RESA

Hejhejhej.

Var ute en snabb sväng med Mira förut, för jag var tvungen att hämta ett paket som hade kommit. Vi bor ju som sagt uppe på ett berg, eller ja, ni förstår. Det är alltid backe upp när man ska gå hem. Jobbigt med bra! Men idag när jag gick hem igen tänkte jag testa en annan väg som jag bara gått förbi några gånger. När jag kom fram till korsningen insåg jag att backen var HUR brant som helst och HUR lång som helst. Men då är det ju självklart att jag kommer komma direkt hem efter en sådan backe, alltså jag kommer inte behöva gå upp de andra backarna som jag brukar få göra. Så jag kämpade mig upp, flåsade som en tjur och det rev i halsen på grund utan förkylningen. Men väl uppe var jag nöjd och stolt, insåg att jag hade kommit till ett annat litet bostadsområde. Fortsätter gå...undrar vart jag är...tills jag ser! Alla "vanliga" backar är framför mig!! Hur i h-lvete kan det hända? Efter att jag har gått upp för en en mils lång backe och fortfarande måste gå upp för samma backar. Fattar verkligen inte för det är ingen backe dit jag står när jag går den vanliga vägen. Fattade ingenting. Men det var ju bra, bra träning. Men väljer aldrig den vägen igen.

NU har vi bokat resan. Är så himla glad. Men det är fortfarande lite osäkert om Andreas kan hänga med. Alltså om han får ledigt, men det skulle nog inte vara några problem. Vi har 10 dagar på oss att avboka honom isåfall. Men det skulle ju vart riktigt tråkigt :( Vi håller tummarna, men det ser ljust ut.

Det bär av till Kreta i maj månad! Jag, Andreas, Mira, mamma(mormor), pappa(morfar) och syster (moster). Ska bli så underbart att komma bort, till sol, bad, värme, LYX. Umgås med familjen och busa med Mira. Helt jädra underbart. En dröm har blivit sann! Måste fixa pass till mig, Mira och Andreas. Mitt har gått ut och Andreas har väl bara haft ett i sitt liv. Han har aldrig vart på SEMESTER. Fattar ni?! Detta är ett stort steg. Han vet inte vad han har att se fram emot.

Vi kommer bo på ett hotell som ligger precis vid stranden. Stor pool, barnpool och vi valde all inclusive. Sen om det är pissmat går vi ut och äter :)

Fick lite panik nu, måste träna nu inför beach 2011. Nu har jag en morot. KUL!! Får bara sluta äta mina kärleksmums hela jävla tiden.....

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst nu men då blir det bara tjatigt.


HOTELLET:










SLÄKT?

Igår var dagen så fruktansvärt seg och tråkig. Så jag betämde mig på kvällen för att baka lite. Bakade en plåt med kärleksmums, MUMS. Och sedan bakade jag baguetter. Gjorde en tonfiskröra som jag fyllde baguetterna med till mitt hjärta när han jobbar. Vilken snäll quinna jag är va?

Idag har jag städat lite, fortfarande förkyld men Mira är bättre än igår. Skönt.

Kom på massa saker att skriva om men nu har jag självklart glömt det. Jag blir rädd för mig själv. Frågar säkert minst fem gånger här hemma efter mina glasögon. PER KVÄLL. Det är skit jobbigt.

Vi har bokat biljetter upp till Hudiksvall nu i alla fall. 2600 KRONOR. DET ÄR FAN INTE BILLIGT. Så nu är vi panka typ. Men boende blir det väl 3000 KRONOR. Fy fan. Har inte en krona över denna månaden. Billigt att åka på dop..Men vad gör man inte för släkt! Inte min släkt men Andreas. Eller säger man att det är min släkt också? Det är ju Miras släkt, konstigt att hon har släkt som inte jag har. Men gud vad snurrigt. Nu bestämer jag att det är min släkt med. Eller?

Ska gå och lägga mig nu. Behövs.

Sjuka

Idag skulle jag och Mira gått på dop. Men icke. Båda två är sjuka, alltså vi. Förkylda. Mira är jätte ledsen och snorig och jag har ont i halsen och huvudet. Känns som feber börjar komma med. Tråkigt. Känns som det alltid är såhär när man ska någonstans.

Just nu så sover Mira, skönt för både henne och mig. Sov inte mycket i natt. Jag och Andreas tittade på en grym film så vi lade oss vid ett tiden. Det är sent för att vara jag!!

Orphan, heter filmen. Handlar om en "ond" liten flicka. Det var riktigt spännande och både läskig och inte läskig. En twist som man inte trodde. Se den!!

Har inte mycket mer att skriva, händer inte mycket idag..

Märkligt.

Både jag och Mira har dratt på oss varsin förkylning.. Usch. Vi som skulle på dop i morgon. Men vi får se hur vi mår då.

Tycker att det är märkligt att en kvinna kan, diska, tvätta, laga mat, mata, dammsuga och ta hand om en bebis samtidigt på EN dag medans en man inte kan göra något utav detta under en hel vecka utan barn. Hmm..
Jaja, skit samma. Är trött idag. Men är glad att jag har min lilla Mira att mysa med.

Hon har fått ett par chinos från mormor och morfar idag, och en massa mer men de var så söta. Beiga, eller skriver man beigea? Konstigt.

Mira fick äta med oss idag då jag gjorde världens godaste mat, som alltid. Höhö.

Fetaostfyllda färsbiffar med blomkålspuré och salladsmix. Mmmmmm!
Mira älskade biffarna och purén. Och hon åt alldeles själv. Duktig tjej.

Nu ska jag göra något annat.


Godmorgon.

Mamma tvingade kvar Mira igår i Åsa. Så jag har fått sova en hel natt! Ja jag har ju gjort det innan också men då har jag ju vart full och vaknat upp bakfull. Nu däremot vaknade jag upp med förkylning och stel i hela kroppen. Men det var skönt i alla fall.

Jag och Andreas tänkte mysa till det igår och titta på film och käka massa skit. Så vi åkte till coop och handlade på oss allt gott. Kommer hem, jag tar först ett bad, sedan sätter vi på en film. Känner nästan med en gång att jag var så jädra trött så jag frågar om vi inte kan lägga oss i sängen och titta. Och det gör vi. 15 min senare sover jag. Haha. Stackars Andreas, fick titta på film helt själv... Men jag var så trött.. och det var så skönt.

Nu väntar jag på att mamma, pappa och Mira ska komma och hämta upp mig så vi kan åka och handla. Det ekar i våran kyl..


Kankse ska förklara varför jag i princip ALLTID är trött under programmen. Ja, var det någon annan som hade en liten bebis att ta hand om? Nej. Och det är jag som tar Mira på nätterna. Vi steg alltid upp vid 05:30, så jag kunde hinna fixa mig innan Mira vaknade. Ändå stressade vi alltid till tunnelbanan och tåget. Var en bit att åka! Tog ungefär en timma tror jag.. Och vi började alltid klockan 09:00. Slutade gjorde vi ibland tidigt och ibland seeent. Så vissa dagar var vi hemma vid klockan 21:00. Också skulle man äta middag i restaurangen och sedan sova. Ja man blir både fet och trött. Ni fårstår säkert. Och slutade vi tidigt någon dag var vi alltid tvungna att passa på att köpa blöjor och barnmat, för när skulle vi annars göra det? Men det var riktigt kul, ångrar ingenting. Jo att jag gick upp så mycket i vikt. Fast det är ju borta nu, -10kg!! :)

Sveriges värsta bilförare avsn.5

Yes. Nu kommer det. Det var roligt igår. Trodde inte att det skulle bli så kul. Husvagnen var så jävla tråkig. Men vi börjar från början.

Första övningen.
Köra bil och prata i mobil.

Ja för Andreas gick detta ganska bra faktisk, fast det är ju klart, han körde ju i 10 km/h. Men men. Huvudsaken är att ingen skadades. Ganska kul att jag är som den onda hemska flickvännen. Ett monster. HAHA. Skräckfilmsmusik och zoomar in mitt ansikte, kul!


Det var ju jätte tråkigt att vara co-driver i denna övningen. Vad skulle jag göra? Kan ju inte bara sitta helt tyst.
Ville prata jag med..


Somnade tillslut, haha. Det var då "Skräckfilms musiken" kommer. Alltså när jag vaknar och säger "Du kan ju få råd av mig med ANDREAS".

Inte så mycket mer att säga om denna övningen..

Husvagnsövningen.

Yepp. Den här var verkligen inte kul. Fast det första vi gjorde i denna övningen var att sjunga "Man ska ha husvagn". Men det klippte de bort..kanske var så falskt? Eller nej, det måste vara tvärtom! Detta är ju underhållning. Men vi höll nog på i en halvtimme och försökte backa in husvagnen och JA det såg jätte lätt ut på tv, men det var fan inte lätt i verkligheten. Helt sjukt svårt. Hur vi än gjorde funkade det inte. Blev lite irriterad tilslut...


När vi spelade in denna övningen fick vi vänta i några stugor innan vi körde. Som jag sagt innan så ser vi inte banorna innan vi kör. Och eftersom vi har våran lilla Mira med oss så var Eddie snäll och gav oss en egen liten familjestuga medans alla andra fick en liten stuga och dela på. Fast...våran stuga luktade BAJS. Jag skojar inte.  Så vi gick in till de andra isället och trängdes. Tack Eddie..

Sist men inte minst.
Pitstop övningen. Eller "verkstaden".
Haha kom på en jätte rolig sak. Det var ju en man som körde bilen in till pitstop. Vet ni vad det heter om en kvinna kör bilen? Fittstop. Hahahaha. Guuud vad tråkig jag är. Nu kommer vi till saken istället.

Såg ni våra snygga overaller? Alla fick samma storlek så jag drunknade i stort sett i den. MEN är så besviken. Jag var SÅ duktig i denna övningen, men självklart har de klippt bort det. Jag är ju bara ELAK. MIKAELAK.
Jag bytte ett däck helt själv, ja man såg ju lite i alla fall. Och jag fyllde på bromsolja. Det var det.. Men jag bytte ett däck helt själv. Är stolt.




Nu är det det här med vänster och höger som rör ihop det igen...


DUKTIGA JAG.

Och ännu en vecka fick vi vara kvar.. KUL.
Nästa avsnitt får ni verkligen inte missa. Kommer bli SÅ KUL. Om inte det roligaste.

Vattentanken, skrotbilsrally och köra bil blinda. ;) Längtar tills nästa avsnitt!!

Måste bara lägga upp detta, en väldigt trevlig tjej/kvinna/surtant som tycker mycket om mig

"Snälla rara Andreas lämna Mikaela i en öken eller ngt, slår snart sönder tv var gång hon är i bild. Varför är man så jävla nedlåtande mot sin partner ???? Hon är inte ens värd att sitta på ett isberg."

Ojojojojoj. Tycker det här är jätte kul Carina. Fortsätt. Vill höra mer!



Sorry

Sorry för att jag inte skrev något igår och framförallt inte något efter programmet!!
Men har vart mycket nu. Insåg IGÅR hur mycket det var att plugga. Och det här med barnvakt och det. Men det löste sig, jag stannade kvar i Åsa och farmor tog henne på morgonen. Det gick jätte bra, hon är så duktig så. Mira alltså. Ja farmor också. :)

Men provet gick väl ok. Vet inte, kanske gick åt helvete. Svåra grejer, men jaja. Nu är det gjort och det känns skönt. Ett prov kvar och en bokredovisning nästa fredag.

Ska skriva om programmet sedan, men är fortfarande kvar i Åsa och ska ta hand om min lilla skit unge nu :)


Duktiga Mira

Vet ni vad min lilla skrutta har lärt sig idag?! Hon kan stå helt själv!! Gud vad jag blev chockad när jag släppte hennes hand försiktigt när hon stod upp. Hon stod bara still! Vinglade lite fram och tillbaka med stod still!! Fattar ni vilken häftig känsla?! Jag blev helt galen, såg så märkligt ut. Sedan när hon satte sig ner började jag hoppa och skrika av glädje och ringde Andreas med en gång. Min duktiga tjej börjar bli så stor.. :)

Är ju som sagt fortfarande i Åsa. Pratat med min kära syster idag via skype, var ett bra tag sedan.. Men hon kommer hem om en månad och det ska bli så underbart!

Plugget?...Ja just det. Vad är det för något.. usch.. Orkar inte. Men måste verkligen. Har ju fuckat upp sig riktigt ordentligt tills på fredag. Min barnvakts barn har blivit sjuk, min andra barnvakt har själv blivit sjuk, och ingen i familjen kan ta henne heller. Men men, det löser väl sig på något sätt!! Vill inte att hon ska bli smittad så jag tar inga risker.

NU ska jag plugga.

Hej


Min lilla tjej har blivit min stora tjej. Här var hon 3-4 månader.

Bra

Nu mår jag lite bättre, haha. Vet inte vad för snemorgon jag hade. Är ju i Åsa nu. Ska plugga. Tråkigt att plugga. Men måste ju. Mira sover för kvällen efter att ha busat med mormor, morfar och Ninni.

Har ingen tv här i mitt gamla rum, vilket är väldigt bra. Men nu har jag iofs kopplat in datorn. Men mest för att jag ska kunna ha en engelsk-svensk ordbok nu när jag pluggar..fast jag skriver ju här nu. Men det är bara för att jag inte vill att folk ska tro att jag är något psycho som konstant är sur. För det är jag inte.


HALLELUJA!

Har ändrat min header lite också, söt!

Såhär kör Mira sin bobby car; bara hon inte tar efter sin far...


BAJS

Fy fan. Vilken trist dag. Är skit irriterad, trött, sur, aaaaaaaaaaaaaaa... allt!!! Vet inte varför. Är bara helt seg. Har så fruktansvärt tråkigt och det kryper i hela kroppen för att jag är irriterad. Det är inget som har hänt eller så, bara är! Har lust att kasta datorn i marken. Slå sönder hela lägenheten. En märklig känsla, har aldrig känt såhär..

Kanske är för att jag har lite panik över plugget, godis sugen som faaaan och det finns inget hemma, orkar inte packa sakerna till Åsa för det är tråkigt!! Och så är det världens sämsta serie på tv och det gör mig ännu mer irriterad.

Herregud. Stackars Mira som får tillbringa dagen med mig idag. Eller nej, nu sover hon och snart åker vi till mormor och morfar. Tror jag ska ta en lång dusch i massageduschen när jag kommer till Åsa...Och så ska jag få äta god mat. Vilken bajs start på dagen. usch.


Åsa

Jag har bestämt mig för att åka ner till Åsa och stanna där tills torsdag. Får inte mycket plugg gjort här hemma, och i Åsa har jag barnvakt och ett eget tyst och lugnt rum. Så jag ska ta igen allt nu. I princip hela kursen ska jag läsa på tre dagar. Jippi.

Varför jag har skrivit att jag är lycklig och att jag fick ett roligt samtal är för att vi förmodligen kommer att åka till Kreta i maj!! Miras första resa! Kommer bli så härligt. Men vi har ett litet problem. Andreas, som ALDRIG rest förut kanske inte kan få ledigt från jobbet. Blir så irriterad eftersom det bara är typ fem dagar. Men om han inte får ledigt åker jag, Mira, mamma, pappa och min syster ändå. Men hoppas verkligen vi kan åka hela familjen. Så han kan få uppleva både Miras första resa och hans egna första resa.


Mysig dag

Jag och Mira skyndade oss ner till bussen som var fem minuter sen. 9:55 åkte vi hemifrån. Det var alldeles för kallt för att gå. Sedan tog vi pendeln till Lindome och gick hem till Maria. Bor ju precis vid stationen så det var inte så långt att gå. Mira somnade på bussen så hon sov gott när vi kom dit.

Vi pratade, åt lunch, fikade och busade med Mira.

Världens godaste lunch!! Persiskt ris med pesto och soltorkadetomater bakade torskfiléer och avocadosallad!


Mmmmmm!

Bättre att ni får se lite bilder från dagen:



Mira lekte med sig själv i spegeln.. :)



Lekte med Maria i trappan.


Ja sedan....fick Mira lite dricka av Maria..




Sedan fikade vi. TE, kladdkaksmuffins och kanel, nöt och chokald muffins :) Ser en liten hand som vill åt muffinsen till vänster...

Mira blev trött efter sin dricka..



Imponerande Maria! Mira somnade jätte lätt i Marias famn. Hon sa inte ett ljud utan satt bara och myste med henne innan hon somnade. Känner sig trygg och säker med henne. Känns skönt att veta! Fast...får ju inte glömma drickan hon fick...


Sedan fick Mira äta middag och vi gick till stationen.

Kände mig lite som Ove i "Solsidan", haha. Varför vet jag inte. Men det känns lite så när man kommer hem till någon och äter lunch, fikar osv. Alltså när man inte är bjuden. För det var jag ju inte. Hon blev lite chockad när vi knackade på och frågade om vi fick äta lunch. Ska nog dit i morgon också...hon är ledig då. Helgen med kanske. Alltid skönt med lite omväxling på helgerna. Ska ta reda på hennes jobbschema så jag kan komma dit ofta. Väldigt ofta. Kanske kan få en nyckel tillslut? Jag vet iofs att de har ett badkarl som inte används så ofta.. hmm.. Ska tänka lite på saken.

Jag är så smart när jag åker bussen hem. När jag ska "logga" ut mitt busskort, märker jag att jag har två busskort i samma ficka. Ser likadana ut och har ju ingen aning om vilken jag betalade med. Chansade och självklart blev det fel. Så jag betalade i stället två resor och jag loggade inte ut någon av dem så jag får betala hela resan. HAHA. Idiot är jag.

Mira ligger i sängen. Avdäckad.

Sista.

Idag ska jag och Mira fara till Lindome. Ska hem till bästa Maria!! KUL. Men är lite stressad. Hade velat ta bussen som går 09:50. Ska försöka hinna. Bara klä mig och Mira, ge Mira lite frukt och sminka mig. Sen klart. Hinner vi nog. Men då kan jag inte sitta här. Hej då.


Maten igår, såååå gott. Nyttigt.
Har blivit nyttig av mig. Duktig.

Home sweet home

Nu ska jag visa hur vi bor! Caroline ville ju se detta. Det är fortfarande ganska tomt på väggarna, vet inte vad jag ska ha där!! TIPS?!










Rymligt vardagsrum.





Litet kök, men öppet. Luckor och bänkskivor ska bytas ut snart.





Matplats, sitter ihop med kök och vardagsrum.





Sovrum.



Miras rum.



Utsikt och balkong.

SÖNDAG

Skrev inget inlägg igår! Så nu lägger jag upp tre inlägg på raken med massa bilder!!


Igår var mamma, pappa och farmor här på fika och firade Andreas. Jag hade bakat fullkornsnbullar dagen innan. Bjöd även på tårta, men den bakade jag inte själv. Och Andreas fick en ny dvd spelare. Behövdes!!



GOTT!

Sedan tog jag och Andreas en promenad i det fina vädret. Helt underbart väder är det ju, lite kallt bara. Vi bor ju uppe på ett berg, så vi kan välja att gå ner för backen på vänster sida. Då kommer man till Kungsbacka centrum. Går man till höger kommer man till det här:













Det var så mysigt att gå här. Slippa staden lite. Skönt att ha detta nära.

Innan vi gick ut:




Är trött idag.

Är riktigt trött idag. Men ändå har jag pluggat lite, vart på promenad, lagat mat och bakat massa FULLKORNSkanelbullar och kakor :) Ska ju ha fika här i morgon.
Ja just det har ju hunnit trimma Andreas hår också.

Nu ligger vi mest och slappar i soffan. Kanske ska kolla på melodifestivalen, gör vi inte det så ska vi titta på Titanic. Min älskade titanic. Har sett filmen minst 20 gånger. Älskar den. Haha. Annars tittar vi kanske på den i morgon.

Har massa bilder jag ska lägga upp sen. Kanske i morgon, är så trött..


Gårdagen/idag

Igår mötte jag upp Maria och Julia i kungsmässan. Där strosa vi runt och kika i affärer, åt lunch och hade det mysigt. Det var så härligt väder men kallt. Det var en bra dag i alla fall. Passade även på att säga hej på jobbet. Det är skönt att man kan kan gå till jobbet och gå när man vill. haha.

Ja jag skulle ju pluggat igår med.. men ICKE. Måste måste måste idag. Men det är så fint väder idag med ju!! Men det kan vara bra att rensa huvudet med en promenad sedan.

Så ja, idag blir det till att vara hemma och plugga. Andreas tog Mira i morse så jag fick sova lite extra. Det var skönt! Men snart ska han iväg på ett möte, men blir inte borta så länge. När han kommer hem då kommer han att få ta Mira resten av dagen!

Varför jag är lycklig just nu är för att jag kollar resor :) Hoppas på att boka något snart. Och att jag har gått ner -10 kg sedan programmet. Höhö, det ni! Och då har jag kämpat mig ner till det.

Mira kan förresten gå med sin lilla gåvagn, så söt. Och hon borstade tänderna första gången igår kväll. Sina två små mini tänder.

Nu ska jag dricka mitt billiga ört te.

God morgon


Sveriges värsta bilförare avsn.4

Ja, fan vad fort det går. Det är så kul att se!! Och denna veckan var så rolig att spela in!
Som sagt, vi vet ingenting om banorna innan vi kör dem.

Och jag kan börja med att säga att Wenche och Jennifer inte längre är med pga sjukdom :(
Så underbara är ni!

Men vi börjar med första banan.
Bogseringen

Här hade de klippt bort en HEL del. Först så hade jag växeln i genom halva banan så Budda fick komma in och hjälpa mig med det. haha. Sedan så satt Andreas och sjöng och märkte inte alls att jag inte hängde med upp på rampen. Jag var så sjukt rädd, på riktigt! Jag höll på att åka in i ett kamerateam men lyckades ratta bort fort innan. Allt gick så fort..och så fel.
Sedan när vi skulle eftersynka, kunde jag inte hålla mig för skratt och garva HELA tiden. Jag tänkte bara på hur kul det måste ha sett ut när Andreas trodde att jag kom över rampen och jag var vettskrämd. Jaja. kul var det i alla fall.


Paniken jag hade här!!


hahahahaha.....

Sedan övning två.
Backen, dragläge.

Gick ju faktiskt bra! Är väldigt förvånad. Och fan vad mycket snyggare jag var i uppsatt hår. Att jag inte har det mer.. attans. Jaja, det gick bra i alla fall. Tills jag trodde att Andreas skulle köra nerför stupet och skriker, "stanna"...."STANNA!". Får wibbar från första avsnittet..

Vi var i alla fall ute i skogen typ, hade ingeeen aning om vad som hände. Mira var nere med crewet och deltagarna när vi körde övningen.





Jag lyckades utan att sticka mig!! GRYMT.

Och sist men inte minst. Packningen.
Den var riktigt rolig! Men här var det också mycket bortklippt.. Som när jag spännde remmen, eller ja knöt remmen. Och jag blev så jävla förvånad när jag såg att akvariet kom..visste att jag skulle bli blöt. Men inte SÅ blöt. Jag kunde inte andas.

Jag märkte NU att Andreas hade tagit sig upp på taket!


Jaaa, blicken säger väl allt! Jag var riktigt chockad. Jag som sitter så skönt i nallens knä..
Men det roligaste var ju när jag sade "Nej jag vill inte ha nemo, han får inte plats". Haha. Det kom inte ens jag ihåg.




Just nu pryder den här fina bilder tv4.se/sverigesvarsta. Jätte kul. Kanske ska satsa på att modella lite?



Jag var DYBLÖT. Syns inte så mycket här när jag är skit sur på Adam och juryn och tuggar mitt tuggummi. Jag passade på att skvätta ner Budda med! HA!

TITTA HÄR!!!!


Ser ni skillnaden på guppen?! Till vänster är när alla körde utan Fia och Emma. Det är dem som kör på höger sida. När guppen helt plötsligt är högre. Hmm..


Men, vi åkte inte ut denna veckan heller.. Men vi var inte heller sämst :D

Nästa vecka blir det, köra medans man pratar i telefon, verkstad och husvagns semester ;)

Haha det ser vi fram emot.

Fråga om det är något ni undrar över!!

Happy face

Är lycklig!

Men ska inte säga varför :P Som sagt är det inte hundra säkert än, men nästan.
Jag är inte gravid! Det är inte det.

Igår tog jag ett långt och skönt bad, skrubbade hela kroppen. Så skönt och är lika len som Miras kinder.

Nu sover Mira och jag sitter som vanligt vid datorn. Får inte mycket gjort. Men idag ska jag f---n plugga. Måste. Jag är så jävla lat. Blir irriterad på mig själv nu. Jag är alltid den som tar det lugnt, stressar inte upp mig utan tänker "Äsch, det löser sig". Och offtast så gör det ju det. Men men. vi får väl se.

Nu vaknade Mira bebis. Ska leka och gosa med henne nu.
Missa inte Sveriges värsta bilförare ikväll!! Kommer bli så jäkla kul. Detta avsnittet var nog det roligaste att spela in :) Får hoppas att det blir lika kul att se på. Bloggar efter programet som vanligt.

Ha det gott


Konstigt inlägg

Har precis bakat negerbollar, nej förlåt chokladbollar. Jag var sugen på något. Jag kanske är gravid!?!? Haha inte en chans. Om det var mitt tecken på att vara gravid, att jag är sugen på något, då har jag vart gravid i hela mitt liv.

Fick ett härligt samtal förut! Men någon dödade det sedan.. Tråkigt. Berättar mer om detta när jag vet säkert.

Mira har börjat slåss?! Inte bra, hon slår mot ansiktet sedan hoppar hon i karateställning och sparkar oss. Fy vad hemskt. Nej men lite är sant. Hon slår mot ansiktet. Men har hört att detta är normalt i denna åldern. Bara slå tillbaka va? Usch vad hemsk jag är.

Nu väntar jag på att mina negerbollar, nej just det, chokladbollar ska gräddas klart i ugnen sen är det bara att smaska. haha.

Gud vilket stört inlägg detta blev.
Kanske ska gå och lägga mig?

Makeup tips. Världens snabbaste sotning

Här kommer ett superenkelt tips på en snabb sotning som sitter hela dagen!!

Du behöver:
1 ljus gärna skimmrig skugga.
1 mörkare skugga, valfri färg.
Foundation eller concealer.
Kajalpenna, grå, brun eller svart.
Mascara
Pensel

 
Börja med att lägga en ljus, gärna lite skimmrig skugga över hela ögonlocket.


Sedan tar du en klick foundation eller concealer och lägger på handen.
Efter det tar du en ganska mjuk kajalpenna, svart, brun eller grå spelar ingen roll. Beror på hur mörk du vill ha sotningen. Jag valde svart nu men den blir grå.


Blanda foundation/concealern med fingret tillsammans med pennan som du ritat på handen.


Tryck på "färgen" upp till ögongloben.





Det behöver absolut inte vara så noga när du trycker på färgen.



Välj sedan en skugga, grå eller brun är snyggast. Jag tog en grå brun.
Ta en mjuk pensel och lägg penseln precis där "kanten" av den påtryckta "färgen".
Dra penseln längs ögongloben (precis nedanför benet som du känner om du trycker in penseln lite) fram och tillbaka. Som på bilden här nedanför:
 
Dra penseln fram och tillbaka och även lite högre upp om du vill ha mer skugga upptill. Men tänk på att börja med lite skugga, inte ösa på skugga på penseln, och skaka av penseln innan du lägger på skuggan.

Om kanterna är för hårda är det bara att skaka av penseln så det inte finns någon skugga på och jobba ihop skuggan med den skimmriga ljusa skuggan. Då gör du cirkelformade rörelser med penseln, var inte rädd för att ta i lite.
Ni ser också att det blir inte så matt när man gör denna ögonmakeupen, blir lite ljusare. Men vill man ha en lite mer öppen blick kan man lägga på en ljus skugga mitt på ögonlocket lite försiktigt.


Lägg på en kajal eller eyeliner ovanför, i och under ögat. Avsluta med att lägga samma skugga som du lade på ögat under ögat, över kajal linjen. Då set det lite mjukare ut. Sist men inte minst, mascara.
Ser att jag slarvat lite här, men men!



Lägg sedan på lite rouge och glans och pooooff. Så var det klart.
Nej jag posar inte på denna bilden. Jag håller upp mitt hår så ni kan se bättre.

Jag burkar inte göra denna sotningen. Är så van vid att använda mina penslar, och det är roligare. Men detta är en bra tips om ni tycker det är svårt med makeup. MEN kom ihåg att det kanske inte blir kanon första eller andra gången. Men öva på så kommer det ta 5 min sedan!!
Och det sitter som berget!

Sådär!

.

Onsdag och vädret är inget kul alls. Får lite panik nu. Har inte pluggat någonting denna veckan, men MÅSTE göra det idag. Typiskt då en vän som inte bor i trakterna ringde och ville fika i Göteborg.
Men men.

Gårdagen var lyckad i alla fall. Andreas blev överraskad och glad, huvudsaken. Men på söndag blir det ju mer fika och kanske mer överraskningar? :)

Finns inte så mycket mer att säga, kommer inte hända så mycket mer idag.. Vad jag vet.
Ska lägga upp ett bra makeuptips nu!



Överraskning

Sådär!

Andreas kom hem vid femtiden. Då hade jag hunnit handlat allt som skulle handlas. Eller nästan. Jag skulle ju laga tre rätters. Och trodde att vi hande en entricôt bit i frysen, som jag tog fram och tinade medan jag gick ner och handlade resten. Men när jag kom hem visade det sig att det inte alls var en entricôt! Det var något annat kött som var skuret i små smala bitar. Kunde jag ju inte ha! Men vi hade två bitar fläskkaré som jag tinade och marinerade istället.

Så menyn blev.

Förrätt.
Sikromstoast med rödlök och creme fraishe

Varmrätt.
Marinerad fläskkaré med ruccola och parmesan risotto.

Efterrätt.
Pannkakstårta med jordgubbssylt, grädde, banan och chokladsås.

Andreas har tjatat om pannkakstårta, ja, jag vet inte hur länge. Han har sagt att han alltid åt det när han var liten och det var så gott. Har aldrig riktigt fattat varför just pannkakstårta är så gott?! Är det inte godare med pannkakor bara. Så man kan bestämma själv vad man vill ha på?

Jaja, här är lite bilder.


Man får unna sig TVÅ stycken när man är två personer som äter. Så jädra gott.
Brukar göra det på löjrom men fick tänka på plånboken lite, halva priset med sikrom!




Varmrätt.



Den efterlängtade pannkakstårtan!!


Jag kom ut och sjöng till honom med tårtan och två paket i famnen.
Ett paket från mig och ett från farmor.


Mira var också med och firade pappa!


En till bild på den GODA pannkakstårtan. Men det blev riktigt mycket över.
Frukost, lunch och middag hela veckan ju!

Han fick för övrigt en plånbok från mig, som behövdes!! Jätte fin. Och en hårtrimmer från farmor. Hon tycker att han är alldeles för hårig. Nej då. Han har tappat bort sin så han blev överlycklig när han fick en nu. Här ska trimmas i morgon!!

Nu ska vi lägga oss med Mira i sängen. Hon ligger redan, men sover inte. Andreas är där inte och sjunger för henne nu. Jag hör, ronja rövardotter, elvis, elton john..nu kom tänd ett ljus också?

God natt.

Andreas födelsedag idag!

Idag blir min käre sambo 28 år. Hur ska vi fira? Jo... jag tänker inte avslöja så mycket utan ni får se sedan. Ska ta kort på allt och lägga upp senare. Andreas läser min blogg när han är på jobbet, oftast. Så därför kan jag inte avslöja.

Veckorna går så otroligt fort. Tisdag idag, snart torsdag ;) Haha.

Varför är det så sjukt kallt ute? Det var ju jätte härligt väder nyss. I söndags förresten, då var det strålande sol men riktigt kallt. Men det var så himla skönt att bara andas in den friska luften när man vaknade upp från en lagom lätt bakfylla. Så jag tog två stora täcken och en kudde och lade mig ute på balkongen. Solade ansiktet och andades in frisk luft. SKÖNT. Förutom att jag precis hade duschat så mitt hår blev typ is. Inte skönt.

Nu sitter jag och dricker mitt utrensande ört te som kostar aldeles för mycket för att vara ett te! Men det känns bra!

Just det! Igår. Jag skulle diska lite snabbt och Mira var ute i vardagsrummet. Det är väldigt öppet här så det räcker med att jag sträcker lite på mig så ser jag ut i vardagsrummet från köket. Men i alla fall. Vi fick en stor godis burk från Caroline i lördags. Den stod ute på soffbordet. Hade nästan ätit upp allt men det fanns massa sockerbitar och skumbananer kvar. Jag sträcker på mig för att titta ut lite snabbt på Mira och ser att hon vält hela godis burken. Jag springer dit i hopp om att hon inte fått tag i något. Då ser jag hur hon har hela munnen fullproppad. Jag blev livrädd. Men när jag märkte att det var en skumsockerbit så skrattade jag. Det såg så kul ut! Men jag tog ut den med en gång. Gissa om hon blev glad då? Det var ju så gott... Fick lite apelsin istället. Sötnos!!


Födelsedagsbarnet!


Godismonstret. Var inte denna skålen hon åt från! Den här skålen existerar inte längre. Tur är väl det!


Alla hjärtans dag

Hur ska man fira detta på ett bra sätt? Räcker det inte med en extra puss? Jag känner inte att jag behöver eller vill ha något bara för att det är alla hjärtans dag. Andreas får middag idag, det räcker. haha. Nej då, eller jo då, klart han får middag när han kommer hem. Men jag har faktiskt inte köpt något.

Men vi pratar om att ta en weekend till Paris. Jag älskar Paris och Andreas har aldrig vart där. Vi älskar båda historia och sevärdigheter. Finns så mycket i Paris. Men i så fall blir inte detta förens i maj månad. När sommaren precis börjat komma. Då kan vi strosa runt i Paris och äta glass. MYSIGT. Nä men det hade vart härligt.
Vi får se.

Andreas fyller ju år i morgon med. Vi skulle gått ut och ätit men efter att jag såg att mitt konto blivit, i stort sett, tomt efter lördagen, funkar ju inte det. Åttahundrakronor hade jag bränt på krogen. Fast det var inte jag som hade gjort det! Och nu tänker ni, ja visst du var så full. Men NEJ. Det var tydligen inte jag som var så full, jag dansade för det mesta. Det var någon annan som råkade eller "råkade" förväxla mitt kort med sitt egna. Men det är löst nu. Inga problem.

Caroline, Caroline och Caroline. Har lite önskemål på bloggen. Ska visa lite mer hur våran lägenhet ser ut och lite mer makeup tips. Mer makeup tips. haha. Har inte lagt upp ett enda! Men jag lovar denna veckan har jag det bästa tipset för en super lätt och snabb SOTNING. Och det är så många som vill veta hur man gör en enkel sotning så, HÅLL UTKIK. Och bilder på hemmet kommer det med, Caroline. Just nu ligger det leksaker över hela golvet. Tar det i slutet på veckan. Alltså vårat hem. Lovar. Så nu fick du två önskningar uppfyllda på alla hjärtans dag. Det var väl inte dåligt va?! :)



Mira sover gott på pappa.

Idag är det måndag

God morgon. Dagen började som alla andra dagar i stort sett. Var lite extra trött idag bara. Ganska så fint väder ute, fast kallt. Men får bli en promenad sedan. Annars ska jag bara vara hemma, som sagt, och plugga. Eller försöka plugga.

Mira blir 11 månader idag, en månad kvar och hon är en ettåring! Det är helt otroligt. Tiden kan inte ha gått så fort?!

Hittade lite bilder när vi flög upp till Stockolm för programet.
Miras första flygtur;


Hon förstår inte så mycket, detta var innan vi flög upp.


Happy face. Hon brydde sig inte så mycket om starten eller att vi var i luften.
Drack ersättning när vi lyfte.


Sedan när vi skulle landa ville jag att hon skulle äta lite så hon inte skulle få
ont i öronen. Men..


Hon gick inte att väcka! Vi lyfte upp henne och ropade på henne, men ingenting funka.
Trött bebis. Vaknade nöjd när vi gick av planet :)

Mira

Nu har Mira precis badat. Ska snart få sin välling och förhoppningsvis somna sedan. Men det blir nog att familjen får lägga sig tillsammans i sängen och titta på tv. Men det är mysigt! Solsidan idag! Så jäkla bra.

Jag har ingenting inbokat denna veckan. INGENTING. Det känns riktigt skönt måste jag säga. Måste plugga som ett djur nu till mitt prov. Eller förresten. I morgon är det ju alla hjärtans dag. Men vi har sagt att vi inte ska hitta på något, gick lite för mycket pengar igår. Sedan fyller Andreas år på tisdag. Skulle gått ut och ätit, men jag ska laga något riktigt gott här hemma istället. Får se vad det blir. Och sedan på söndag, om en vecka då, kommer mamma, pappa, farmor och Sven hit och fikar lite för att Andreas fyllt år. 28 år.

Men om det är någon som vill komma över på en lunch eller fika i veckan är du/ni mer än välkomna :)
Här är lite bilder på Mira.

Coolingen när vi handlar.



Världens sötaste outfit!



En trött och ledsen Mira :(



Miras fina rum, eller fondvägg!







Middag, teater, utgång




Igår åkte lilla Mira hem till mormor och morfar. Hon blir alltid lika glad när hon får vara nere i Åsa. Jag och Andreas åkte till systemet och köpte en flaska vin och sedan köpte vi med oss lite käk hem. Subway!! Jag kände att jag var tvungen att få i mig något riktigt eftersom vi skulle dricka, med tanke på fastan och det.



Andreas gick ner till teatern vid 3 tiden för att förbereda massa saker. Jag väntade på Caroline och Maria som skulle komma hem och äta middag och dricka vin med mig. Maria blev sen så hon kom inte fören klockan halv 6. Men Caroline kom vid 4 tiden. Så vi började dricka lite vin, prata skit och började äta lite smått. Sedan kom Maria inrusande och ville omedelbart ha ett glas vin för att släcka sin törst. Det var jätte mysigt och trevligt.

Beställde taxi som kom vid halv 7 och körde ner oss till teatern. Marie och familjen var även där! Kul! Det var ju inte riktig teater utan improvisations teater. Fast det är ju också riktig teater, men ja, ni förstår vad jag menar. Det var kul och Andreas lag vann.

Sedan började vi gå mot centrum i Kungsbacka, vissa ville äta och vissa bara dricka. Slutade med att vi satt på Esters. Var lite segt innan musiken kom igång men sedan så dansade vi hela kvällen. Sååå kul. Och alltid kul att träffa nya härliga människor.

Fick ur mig en "typisk mig" kommentar med;

Det var någon som hade bajsat på toaletten så det luktade riktigt illa. Jag och Maria går in och jag säger,
"Men fy fan!" "Vem fan bajsar på toaletter?!"




Jag, precis fixat i ordning mig! :)



Middagen som bestod av, kycklingspett, bulgur, sallad och tzatsiki. Och vin till det så klart.



Sedan kom Mia och åt hon med.



Jag och Caroline hemma i lägenheten.


Herregud.


Caroline och Olof.


Suddig bild på mig och Andreas.


Fin ljus bild på Maria.


Ser ni vad detta är? Kolla längst framme vid bussen. En jävla idiotjävel ställde sig mitt framför bussen och skulle prata med busschaffören genom rutan. Han stod där ett bra tag innan han lade sig ner mitt på vägen framför bussen. Sen vet jag inte vad som hände.


Nu ska jag göra raggmunkar. Det är gott.

KUL.

Det är så kul att höra att folk längtar till torsdagar för att få se oss pinas, göra bort oss och försäga oss i tv. Nej men det är jätte kul att ni tycker att det är roligt att titta på programet.

Nästa avsnitt kommer bli riktigt kul kan jag lova. Detta är vad som händer;

"Deltagarna ska försöka bogsera varandra och blir tvungna att samarbeta. I den andra övningen ska de hitta dragläget i en backe. I det tredje testet ska de packa en bil och köra den hundra meter. Den deltagare som klarat övningarna bäst får tillbaka sitt körkort och får lämna programmet."

Jag minns mycket från dessa övningar men får tyvärr inte gå in på det nu. Vi får vänta tills på torsdag :) Kanske är det vi som åker hem också.

Glöm inte följa bloggen som bloggar om bland annat oss, men även mycket annat inom film och tv. Jätte kul att läsa! Här är länken till Vårat program:

http://www.filmparadiset.se/2011/02/sveriges-varsta-bilforare-avsnitt-3/

www.filmparadiset.se

Lite bilder "backstage", haha. Kan ju säga att Mira var allas lilla maskot.


Sven, eller ALF, roar sig i "Miras" rum.



Mira och underbara Jani!


Mira och fina Jennifer.


Mira med sin snygga pojkvän Eddie. Inspelningsledare va?


Tvillingarna Martin och Freddan satt vid sina datorer ungefär 100 procent av tiden som blev över.


Mira med producenten Cristoffer.


Mira med sin "barnvakt", våran deltagaransvarige. SANNA!

GOKVÄLL.

Idag har jag vart på komvux och pluggat. Andreas kunde komma hem tidigare och ta Mira så jag slapp ta med henne. Skönt. Då kunde jag fokusera på pluggandet. Men var inte där så länge. Min lärare hade bara bokat upp oss en halvtimme?! Hon sade sist att det skulle vara en timma. Men men. Nu får jag istället göra allt hemma själv. Och det funkar ju det med. Skönt faktiskt. Har mitt första prov om 2 veckor. Intressant.

Vi åt så god middag idag! Köpte corn filéer och stekte. Till det hade vi bulgur, tsatziki och salladsmix med balsamico och fetaost. Mmmmmmmmmmmmm. Gott och nyttigt. Andreas drack cola och jag vatten.
Det här är helt sjukt. Jag saknar min fasta!! Jag skulle lätt kunna fasta igen. Men det är inte bra att hålla på sådär! Får fasta om ett halvår igen.

I morgon så är det teater, ska bli så kul! Maria kommer hit innan och ska äta middag och dricka vin med mig :) Mysigt! Sedan tar vi oss ner på något sätt och tittar på teater och efter så drar vi ut en liten sväng. Förodligen ska Marie och Caroline också komma och titta på teatern! KUL.

Nu tror jag att jag ska ta ett varmt bad och läsa min bok. Fan vad mysigt det låter. Läsa boken i badkaret. Men jag vet att det inte kommer att vara så mysigt som det låter. Sidorna kommer bli blöta, vattnet kommer bli för varmt tillslut så jag kommer svettas istället. Men jag ska göra ett försök. Drog in tv:n i badrummet när jag var liten. Det var riktigt mysigt!!


Avsnitt 3.

Ja nu tog underhållningen slut. Alltid lika kul att se. haha.

Första övningen när vi skulle backa, den var helt omöjlig!! Jag har lite svårt för vänster och höger (sant). Så det gick ju som det gick. Jag fick först gå igenom banan med juryn så jag kunde beskriva hur Andreas skulle köra.
Minns inte så mycket mer av denna övningen.



Nästa övning som var möte på liten skogsväg. Ja där blev jag rasande. Skit sur var jag. För att Andreas inte lyssnade på mig utan körde rakt ner i diket istället. Jag visse PRECIS hur vi skulle göra. Eller nästan. Jag visste i alla fall att vi inte skulle köra i diket.

Innan vi körde övningen satt vi i skogen och fikade, kakor kakor kakor. Inte konstigt att man gick upp i vikt. Vi får ju aldrig se eller veta något om banorna innan vi kör!



Och sist men inte minst.. Ja STRÖM övningen. Inget kul.
Jag var så jävla nervös, helt seriöst. Det var nästan så jag vägrade göra det. Jag frågade säkert hundra gånger om det kommer göra ont. De tyckte nog jag var hur mesig som helst. Men det är jag när det gäller smärta!
Hur ont gjorde det då? Ja.. ni såg väl själva?! Fy fasen vad obehagligt det var. Gjorde riktigt ont. Kändes som massa nålar. Jag skrek och ville hoppa ut ur bilen, sen kom det lite tårar och Andreas höll på att köra över Budda. Ja.. demolerade banan till slut. Men men. Hur ofta har man ström ikopplat när man kör bil?!





Inget kul det där. Jag var arg hela vägen hem till hotellet. Men sedan skrattade vi gott åt det.


Och sedan blev ju Andreas VECKANS VÄRSTA. Ja, vad ska man säga. Vi fick faktiskt tvätta bilen på riktigt! Eller jag fick stå med en vattenspruta och spruta på Andreas och bilen medan han skrubba :D Det filmade även det men har valt att inte ha med straffen. Lite synd. Men det finns ju så mycket de vill ha med!! Kan ju säga att det tog ju ganska mycket längre tid att spela in än denna timmen, haha.
Tur att Mira inte behöver vara med i bilen.

Torsdag igen.

Nu får det vara slut tjatat om fastan! Blir nog lite enformigt och tråkigt att läsa om det.

Igår mötte jag och Mira upp farmor i kungsmässan, där gick vi hela dagen. Var hemma vid halv 6. Fick köpt en svart enkel kavaj/jacka, underkläder, jeans till Mira, poncho till Mira och ett par svin dyra strumpor till Mira :) Så himla fint!!

Idag måste jag vara hemma och plugga, herregud har inte gjort det på hela veckan. Och i morgon har jag lektion och ska kunna ordet :S Jaja, bara till att sätta igång. Och Mira får nog följa med i morgon med. Hade helst velat haft barnvakt men hittar ingen.

Ska försöka hinna med ett pilates pass idag med, hemma alltså.

Och ja ikväll klockan 20:00 fortsätter det. Åker vi hem ikväll tro? Vinner vi något fint?! :) Får se.
Bloggar efter programmet ikväll.


Biggest loser

Ja jag kände mig precis som en deltagare i "biggest loser". Vågade inte riktigt ställa mig på vågen, haha. Löjligt.
Men gjorde det till slut. Blev lite besviken. Trodde att jag skulle tappa lite mer i vikt. 2 kg på fastan. Men då får man tänka på att allt är utrensat, det finns inget i tarmen osv. Så jag får räkna med att gå upp 1 kg nu när man börjar äta mat igen. Jahopp, 1 kg för 5 dagar utan mat. Nä men jag mår mycket bättre också, känner mig pigg och kry! Jag är nöjd och stolt över mig själv. Ska börja träna massor också. (Visst!)

Vissa tycker säkert att det är sjukt att vara så beroende av sin vikt när jag, som många tycker, inte är tjock/överviktig. Men när man har vart liten hela sitt liv blir det en smäll när man går upp i vikt. De är jobbigt, man trivs inte i sin kropp! Jag vet om att jag inte är tjock eller överviktig, sen är jag en jävel på att gömma undan mitt fett också, haha. Det är sant.

Det var en mamma som hade gått upp huuur mycket som helst efter graviditeten. Hon valde att fasta på sitt egna sätt, drack bara soppor och vatten i typ två månader. Sedan hittade de henne död. Ska man fasta hade jag rekomenderat att köpa ett färdigt kit och köra på 3-5 dagar. Sedan måste man köra nertrappning och upptrappning. Så 5 dagar blir nästan 10 dagar och 3 dagar 7 dagar. Så tekniskt sett är inte min fasta slut än. Men jag är glad över att jag kommer få äta lite fast föda nu :)

Idag ska jag försöka plugga mer! Måste!! Sedan ska jag och Mira gå ner till kungsmässan och möta upp farmor, ska strosa runt lite. Mira sov i sin säng hela natten igen, det är helt underbart att få sova en hel natt ostört. Eller hon vaknade när Andreas gick upp vid halv 6? Och då fick jag lägga henne i min säng och sova vidare till 07:20. Skönt.

Nej nu ska jag inte skriva mer, det blir för långt och för tråkigt att läsa.



God kväll

Hej. Har haft fullt upp hela dagen. Eller nej det har jag inte. Men har inte haft tillgång till någon dator. Jag tog bussen till Åsa vid 10:49 idag. Mira sov så gott hela resvägen. Och på bvc var det bara positivt att säga. Skönt.

Sedan gick vi hem till Åsa och busade lite med Ninni och väntade på mormor och morfar. Jag fick vilat lite medan mamma passade henne.

Jag trodde at jag hade jätte mycket att säga men just nu är det tomt. Som vanligt.
Men JO. Min fasta! SISTA DAGEN IDAG. Fan vad gött!!! Ska snart ta mitt kvällste. MEN, det är ju inte så att jag kan proppa i mig en pizza i morgon. Herregud. Jag ska äta lite frukt och grönsaker. Någon macka på eftermiddagen. Tarmarna måste komma igång igen.
Jag har inte vägt mig än. Vågar inte. Jo då, men jag ska göra det i morgon bitti så jag ser exakt hur mycket jag gått ner under hela fastan.

Och jag ska skriva ett inlägg efter varje avsnitt av "Sveriges värsta bilförare". Tankar, hur mycket jag svettades, ångesten. Nej men vad vi mindes från banorna och avsnitten. Kommer väl bli kul?! Lite bilder också såklart. 

NU ska vi titta på tv. 

Mira jobbade med crewet under inspelningen:


dagen

Dagen har gått jätte bra. Mira var tyst och söt som en nöt på komvux. Satt och tittade i sin vagn och lekte med sitt får och skallra. Läraren blev förvånad och sade att det var en väldigt duktig bebis. Jag viskade till henne, "Valium".

Nu sover hon min skrutt, lite mer valium, och jag ligger och surfar lite. Brukar titta på halv åtta hos mig, men jag vet inte om jag klarar det nu. Är så jävla sugen på god mat och godis, chips, läsk, OSTBÅGAR...Ja allt. Går förbi bagerier och ser stora semleskyltar, loggar in på facebook och folk skriver att de har ätit våfflor...det finns överallt. Det jagar mig. Det känns som jag blir förföljd. Jag tror jag måste hoppa. Hoppa ut från fönstret och befria min själv från de onda andarna som... Näää nu går det för långt. Det är sjukt jobbigt att fasta men ändå enkelt på något sätt. Jag är duktig jag.

Vad var det jag tänkte säga... Jag minns inte.

Har inget intressant att säga just nu. Orkar inte. Vill inte. Kan inte.

lite småskit

Okej, det var tydligen några fler fina kommentarer, från enbart killar. Och Andreas får bara positiva kommentarer från tjejer. Och de hatar mig. Underbart.

Nu dricker jag buljong och väntar på att vi ska gå ner till komvux. Efter det måste jag in en sväng till kungsmässan. Ska handla lite te och sånt. Kanske trakassera mina arbetskamrater? Det gör jag ju jämt. Nä faktiskt inte. Ofta så går jag upp på övervåningen direkt när jag kommer in för att undvika er! haha, de är sant! Men jag orkar inte alltid störa dem eller prata. Går man förbi och någon får syn på en, då måste man ju gå in och säga hej. Ja det är sanningen. Men idag går jag förbi, kanske ska köpa en ny ögonskugga som jag tappade i golvet för någon vecka sedan.

Mira har världens sötaste outfit på sig idag. En vit spets body med en jeansväst över, bruna tjocka stickade strumpbyxor och ett par röd vit rutiga trosor/hotpants över. SÅ SÖTT. Får visa en bild sen när min usb har kommit fram. Den som höll i den sist var Andreas. Hmm..


Har fått min första fina kommentar.

Stämmer. Finns någon som tycker om mig i alla fall, haha!

"Säkert fejk men vad gör det när det finns så snyggt folk som Mikaela med i programet."

Men. Det är inte fejk.

Och jag måste få uttrycka min ångest igen. JAG TYCKER ABSOLUT INTE ATT JAG SER BRA UT I PROGRAMMET. Ser konstig ut?! Kanske så jag ser ut?? Nej inte nu. Nu har jag ju FITTAT till mig!






Fjärde dagen.

Idag påbörjar jag den fjärde fasta dagen. Fy fan vad bra jag är. Helt otroligt.

Mira sov i sin säng HELA NATTEN. Gud vad skönt det var. Både för mig och för henne. Fast det är ju alltid mysigt att sova med henne. Men hon måste ju vänja sig då hon snart ska flytta in i sitt rum. Förhoppningsvis!

Andreas kom hem sent igår. Men han kom hem med en liten present. Fick en Givenchy parfym!! Har inte en sådan. Har inte ens öppnat den. Kanske ska göra det och se hur den luktar? Ja...vänta lite då!   Mmmm.. först luktar den lite herrparfym...sen går den över till mer kvinnligt..luktar lite som mamma..ganska stark, och då är det ändå en eau de toilette....men den var god! Absolut. Gillar den! Tack älskling!
Han var ju på reklaminspelning med massa smala snygga modeller igår. Han skulle posera naken medans tjejerna skulle hålla för hans penis. haha, nej då så var det inte.
Har lite tråkigt nu bara.

Men idag i alla fall, så ska jag plugga. Sedan ska jag och Mira ta oss ner till komvux där jag ska plugga med min lärare. Hoppas att hon håller sig lugn, Mira alltså. Sedan vet jag inte om vi ska hem eller om vi åker till Åsa. Ska ju till bvc i Åsa i morgon. Ska på en extra kontroll, vikt, för att Mira ätit lite dåligt det sista. Men nu har hon blivit bättre. Men hon är ju inte världens strösta bebis precis, hon är ju MINI. Så söt.

Nepp nu blir det plugg plugg plugg. Har jag sagt att jag läser Engelska B på heltid? Kanske jag inte har gjort. Men det gör jag. Vi läste aldrig engelska B på gymnasiet, vilket är väldigt märkligt. Behövs om man ska söka in till de flesta högskolor sedan. Är alltid bra att ha i bagaget!!
Jag har lärt mig:
Hi, my name is Mikaela.
Bra va?!


söndag

Söndag söndag söndag. Känns bra att det är söndag idag. För idag är det ju faktiskt söndag. Inte lördag utan söndag. Söndag förmiddag. Vad konstigt söndag låter. Jaja.

Är hemma i Åsa. Åkte hit igår förmiddag. Kände att jag inte fick mycket gjort hemma med plugget när jag måste ta hand om Mira helt själv. Andreas var på sin teater. Så jag har fått gjort en hel del denna helgen faktiskt. Och det känns otroligt skönt! Hjärnan har börjat göra som jag vill!

Tittade lite på melodifestivalen igår, fan vad tråkigt det börjar bli. Riktigt kasst. Mira somnade tidigt men vaknade upp och var livrädd, förmodligen för att jag inte var där. Lade mig med henne och sjöng för henne.. "När trollmor har lagt sina elva små trolll och bundit fast dem i halsen.." Ja, så lät det. Kom på mig själv efter ett tag att jag sjöng helt fel. Men det funkade! Jag låg och läste min bok och Mira fick sova bredvid. Mysigt.

Tredje dagen är jag inne på nu med fastan!
Igår gick det bra, var sjukt jobbigt att se när de här hemma i åsa tryckte i sig nybakat bröd med hemmagjord räksallad. Det vattnades i munnen och jag trodde jag skulle bli galen. Men det gick ju! Sedan var det massa godis runt om kring mig, kändes som godiset pratade med mig "EEAAT MEE". Men jag klarade det med. Fick dock gå in i mitt gamla "flickrum" när de skulle äta middag. Ville inte se.

Man känner ju sig hungirg, absolut. Men jag är så mycket piggare och mår mycket bättre av vad jag brukar. Helt otroligt. Men när man får surpla i sig sin buljong och sitt te blir man mätt och belåten. Nu väntar jag på mitt te som jag ska dricka klockan 11. :) Tredje målet idag.

Ninni är en riktigt sur bitch. Folk som tycker jag är en sur bitch i tv har då inte träffat min hund. Fast nu har hon mens också, då är hon extra sur. Mens. Gud. Säger man så till hundar? Nej jag vet ju att man säger att en hund löper men jag ser henne som en människa så jag säger mens.

Mira sover nu, Andreas jobbar sent. Får se när jag åker hem, ska plugga lite mer.
Hej svej.

Godmorgon

Hej. Första fasta dagen avklarad och det gick hur bra som helst. Känner mig piggare redan idag! Var inte alls trött när Mira vaknade. Nu väntar jag bara till jag kan få drick mitt ört te :)

Hittade en rolig blogg som dels bloggar om oss i Sveriges värsta bilförare. Tydligen någon bekant till Andreas.
http://www.ramrod.se/2011/02/sveriges-varsta-bilforare-avsnitt-2/
Kul att läsa!
Hade inget minne alls kvar från halkkörningen. Blev så chockade när vi såg hur illa det var. Eller Andreas tyckte ju att det gick bra, för att han inte körde ner något. Men det är väl klart att man inte kör ner något när man kör i 1 km/h. Och vippbrädan var riktigt läskig. Det kändes helt ärligt att bilen skulle välta.

Just nu står Mira vid mina fötte vid slutet av divanen. Hon kan nu gå helt själv! Nej, det kan hon inte. Inte än. Måste titta på hennes små tänder sedan om de har kommit upp något mer :) Tycker de är SÅ söta. Man blir lite störd när man har småbarn.



Charmig bild.

fasta

Första dagen på min 5 dagars fasta! Yes, ska rena kroppen nu och få fart på de sista kilon som jag vill gå ner. Har ju gått ner 8 kilo sedan vi kom hem från Stockholm, men har stannat av nu och har inte gått ner något på snart tå Men första dagen har gått riktigt bra faktiskt. Det handlar ju absolut inte om att sluta äta!! Har köpt ett färdigt kit med massa juicer, buljong och te. Skulle även blanda ner ett speciellt salt i ett glas ljummet vatten i morse. FY FAN. Säger jag bara. Det kan ha vart det äckligaste jag druckit någonsin. Det gick inte att hålla för näsan heller, eftersom det var så salt. Men det skulle få fart på tarmarna, och det fick det!! Jisses.

Mira har fått två tänder!!!!!!!!! ÄNTLIGEN. Hon är snart 11 månader :) Men det har pluppat upp två små risgryn i underkäken. Men de är helt färska så de syns inte så mycket.
Ho ska förresten följa med mig till komvux nu på måndag. Har ingen barnvakt så hon får vara med och plugga. Efterlyser förresten en barnvakt fredagen den 25 februari klockan 8:30-11:30. Kommer ha nationellt prov då och har ingen som passar henne. NÅGON?

Och sedan skulle vi åkt upp till Stockholm nu i februari. Men det verkar inte bli så... Tyvärr. Det kommer gå åt så mycket pengar när vi ska åka upp till Hudiksvall i mars. Hotell och resväg. Men vi måste såklart ta oss upp till Stockholm snart ändå. Vi löser det!!

Nu ska jag ta hand om en otålig Mira som klättrar runt vid bordet. Är så jädra nervös att hon ska ramla och slå sig, HÅRT.

Förresten. Nästa avsnitt av Sveriges värsta bilförare ser jag ut som tjocksmurfen. HAHA. Ni som såg "Nästa vecka" fattar nog.


haters

Japp.  Nu kommer dem. The Haters! Och det kommer komma fleeeer.
Det är verkligen helt otroligt att folk sitter och blir irriterade och förbannade över ett underhållningsprogram. Herregud. Och sedan måste de ta sig till datorn och föra vidare sina irritationer.

Som jag sade i ett tidigare inlägg: Ja, jag är alltid sån som jag är på tv. Fattar ni väl?! Andreas är ju min slav, inte sambo! Det är det män är till för. Han tar hand om Mira, tvättar, städar, lagar mat, masserar mig, betalar hyran. ja ALLT. Och jag älskar att klaga och skrika på honom. Helt underbart.

Men fråga er själva. Hade det vart roligare att titta på några som enbart kör bilen? Alla sitter tysta. Vilken stämning det hade blivit.

Folk får avsky-, hata-, irritera sig-, sucka-, skratta- åt mig. Annars hade jag inte ställt upp i detta.
Ni stör ju er och det är det som gör bra tv.



TORSDAG 3 FEBRUARI

Sitter i soffan och tittar lite på tv. Andreas är sjuk så han var hemma igår och är hemma idag. Mira sover. Jag borde plugga men orkar inte just nu.
Mira lärde sig äntligen att ställa sig upp på egen hand med hjälp av bordet. Jippie! Äntligen. Hon är så mini min snutt. Hon har redan vält ner två glas och når helt plötsligt allt känns det som. Hon kom även på att man kan ställa sig upp i spjälsängen nu. Kul kul. Det går så fort när de väl lärt sig. Hon har till och med tagit något staplande steg när hon håller i sig.

Idag är det torsdag igen. Ikväll klockan 20:00 är det underhållning igen. Kanske jag kan reda ut denna frågan som många människor undrar över: HUR I HELVETE FICK DE KÖRKORT?

Jag blir nästan lite irriterad när man hör någon fråga detta. Ja, hur tror du att de har fått körkort? Tagit det så klart! Det är ju lite skillnad på att köra svåra hinderbanor, och då menar jag SVÅRA, än att göra en uppkörning.

Och sedan folk som säger, "taa deras körkort, de ska inte ha sitt körkort, aaaaa!"
Men herregud. Jaja, ska inte gå in på för mycket saker.
Ganska kul ändå att folk tar det på blodigt allvar.

Är lite nervös inför dagens program. Hmm, får se hur sur jag kommer vara idag. Jag är ju numera känd som den Sura, elaka, bossiga, BITCHEN till flickvän. Trevligt va? Men det stämmer ju, Andreas får aldrig säga ett ord här hemma. Använder honom oftast som en slav. Ganska skönt. Vill jag ha hela sängen för mig själv en dag säger jag åt honom att sova på soffan. SKÖNT.

"Andreas du kör i 1 km/h"




"LÄGG I FRILÄGE!"






Trött

Idag händer det inte mycket. Var länge sedan jag var så trött som jag vart idag. Kanske får jag betala i efterskott för helgens festligheter? Måste i alla fall plugga som ett as. Och det har jag inte hunnit med så mycket. Inte med en vild liten bebis här hemma. Så det har blivit mycket lek med Mira. Och när hon har vart trött har jag sovit med henne för att få tillbaka lite energi.

Nu kom Andreas hem, hem med mat. Kyckling. Ska bli gott. Har ätit ihjäl mig på chilinötter. Usch. Köpte ju för fan ett kilo till inflyttningsfesten. Hade jag ingen aning om. Hittade en jätte påse i skafferiet bara. Vi bjöd ju så klart på nötter, men bara en skål. Någon som vill ha chilinötter? Andreas dör ju om han äter det. Inte bra.

Snart är det torsdag igen ju! Tiden går fort och jag längtar lite faktiskt. Var riktigt kul att titta på programet, man tänker tillbaka och minns hur kul vi hade. Så torsdag klockan 20:00 blir det soffläge. Sist satt jag på golvet. Jag var så jävla nervös. Fast det kommer jag vara nu med. Jag går ju upp ett halvt kilo per avsnitt, HAHAHA. Det är sant. De ville bara göda oss..

Nu ska jag äta.
Här har ni en bild på mig:



hahaha








RSS 2.0