hem från träningen. Ganska skönt att försvinna från en sötunge som är glad och ledsen, träna järnet och sedan komma hem till en sovande sötunge!

Idag tog jag ut mig rejält, men det gör jag varje gång. Mitt i passen vill man bara dö och lägga av, men det går över när man får andas ut lite mellan låtarna. Känns skönt att vara hemma nu i alla fall. Ska duscha snart. Duschar alltid hemma, känns fräschare. Men jag vill inte duscha när jag är JÄTTE varm och svettig, då kan jag inte njuta av duschen. Eller jo..om jag duschar kallt en snabbis, men nu ska jag tvätta håret och inpacka håret, haha kan man säga så? Inpacka håret? Jaa.

På måndag ska jag hem till finaste Sabine som fixar mitt hår, blir liiiite klipp, vem vet det kanske blir mycket klipp!? Och lite färg! Ska bli mysigt, alltid mysigt hos Sabine.

Och Mira har gått som aldrig förr idag!! Hon är så duktig. Hon har gått mer än vad hon har krypit idag. Känns så märkligt att det plötsligt STÅR en liten bebis bakom mig, hon brukar ju sitta bakom mig. Men det är underbart! Vad vi har väntat, haha.


Samma sal som jag dansar zumba i.


Här hade Mira precis lärt sig att stå helt själv. Inte komma upp själv, utan jag ställde henne upp och hon stod kvar :)

Nää nu måste jag duscha, luktar SVEEETTTT


Maaat

Har precis ätit en utav mina favoriträtter. Fetaostfyllda nötfärsbiffar med blomkålspuré! Sååå sjukt gott. Syster är ju här nu så jag bjöd henne på lunch. Och även hon tyckte det var sjukt gott. Mira är galen i det, men hon får det till middag lite senare.

Nu ska vi bränna lite fett när vi spelar XBOX.

Heeejsveeej

Irriterad

Vad trött jag blir! Allt händer mig nu som inte FÅR hända. Först kastar Mira sin sko, sedan tappar jag mitt busskort, betalar för massa medicin som inte funkar och nu är mitt paket som jag beställt från England borta!! Skulle fått det för någon vecka sedan men kommer aldrig något. Har kontaktat dem men de kan inte göra något förens om 20 arbetsdagar! Blir så trött, betalat har jag ju redan gjort med. Och jag har typ NOLL kronor. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Bajs.


Mira sov i alla fall i sin säng HELA natten utan att vakna EN ENDA GÅNG. Det är värt en applåd! Och sedan går hon mer och mer för varje dag :)

Syster ska komma idag, kanske Ninni med :) Sedan ska jag träna ikväll, ska bli skönt!



SKOR

Hemma och håller på att laga mat till Andreas. Mira är grinig och ledsen, förstår inte varför, hon har ju fått nya skor? Jag skulle vara jätte glad då.

Vi åkte in så vi mötte upp syster i stan strax innan klockan 11. Bestämde oss för att titta på skor till Mira med en gång så vi begav oss till Åhléns. Hittade några par men inte jätte wooow. Vi gjorde en paus i skosökandet och åt en god lunch på Jensens.



Sedan fortsatte vi att leta efter skor, men hittade inget... Men vi beslutade oss för att köpa ett par Nike skor till henne som fanns på Åhléns. Hon gick bra i dem i alla fall.  Och de är jätte söta :) Men sötast av allt var nog skokartongen!! Titta så liten den är.











Söta va?! De är en centimeter för stora för henne, haha. Hennes storlek finns typ inte. Men det gjorde ingenting och då kan hon växa i dem med. Storlek 19.

Här går hon i dem! SÖÖÖT.




Så stökigt har vi inte varje dag, eller jo det har vi. Eftersom Mira vill kasta ut alla leksakerna på golvet.




Snark

Vill bara krypa ner i sängen nu. Är tröööttt. Har ont i hals och näsa. Men vi ska snart ta bussen, jag och Mira.

Halvsover i soffan.


Godmorgon

Näää tabletterna verkar inte hjälpa så bra. Trööött jag blir. Men men..

Tydligen så snöade det i Göteborg? Jag ser bara någon enstaka flinga här utanför fönstret. Känns ganska skönt att veta att vi åker snaaart :) Hoppas det snöar då med. Alltså här hemma, inte där nere.

Ska åka in till Göteborg och möta upp syster vid 10 tiden. Ska vara inne vid 10 tiden.
Sedan i morgon har jag inget planerat, träning bara. Kanske tränar ikväll också. Och på torsdag ska jag kanske träffa frippan och sedan jobba. Fredag, filmmys med Madde, Maria och Julia. Lördag och söndag inte bestämt något.

Nä, måste äta frukost nu, heej.


Pass, knark och klänning

Fan. Jäkla skitunge. Raderade hela inlägget!!!


Är så sjukt trött nu, men Mira ska snart sova så då kryper jag ner tillsammans med henne och tittar på tv.

Jag skrev just att jag promenerade till vårdcentralen med Mira idag och fick flashbacks när jag gick den vägen. För varje onsdag kvällar i januari-mars månad 2010 gick jag den promenaden för att gå på vattengympan när jag var höggravid. Minns att jag tyckte att det var den längsta och värsta promenaden någonsin. Men det var det inte idag, blev chockad över hur fort det gick. Men det är inte så konstigt att det inte gick fort under 2010, hade så ont i mina fötter efter en hel arbetsdag och ont i ryggen. Sedan gick man så försiktigt för att inte ramla då det var mörkt och halt ute, fullt med snö. Andreas brukade promenera dit och vänta på mig så han kunde gå med mig till bussen. Det var snällt tyckte jag! Hade jag aldrig orkat göra för någon. ALDRIG.

Men nu har jag i alla fall fått massa medicin. Kortison för näsan, astma medicin och massa tabletter. Här ska det knarkas!!

Efter vi vart på vårdcentralen gick vi till kungsmässan för att farmor var där och ville ses. Så vi tog en fika och gick runt och tittade lite i butiker. Vi tittade på skor till Mira eftersom hon slängde iväg sin ena sko på Liseberg. Och hittade ett par rejäla nike skor, vi testade dem på Mira, jag var lite osäker på om hon kunde gå i så "tunga" skor. Men herregud. Hon gick ju bättre än någonsin. Hon gick runt helt själv. Duktig!! Men jag ville ändå vänta med att köpa skor tills i morgon. Då vi kan titta på Åhlens, har ju rabatt där och skor är INTE billiga. 500 spänn.
Och medicin är inte heller billigt, tror jag lagt ut en tusen lapp nu under denna månaden på medicin som inte hjälper. Bajs.

Mira fick i alla fall VÄRLDENS sötaste klänning. Herregud den är så söt. Titta.



Visst är den söt!!


Jag köpte mig ett par pilotbrillor.

Och sedan hämtade vi passen. Herregud säger jag bara, haha.



hahaha, ser ut som en liten tant. Man ser inte så noga på kortet men EN tand sticker fram där uppe, hahahah.





Det här är inte att leka med. Fy fasen. haha.

MAJ DAG 2

Kallt! Det börjar bli kallt ute igen. Usch..men skulle bli bättre till helgen. Bara en och en halv vecka kvar innan vi åker!!!!!!! ÅÅå vad jag längtar.

Just nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa. Måste få starkare tabletter för den underbara allergin.
Idag ska vi nog hämta ut passen, har inte haft tid innan.

Och just det, min hall som jag håller på att göra om. Har blivit ett arbetsstopp. haha. Nä men måste köpa lite mer saker och jag har väntat på saker som jag hade beställt. Snart klart.

I morgon ska jag och Mira in till Göteborg, ska möta upp syster och titta på nya skor till Mira.

Här är lite bilder från igår, innan cirkusen.

Nu ringde vårdcentralen förresten, fick en tid klockan 14! Gott.


Mira och Julia leker..


Busungarna, bästisarna, söötingarna!!! Myser i sin hörna.



CIRKUS

H....eee...j... Kan typ inte andas. Hemkommen från cirkusen nu. Var där med Maria, Julia, Helene och Linus. Det var första gången Linus var på cirkus (min söta gudson). Det var cirkus skratt och det var mysigt meeen det var ju typ inga djur!!! Ponnys, hästar och hundar. Inga elefanter eller kameler! Besvikelse.

Julia och Linus var hur duktiga som helst och tyckte att det var väldigt underhållande. Då och då. Jag satt mer och kippa efter andan och snöt mig. Linus sken upp som en sol när han i pausen fick rida två varv på en utav ponnyhästarna! Första gången han red också!! Glad att JAG får vara med om det :)


Efter cirkusen var vi alla väldigt kissenödiga, men den som knappt kunde hålla sig var Maria. Hon fick sig en rejäl powerwalk tills vi smög in på ett café och lånade toaletten där.

Jag följde med till stationen för att ta bussen hem därifrån. MEEEN jag tappade mitt busskort på vägen till stationen. Brukar aldrig tappa något! TUSAN. Men jag fick åka med ändå. Och det tog typ 3 minuter hem.

Så nu sitter jag här, Andreas hade ordnat en kopp te till mig så nu känns det faktiskt lite bättre.

Jag fick typ inga bra kort på cirkusen men kan ladda upp lite i morgon.


Liseberg

Fy fasen vad jag mår idag. Kan inte andas typ, täppt i näsan, ögonen kliar...jag dör. HATAR DETTA. Verkligen AVSKYR det. Ni som inte är allergiska ska vara SÅ lyckliga. Ynka små tabletter som inte funkar och en nässpray allt räcker i fem dagar för 200 spänn. Det är SJUKT.

Jaja, nog om det. Nu ska jag skriva om gårdagen.

Vi åkte som sagt till liseberg igen. Köpte lite åkkuponger så jag och syster kunde åka lite då Andreas kunde ta Mira. Vi började med att åka jukebox, mitt i kön för jag en smäll i ansiktet av en kille, jag blir skitsur och säger att han är cp. Ja väldigt omoget av mig. Efter det är det några tjejer som vill gå förbi till sina kompisar längre fram. Och jag som var på lite dåligt humör efter smällen bitchar upp mig och säger att de får stå kvar och vänta på sina kompisar. Fy fan, det där är inte jag! Hatar det. När jag tänker på det nu så mår jag typ dåligt. Jaja skit samma. jukeboxfärden blev ett minne i alla fall. Har nog aldrig skrikit så mycket. Min mage var nog inte riktigt beredd..

Sedan tog vi paus och åt en...





Det var gott!!

Efter detta fick Mira åka karusellen och farfarsbilarna.


Jag fick åka med denna gången :)


Åkte med pappa. Tyckte det var jätte roligt. Mira med.

Sedan skulle jag och syster åka lisebergsbanan. Jag var lite nervös eftersom jag är så löjlig. Men vi köade en kvart i alla fall. Och sedan var det våran tur. Då säger syster, "tänk om den fastnar högst upp". Jag sa "ja den har ju gjort det innan". Vi sätter oss i vagnen och spärrarna fälls ner. Personalen ger klartecken till de som styr tågen. Men inget händer. De blir bara massa prat där inne, lite panik i blickarna. Nu dör jag tänkte jag. Nu kommer våran bergbana att skjutas iväg och krocka med en annan...det var mina tankar. Efter mycket diskussioner inne i båset där vi inte hörde något utan såg bara deras miner berättade de att vi fick gå av på grund av tekniskt fel.

TYPISKT. Jag var livrädd, hahahah. Tönt.

Men vi bestämde oss för att få i oss lite mat i stället. Allt är så jäkla dyrt inne på Liseberg och det finns bara snabbmat (fetmat), så jag hade gjort. Kycklingsallad med bulgur till oss tre som vi smaskade i oss i solen. SÅ GOTT.


Jag pratar när syster tar kort.



Jag och Mira i solen.


Pappa och Mira.

Sedan när det var dags för hemfärd ser jag att Mira har tagit av sig sin ena pumasko och kastat iväg den... vi letade som galningar men den var redan borta :( Så nu har hon inga skor!!! Måste köpa det nu.. störande. Skitunge. De är inte jätte billiga heller. Inte svindyra men nu har vi så mycket vi ska köpa till henne. Måste ha sandaler också.

Jaja. Nu ska jag fixa i ordning mig och åka till mässan för lite ärenden. Ska på cirkus ikväll ockå :)








RSS 2.0