Har vart på liseberg idag igen! Har inte h...

dsc03985 (MMS)

Har vart på liseberg idag igen! Har inte hunnit skriva idag, just nu har jag typ astma. Ska dö lite nu..


Valborg i morgon

Nu har vi spelat kinect ett bra tag. Helt slut. Fasen vad kul det är. Var och tränade zumba förut också, kul som vanligt. Gud vilket roligt liv jag har. haha, nä ibland.

Vet ni vad vi ska göra i morgon då?? Vi ska gå till Liseberg, igen! Haha. Andreas följer med denna gången. Så jag och syster kan passa på att åka lite saker också :) Ser vi fram emot. Ska ta massa bilder i morgon. LOVAR.

Valborg är det ju med. Skulle åkt upp till Uppsala men ekonomin räckte inte till.. Men men.

Skriver i morgon. God natt!

Heej!

Brukar ju alltid skriva på morgonen men idag var jag helt slut. Dålig sömn i natt igen på grund av allergin. Så jag och Mira gick och lade oss vid 9 i förmiddags för att vila. Vi vaknade 12.30!!! Herregud. Fick panik och man känner sig så jäkla hängig och äcklig när man sovit så länge. Och jag var tvungen att röja upp här hemma med.

Men jag tog en lång och skön dusch och började fixa köket och badrummet. Nu är jag klar. Andreas är hemma med Christoffer och jag ska snart åka ner till stationen för att hämta ett paket och syster som kommer hit och sover idag! Vi ska äta gott, ha filmmys och spela kinect!!

Men klockan 16.30 ska jag ner och dansa Zumba också! Kul!! Har missat lunch idag eftersom jag sov förbi den :( Har ont i huvudet för det.

Måste förresten visa ER. I måndags, annandag påsk åt jag och Andreas två olika maträtter. Ni kan väl avgöra vad som ser godast ut...


Andreas köpte PÖLSA på burk. En norrländsk specialité gjord på kvarlevor typ..Puke in my mouth.


Detta gjorde jag till mig själv. Parmasallad med avocado, fetaost, blandsallad, balsamco och lite honung :)

Vagn

Nu kom jag hem. Fick jobba lite tidigare idag. Började 17 och skulle slutat 18.30 men stannade till 19 eftersom det var lite personalbrist.

Vi åkte ju in till Gbg tidigare idag och tittade runt. Det blev inte så långvarigt eftersom vi skulle möta upp pappa på backaplan vid 15 tiden och vi kom in till Göteborg vid 12.40 tiden. Men vi hann shoppa lite i alla fall. Inte jag, men syster.

Vi åkte sedan ut till backaplan och lunchade på paprika (ja, de som har haft bajspartiklar i maten vid någon undersökning för några år sedan), men det var gott! Och jag som aldrig har mina glasögon på mig till vardags utan bara när jag kör bil, sitter vid datorn eller tittar på tv. Jag kan ALDRIG direkt urskilja en människa på längre avstånd. 10 meter kanske, då kan jag nog vara säker på vem det är. Men annars ser jag inte. Och det har hänt så många gånger att jag vinkat till fel människor, gått fram till okända (aldrig hänt, men nästan), jag har lixom vänt om precis när jag ser att det inte alls var människan som jag skulle träffa. Det är skit jobbigt. Och då undrar ni, men herregud varför har du inte dina glasögon på dig då!? Nä, trivs bättre utan. Och linser kan jag tydligen inte ha enligt en gammal gubboptiker. Men men, nu ska jag komma till saken. Nästan samma sak hände idag.

Pappa ringde när vi satt och lunchade, jag, syster och Mira. Vi sitter vid stora fönster så vi ser ut bland parkeringen. Och jag svarade och sade att vi åt lunch och tänkte att pappa förmodligen var där så jag tittade ut genom fönstret och sade "Jaa jag ser dig, här är jag" och vinkar. Pappa: "Ser du mig? Jag är på firman". Jahaaa.... Det var en uteliggare jag såg som jag trodde var min pappa!! Herregud. Måste kanske ha på mig glasögon ändå..

Men vi åkte till babybutiken där vi typ köper allt. Pappa är stammis där. Brukar smyga in dit ibland efter jobbet, haha. Så söt är han. Men vi köpte en ny vagn i alla fall. Hittade såå fina vagnar, men de var så dyra och sedan var det inga "resevagnar". För det var ju det vi skulle ha nu... En liten mindre. Hon satt inte alls bra i den jag beställde sist :( Och det var synd för det var en riktigt bra vagn.

Men en sån här blev det. Är nöjd för Mira sitter hur bra som helst i den och hon verkar gilla den. Den andra skrek hon bara i när man satte ner henne.




Chicco liteway. Lätt och smidig. En grym resevagn. Mira är nöjd, då är vi nöjda.


Gissa vem som var med i bilen?? Min Ninnigris!


Hon fick inte plats i framsätet eftersom Mira satt där. Och sov.


Trött.

Nee nu ska jag spela lite xbox kinect med Andreas och äta parmaskinka. Mira sover i sängen :)


Gbg och jobb

Förmiddag. Syster är här och kom hit strax efter sju. Så jag har bakat hönökakor nu på morgonen som vi har vräkt i oss med smör, ost och en kopp te :) Mira sover nu också..lite lugn och ro.

Sedan, efter Mira ätit lunch så åker vi in till Göteborg. Tittar runt och njuter av det fina vädret. Ska titta på badtofflor till Mira, eller sandaler. Och sedan åker vi och tittar på en vagn till henne.

Och senare jobbar jag med. Trevligt.

Meeen.. kom inte på vad jag skulle säga.


Mira var helt slut igår kväll. Jääklar vad lång hon ser ut. Men det är hon ju inte. 75 cm.



Mira gosar med moster nu på morgonen.


hahaha

Okej.

Mira har fått en laptop.

Vi styrde bilen mot Varberg vid tolv tiden idag. Tittade runt i olika affärer och på marknaden de hade. Hittade en jätte söt liten solhatt till Mira som hon fick. Mannen som sålde hattarna frågade hur gammal hon var. Innan jag hann svara sade han "Åtta månader? Sex månader?". Vi skrattade allihop och berättade att hon var tretton månader! Men för att han inte skulle få dåligt samvete sade vi att hon var väldigt liten, och det är hon ju :) Men hon är ju absolut inte onormalt liten!! Petit bara.


Farmor och Mira med sin nya solhatt går på marknaden.


Efter detta gick vi och satte oss på ett café med en stor härlig uteservering. Farmor och Mira fikade, syster och jag åt lunch.


Glass.


Tacotallrik!


Sedan åkte vi hem vid tre tiden. I bilen så spelades Semptembers låt "mikrofonkåt" och vi hör farmor: "hmm hmm nannanana naa naa mikrofonkåt". Det var jag som körde och jag kunde inte se vägen för att mina ögon fylldes med tårar. Sedan stannade jag till i Åsa lite tills syster körde hem mig. Vi åkte förresten till affären först och handlade. Och på vägen från affären får vi syn på detta:

Ja en man som tydligen inte vet hur man drar upp sina byxor när man cyklar. Jag skrattade så jag höll på att dö först (jag vet, jag är barnslig) och sade till syster som körde att hon skulle sakta ner. Så vi kör så sakta så vi ligger precis bakom för att jag ska kunna filma, hahaha. Gud vad löjlig jag är. Två bilar som var bakom oss körde om för att vi körde så långsamt. Och det är ju DET som var det pinsamma. Haha. Att vi så gärna ville titta på cyklistens rumpa så vi körde så långsamt...tragiskt.. Här får ni se!



Är jag sjuk när jag tycker sånt här är kul?!

HA

Nuuu kom jag hem. Har haft en super mysig dag i Varberg sedan en liten sväng till Åsa och sedan handlade vi och nu är vi hemma. Blir ingen träning idag.

Men ska skriva ett inlägg snart. Mira är jätte grinig så måste ta henne nu. Ska ladda upp en film sedan med. HAHA


Varberg

Snart är det MAJ! Helt sjukt.. tiden går alldeles för fort. Snart är det höst.. haha neeeej. Ska aldrig mer säga så. Är så deprimerande. Är glad att det är vår trots pollenainfihiallergin.

Vi ska ju till Varberg idag. Ska bli mysigt. Finns faktiskt inte jätte mycket att göra i Varberg om man bara ska titta i butiker. Mysigare att promenera vid fästningen och så. Men det kommer vi nog inte göra idag. Jag ska ju träna ikväll, om jag hinner! Andreas ringde och sade att han blir sen idag.. Så får se om han hinner hem till 18.30. Hoppas. Annars får jag köra ett pass här hemma. Jag kan inte gå ut och springa för då hade jag slutat andas.

Skickade precis en fråga till veterinären på nyhetsmorgon, ha. Men har inte fått svar än. Väntar.

Nu ringde det på dörren, fick x-boxet!! Och två andra spel och live konton. Äntligen. Nu kan vi spela :D  Måste lägga upp en film när Andreas dansar. Hahaha. Fixar det ikväll om han inte kommer hem för sent!

Har farmors bil här idag så jag tar den ner till Åsa vid 10-11 tiden och hämtar upp syster och farmor.

Hörs sedan. Och ja..ska försöka ta massa bilder.. Men ni vet hur kass jag är.

GI veckan

Dagen började bra, lunchen bestod av tonfisk sallad som jag gjorde till mig, Maria och syster. Gott. Efter det lekte Mira och Julia med varandra och jag och Maria med varandra, haha. Typ. Vi promenerade mycket och pratade massa. Sulkyn som jag köpte nyss funkar inte så bra för Mira.. :( Så Maria ska köpa den för att Julia sitter mycket bättre i den än vad Mira gör. Hon glider bara ner hela tiden :( Hon är ju så liten... Och det gör lite ont i hjärtat att behöva sälja den. Den är ju världens bästa vagn att köra och den är så fin!! Men måste tänka på Mira..Blir någon mindre billigare vagn. Ska åka in på torsdag och titta.




Men sedan när vi åkte hem vid halv sex tiden åt vi middag...

Bilder får tala för sig själv..


hahaha. GI here I come...or not. Får börja i morgon då kanske?? Haha...Glömde säga att jag har choklad med rispuffar här hemma med :D Duktiga jag.

Och vet ni vad Mira äntligen gör?!!?! Hon ställer sig upp helt själv och börjar gå! Jaaa äntligen. Det vi har väntat på här hemma är att hon ska ställa sig upp själv, utan något att hålla sig mot. Min lilla mini tjej börjar bli stor!


I morgon bär det av till Varberg för att kika runt lite och njuta av det fina vädret och den mysiga staden. Ska nog boka en tid för mina ögonbryn i morgon också... är sugen på att fixa detta nu... innan semestern! Men då kommer vi bara ta bort lite inte fylla i något. Men vi får se.


Nu ska vi försöka lägga våran grinmaja Mira :)

Tisdag idag

God morgon!
Mira väckte mig vid halv 7 idag. Svullna ögon och igentäppt näsa gick jag upp och gjorde gröt till lillhjärtat. Nu ligger hon i sängen och vilar lite, som hon brukar göra vid denna tiden.

Idag ska vi åka ner till Åsa en snabbis för att promenera lite med Maria och Julia. Sedan har passen kommit och vi ska kanske hämta dem idag med. Beror på vad klockan blir. Både jag och Andreas måste vara med när vi hämtar Miras pass.

Ska verkligen inte klaga på att jag har tråkigt...för det har jag nu. Men tänker på att jag faktiskt sitter hemma i soffan och bara tar det lugnt. Andra stressar till skolan/jobbet, och snart är jag där igen. Nepp, måste verkligen passa på att njuta av detta nu. Även fast det är långtråkigt ibland.

Just det, idag är det GI som gäller. Kanske blir sallad till lunch och middag gör jag nog det klassiska, fetaostfyllda nötfärsbiffar med blomkålspuré.. tror jag... får se. Kyckling kanske? Ååå i morgon ska jag göra en sallad med parmaskinka! Mmmm. Det här ska nog gå bra, finns ju huuur mycket gott som helst som är GI. Men mer som inte är GI. Hade ju vart gott med PIZZA.


Ingen sushi denna veckan :(

Hej!

Ja då har vi återigen vart nere i Åsa och ätit middag. Passade på att sola lite med. Får kämpa med pollen allergin med såklart.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag...  Tänkte köra på en GI vecka nu. Tisdag-söndag. Får se hur detta går. Har inte bestämt veckans meny än men ska titta runt lite på nätet.

Känner mig lite lost i livet nu.. vet inte vad det är. Är ju världens lyckligaste som har världens sötaste och underbaraste lilla Mira, en fin lägenhet och fin sambo. Men jag vet inte..känns bara lite tomt. Men det kanske blir bättre snart. Behöver nog komma ut och resa! Inte långt kvar nu..

Andreas är på teater, alltid (!), och Mira ligger och sover i sin säng. Jag ligger i sängen bredvid och skriver.

Har tråkigt..

Kanske skriver något sen, om jag kommer på något kul.


Old times..

Fy fan

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig kände jag mig lite hostig på grund av pollen. Men inte jätte farligt. Mira vaknade till i sin egna säng och ville komma över till mig, och det fick hon..såklart. Men jag kände hur det blev svårare och svårare för mig att andas. Det brukar vara såhär under pollen perioden. Satte mig upp, drack vatten, gick upp och gick..gjorde allt för att andningen skulle bli lättare., Men inget hjälpte. JÄVLA POLLENJÄVLA SKIT. Ursäkta.

Vaknade och somnade hela natten, Mira levde runt i sina drömmar som aldrig förr. Hon vaknade klockan 5 och höll mig vaken ett bra tag. Somnade sedan om och väckte Andreas som snällt gick upp med henne. Jag fick sova vidare till halv tio. Hade ju bokat in mig på två pass klockan 11. Men jag kände verkligen att jag inte skulle klara av det. Huvudvärk, kliar i ögonen, snorar, hosta och andningen något bättre. Tog förresten en tablett när Mira väckte mig vid 5 tiden. Men när jag skulle boka av passen var det försent för att göra det. Så jag bestämde mig, efter en brakfrukost, att gå och träna ändå. Vilket jag är glad för NU. Men under träningen...fy h-lveteee.. Trodde jag skulle dö idag. DÖ! Ett tag höll jag på att svimma trodde jag men det gick ju bra ändå..Jag klara det!!! Heja mig.

Nu ska jag och Mira snart ta bussen ner till Åsa. Andreas åker ner lite senare med bilen. Måste skynda mig nu. Andreas och Mira är förresten ute och leker på lekparken. Hörs senare. Chhaaoo


Påsk och Liseberg

Go´kväll.
Jag har återigen tappat bort mitt usb minne, eller så har Mira lekt med det och gömt det någonstans. Men jag har i alla fall laddat upp lite bilder från idag från min mobil. Det var inte kul. Måste bläddra förbi alla 2000 bilder för att ladda upp EN bild. Men men nu är det gjort :)

PÅSKAFTON.
Då var vi hemma i Åsa. Hade lite släktingar där och åt en underbar, fantastisk, makalös trerätters middag. Förrätten bestod av en Kalix löjromstoast. Varmrätt, Oxfilé med gräddkokt kål toppad med TRYFFEL och bakad potatis till. Efterrätt en chokladmousse gjord på äkta mörkchoklad toppad med jordgubbar. MMmmmm. Inte varje dag man äter detta.

Men dagen blev ganska tidig för våran del då Mira inte ville sova där borta så vi åkte hem så hon fick sova i lugn och ro.

Idag var det så fint väder så jag kände för att hitta på något. Inte bara sitta hemma som man gör varannan dag. 22 grader och blå himmel. Jag, Mira och syster passade på att åka till Liseberg! Förra året vi var där hade vi sånt flyt och vann nästan hela tiden. Denna gången...INGEN TUR ALLS. Vann ingenting! Tråkigt.

Fast vi hade det jätte mysigt och trevligt. Mira fick åka karusell och vi åkte sagoslottet alla tre. Det var väldigt intressant tyckte Mira :) Vi åt lunch och åt glass, gick runt i butiker och spelade.

Vi fick ju varsitt lisebergskort i påskägget, haha. Jag, syster och Andreas. Men det är bra, finns alltid något att göra där.

Här kommer lite bilder från idag!!


Mira åker vagn på sitt sätt. Jag lovar hon ligger typ alltid såhär..


Mira och moster.


Liseberg.


Mira åkte karusell med moster. Tyckte det var hur kul som helst, båda två.. Ser inte ut som det på bilden men syster kom ut med tårar på kinderna för att hon skrattade så mycket åt Mira som satt och dansade på hästen under hela färden.


Mira skakade hand med en lisebergskanin.


Sedan var det glasstime!






Tunneln i sagoslottet!


Inne i sagoslottet, haha. Har alltid stört mig på "kejsarens nya stil" inne i sagoslottet. Ni förstår säkert varför.


Sedan var det hemfärd. Mira fick en ballong som hon älskar.

Just det vi vann ju två små gosedjur till Mira också köpte jag en studsboll till henne, haha.

Nu ska jag dricka te, känner mig inte på topp just nu. Allergin blir bara värre och värre :( Ska ju träna i morgon förmiddag med!! Step typ och MRL.



Liseberg

Har vart på liseberg idag! Kom precis hem. Lägger upp massa bilder snaaart! Lite senare :)

Glad påsk!

Nyss hemkommen från Åsa där vi blivit bjudna på världens lyx middag och trevligt sällskap! Mira ville inte somna i Åsa så vi fick åka hem så hon kunde sova. Nu är klockan 21.12 och hon har inte somnat än. Ligger och pratar med sig själv. Men skriver om påsken i morgon. Ligger nerbäddad i sängen med en film och kopp te på g. Sov gott och hoppas ni har haft en bra påsk!

Gårdagen

Igår somnade jag strax innan klockan 20! Och jag vaknade för en liten stund sedan! Jag bad Andreas ta Mira innan han gick till jobbet. Skönt.

Igår tog jag ju bussen ner till Åsa. Och jag blev så störd på mig själv när jag gick på bussen. Det fanns två säten lediga, längst fram i bussen (det satt ju folk på alla platser men stolarna bredvid var lediga). I alla fall jag går förbi de första lediga säterna och sätter mig på sätet bakom som också är ledigt, bredvid en SKITZOFREN. Ja jag har inget emot skitzofrener men känner mig inte så bekväm när någon sitter och pratar med sig själv. Nästa gång ska jag sätta mig på den första lediga platsen som finns. Löjligt.

Men jag stannade i alla fall i Åsa och åt. Grillade fläskfile med massa gott! Innan det solade jag lite och busade med Mira ute på altanen. En skön dag helt enkelt. Vi åkte hem så vi var hemma vid halv sju. Sedan gjorde vi inte så mycket mer inann både jag och Mira slocknade. Vaknade av att Andreas gav mig en puss på kinden. Skrek till "ANDREAS!?". Jag blev så rädd. Haha.


Grillar.


Mira i gåstolen på altanen.


Jag kan se en viss likhet med åsnan i Shrek...Min goding!!

Förresten!! Mira tog 10 steg alldeles själv igår :D


Zumba!

Nu är jag nyduschad, makead och fräsch!!! Zumban var ju jätte rolig. Och MRL var jobbigare än någonsin. BRA!

Nu har jag precis tryckt i mig två knäckemackor med keso på (viktigt att äta efter träning!). Spelar hög musik här hemma, själv. Andreas jobbar idag och Mira är ju hos mormor och morfar. September - kärlekens tunga, Veronica Maggio - Jag kommer och Oskar Linnros - Genom eld är de som spelas mest. ÄLSKAR DE LÅTARNA just nu.

Ska ta bussen om en halvtimme ner till Åsa för att hämta hem min lilla prinsessa. Och promernera lite, så fint väder!!


Jag sitter och väntar på att Zumban ska börja :) Haha. Vi var bara 4 personer idag med, skönt!




Hemma, nyduschad. Tog på mig mina gamla jeans som är avklippta. Trodde inte jag skulle få på mig dom men jodå, hur lätt som helst.


Ja, ser lite rolig ut. Men ni gillar ju bilder! Bjuder på denna.


Ha en härlig långfredag!

Långfredagen

Blir bara snorigare och snorigare, usch! Men men. Folk som klagar över en förkylning vet inte hur det är att vara riktigt pollen allergisk! Nu är det ju inte så farligt mot vad som kommer komma... Längtar inte.

Mira åkte just iväg! Mormor och morfar hämtade henne. Jag ringde dem igår och frågade om de kunde hämta henne innan de skulle handla så jag kunde träna. Har bokat in mig på Zumba och MRL. Är skit nervös inför Zumban!! Kommer ju inte kunna någonting. Kommer känna mig skit dum. Men man måste ju försöka. Och jag tänker att det kanske inte är så många som tränar idag, nu på förmiddagen på långfredagen. Vi får hoppas att det bara är jag där. haha. Nej då.

Sedan är det träning på måndag också. Häärligt. Men jag måste börja träna mina armar lite. Tränar ju bara magen, rumpan och låren. Får köra några vändor på gymet också.

Jag gav Andreas en utskällning igår kväll när han följde med mig in på toaletten, efter skräckfilmen ni vet. (Annars brukar han inte göra det!!) Men han började typ "be", så som de gjorde i filmen för att få ut demonen. Jag blev så jävla förbannad. Då blev jag ju bara ännu mer rädd. Nä usch. Så får man inte göra. Men ni som vill bli rädda så hade jag rekomenderat "The rite", den var bra och läskig!

MEN. Nu när jag tittar på nyhetsmorgon pratar de om kyrkan och en tjej som inte längre tror på gud, osv. Lite som filmen igår handlade om! Nu kommer jag se demoner när jag går ut... Eller jag kanske kommer bli besatt..


No make up.

Svettig och rädd.

Jag är livrädd. Jag luktar illa för att jag svettas så mycket. Och jag är stel. Vågar knappt röra mig. Vi tittade på skräckfilm. Och jag brukar klara av att titta på skräckfilmer. Framförallt om det är mördare och tortyr och skit. Men inte när det är onaturligt. Som denna filmen. "The rite", vill du bli sjukt rädd så ska du se denna. Baserad på en verklig händelse om EXCORCISM! Den värsta filmen jag sett är ju "Excorsisten", sedan kommer "The exorcism off Emelie Rose". Fy fan. Eller GUD. Nu tror jag på GUD. GUD GUD GUD.

Nää, hinner inte lägga upp det där "roliga" som jag skulle göra idag. Får bli i morgon. Jag är alldeles för rädd nu. Jag kommer inte ens våga gå på toaletten själv. Jag vågade inte ens gå in till Mira i sängkammaren, haha. Fy vad hemsk jag är. Men får se om det går över snart.. Börjar lugna ner mig lite.. Aldrig mer.

Såhär låg jag och tittade. Jag lovar. Det blev till och med värre sen så jag låg helt under filten ett tag.
Ska nog gå in till sängkammaren nu, Andreas får leda mig in och sedan titta på Big brorher. Lätta på stämningen lite..


God natt. DRÖM SÖTT

Aj

Gud vad jag har städat idag. Satte gång efter det senaste inlägget och har fortsatt tills, ja inte nu, men för en och en halv timme sedan slutade jag.
Inne i badrummet vid handfatet har jag ett stort ljus i glasburk "yankee candle" för er som vet vad det är för ljus. Och jag skurade och höll på och när jag skulle flytta på ljuset tappade jag greppet och det flög i golvet. GLAS över hela badrumsgolvet. FAN. Men jag sopade upp det och lade det i en påse som jag lämnade strax utanför badrummet. Sedan tog jag dammsugaren och skulle dammsuga upp det lilla glassplittret som fanns kvar. Då fastnar dammsugaren i påsen med glas i. Och jag har, av någon anledning, glömt av att jag lade glas i påsen så jag trampade på den för att flytta på den. AJ. Fick en glasskiva i foten. Men bara en liten. Så det gick ganska bra, men ont gjorde det.

Nu har jag precis handlat lite mat och godis tills i kväll. Ska ställa mig och laga det nu. Thaimat blir det idag. Rödcurry gryta med kyckling. Mmm.

Ska lägga upp något kul sedan ;)


Skärtorsdag

Skärtorsdag idag. Ser att björkarna börjar slå ut nu! Neeeeej. Och jaaaaa. Nej för att jag är så sjukt pollen allergisk och ja för att sommaren snart är här! Det är så fint när det är grönt över allt.

Igår fick vi hem fårat kinect med fyra spel!! Men.. De hade glömt själva konsollen, X-boxet. Haha. Då går det ju inte att spela. Men Lantz (han som var producent) fick tag i microsoft som skickar spelet och de hade bara glömt av att skicka det men skulle kompensera oss med saker för ytterligare 1500 kr! :) Får filma lite när vi spelar, haha. JA, jag MÅSTE filma när Andreas ska dansa. Det är ett dans spel och Andreas är kanske inte gudarnas gud på att dansa. Jag kommer ju dö här hemma.

Har precis ätit frukost och nu ska jag snart lägga Mira för hon börjar bli trött. Då kan jag ta det lugnt lite själv. Skönt. Ska ha en städ dag idag. Men jag ska försöka ta mig ner till kungsmässan en snabbis med. Måste fixa en grej på jobbet.

Nepp nu sover Mira. Måste göra lite nytta nu.

BILDER!

Nu ligger jag i sängen tittar på efterlyst, dricker en kopp te och äter två knäckemackor. Jag är nyduchad, luktar rosor och är helt matt och mör i kroppen efter träningen som var extra jobbig idag. HÄRLIGT.

Nu ska ni få se bilder på allt som är inhandlat för min och Miras del de senaste två dagarna, FYNDEN!


Först, ett par vanliga mjukisbyxor (15 kr!!) och en söt liten virkad bolero.


Två söta klänningar!


Min underbara "kofta"! Älskar den. Ska ha den på stranden på Kreta!! Ganska stora hål i den för den är också virkad eller stickad?


Vanlig tråkig cardigan.


Miras solkeps! Skyddar mot solen i nacken också :)


Miras morgonrock!

DAGENS SHOPPING.


Haha ser ut som ett par trosor men det är en liten hätta och "halsduk", dreggellapp är det. Och en jätte söt liten solhatt.


En jätte body på rean, tänkte att det kan vara bra att ha. Och ett par svarta leggins.


Min bikini!! Älskar den. Köpte den på Lindex. Min rumpa är lite större än vad trosorna var bara :) Men det funkar. Ni ska få se så mycket bilder när vi är på Kreta!! LOVAR.


Just nu. Mmm.

God natt. I morgon vankas det stääädning. Hallen blir nog inte klar förens nästa vecka :( Väntar på lite saker som jag beställt nämligen och det är ju röda dagar nu snart.. Men det kommer nog bli fint :)


Konsultation

Heey. Helt slut i kroppen efter en heldag på stan! Och snart ska jag ner och träna. Orkar inte. Men måste. Har ätit pizza hut idag! Det värsta du kan äta typ. Men gott!

Jag var i alla fall på en konsultation i eftermiddags. Och det gick bra. Men har inte bokat något återbesök än, ska väl så småning om göra detta. När man har pengar och tid. Inte så billigt. Det gäller mina ögonbryn som jag tatuerade när jag var 16 år. Ung och dum. Jag är så trött på att behöva måla dem varje dag och de är ojämna och massa skit. Vill göra om dem eller ta bort dem. Hon föreslog att vi skulle ta bort halva och sedan göra om dem och det lät riktigt bra. Men som sagt det är inte gratis....

Efter detta gick jag och Mira och hälsade på Sabine, som jobbar på en frisörsalong mitt i stan. Och sedan tittade vi i butiker för att fördriva tiden som vi hade tills syster kom in. Mötte upp henne sedan och åt lunch på pizza hut.

Sen blev det shopping igen! Köpte lite inrednings saker på åhlens och bolagret. Sedan, såklart, kläder till Mira och jag hittade en jätte fin bikini till mig själv med! Det är så svårt att inte köpa kläder till Mira. Det är ju så himla roligt!!! Det blev en jätte söt liten hätta med halsduk till, solhatt, leggins och en body.

Ska visa allt på bild senare efter träningen, även det vi köpte igår.


Här ser ni mitt bryn. Det är ju inte så att jag inte har hår på brynet, eller jag har ju bara hår på halva brynet. Haha. Det som är mörkare är håret. Och det ljusa som smalnar av är bara tatuering och penna. Det är ju inte så att de är odrägliga men vill ha mer naturligare bryn.

 Vi får se när detta blir av!

Göteborg

Jag och Mira skulle åkt för tio minuter sedan. Men jag orkade inte stressa ner till bussen så vi tar nästa. Vi hinner nog ändå. Ska vara där vid 10.15.

Vi ska snar klä på oss och ta bussen som går 8.50. Lite molningt idag men skulle förhoppningsvis spricka upp senare. Vi får väl se. Sedan kommer ju syster in och vi ska äta någon god lunch och bara ha det mysigt på stan!

HERREGUD. Vet ni vad som just hände? Sekunder innan jag skrev "HERREGUD". Jag hörde att Mira hittade något i köket, lät som det prasslade och såg att hon stoppade något stort i munnen. Blev livrädd och sa åt henne att "spotta ut". Hon brukar göra det då. Men det gjorde hon inte. Så jag fick lite panik och skulle snabbt ta mig dit. Men jag missar att datorsladden hänger från soffan till soffbordet (jag sitter på mattan nedanför soffan och har datorn på soffbordet), så jag ramlar framåt istället och datorn ramlar ner och smäller ihop sig. Sedan när jag tittar upp mot Mira ser jag att hon sitter och knaprar på ett smörgåsrån som hon hade hittat!!!! Det var ju ingen fara, haha.
Nä nu ska vi fixa oss. Hööörs.



Just nu

just nu! Bebis Mira sover så sött bredvid mig. Andreas var snäll och åkte ner och handlade vid nio tiden. Han köpte choklad till mig!! Inte bara men.. Det var gott. Har faktiskt inte ätit upp allt. Skriver från telefonen nu för att datorn dog nyss, för trött för att hämta in sladden. Ska bli så skönt att sova i natt känner jag. Trött som fan. God natt.

Shopping shopping shopping!!!!

Jag och Mira gick ner till Kungsbacka för att fika med farmor och syster. Vi satte oss på ett konditori mitt i stan. De frossade i bullar och kakor medans jag åt en grekisk sallad, gott! Det ska jag föräta mig på i Grekland förresten! Men efter detta gick vi vidare till en babyaffär för att titta på en flask- och barnmats- värmare som jag måste köpa till resan. Köpte den. Plus en morgonrock och en solkeps till Mira. Priserna ska vi inte prata om. Badrocken fick hon från farmor.

Efter detta gick vi runt i lite butiker så farmor fick shoppat lite med. Och sedan gick vi såklart till kungsmässan. Jag gick in till jobbet för att handla LITE. LITE blev MYCKET. Eller egentligen inte.. Har vänt helt och börjat tycka om mineral puder, ID. Så jag köpte en borste och en burk! Bara borsten kostar ju för fanken 400 spänn. Men det är jag värd. Skulle sedan köpt en mascara, en ny från YSL men den var slut. Så jag väntar tills vi fått in den. Fick en test så jag kan prova den så länge.

Sedan skulle farmor och syster åka hemåt men jag ville stanna kvar och titta på någon bikini som jag måste köpa till resan. Hittade inget. Men råkade gå förbi ett reaställ med barnkläder. Och där hängde ju de klänningarna som jag tittat på åt Mira jätte länge. De finns två olika färger, blå och vit. Och båda fanns i hennes storlek. Men valde den blå. Sedan hittade jag även ett par byxor till henne. Gick till kassan nöjd och skulle precis räcka fram en hundring när expediten säger "då blir det 53 kronor". 53?! Frågade hur det kunde bli så billigt och jag hade ju missat att det var halva REApriset. Herregud. Efter att jag betalat gick jag tillbaka till stället och köpte den vita klänningen med och en liten virkad bolero till Mira. Hittade även en jätte fin virkad kofta till mig själv och en vanlig rosa cardigan.

Blev helt galen, och det brukar jag aldrig bli när jag ser rea. Hatar rea. Men nu älskade jag rea. Jag tittade på herr avdelningen och hittade såå mycket fint. Jag var tvungen att ringa Andreas och berätta detta. Så han åkte hit när han slutat jobbet. Trött, sliten och inte alls på humör följde han med in på hm. Men när det började provas kläder blev han pigg, glad och på jättebra humör :) Det slutade med en jack-kavaj, kofta, två t-shirtar och ett par gråa byxor. För typ 400 kronor! Detta är ju galet. Och allt var hur snyggt som helst.

Vi avslutade dagen med att köpa hem sushi till mig och Mcdonalds till Andreas.
En rolig och härlig dag idag!!

Och i morgon blir minst lika rolig :) Är på jakt efter lite heminredning.

Börjar förresten jobba helger i JULI! Känns jätte skönt.

Jag ska ta kort och visa alla söta saker som jag köpte idag. Kanske senare, kanske i morgon. Men som sagt bloggar tidigt och sedan när jag kommer hem från Göteborg.


Mira försöker gömma sig..


Ute och shoppar. Hade förresten kortbyxor på mig idag! Härligt.


Busar.

Morning

Morning morning. Mira vaknade vid halv 7 idag. Men det var ganska okej att gå upp idag ändå. Är så glad över att det ska vara fint väder HELA veckan. Typ 19 grader här nere.

Just nu tvättar jag en maskin och sitter och leker med Mira. Eller NU bloggar jag ju men när jag inte skriver.

Idag ska jag kanske ner och fika med....vem tror ni!?!? Haha, farmor och syster igen. Får passa på när alla är lediga. Och jag känner för att äta en riktigt god sallad ute i solen idag. Mmmm. Men får se hur det blir. Behöver sticka in på jobbet för att köpa lite nytt med. Blir galen på allt man måste köpa.

Å just det. I morgon kommer ju barnbidraget! Jag glömmer av det varje månad. Men det är bra, då har man lite till. Behöver köpa en ny bikini också... Kanske ska titta på det idag då.

I morgon ska jag och Mira in till Göteborg tidigt. Jaa, undra vad vi ska göra!?! Hmmm.. Jag ska på en konsultation. Men för vad? TÄNK OM. ..Vem vet. Ni får veta i morgon ;)

Efter det så ska syster komma in till stan och vi ska luncha och hitta på något. Kanske tar en sväng till slottskogen eller något?

Får see.

Ska måla den jäkla byrån en sista gång idag med. Målade ju den för andra gången igår kväll.


Pass

Passen är fixade inför resan. Jag såg förjävlig ut, Mira blev supersöt, som alltid. Hon skrattade så mycket när vi skulle ta kort så det blev ett jätte smile. De är nog klara i veckan.

När vi sedan kom hem åt vi lite mat. Sedan somnade både jag och Mira. Mira i sin säng och jag i soffan. Andreas försökte smyga ut till teatern men välte självklart ner massa saker så att Mira vaknade. Men gick och stängde dörren så att jag fick ta henne. Vilken gentleman eller hur?!

Mira verkar lite snorig, hon kanske också är pollenallergisk!? Nä det kan hon inte vara, inte såhär tidigt.

Det börjar gå upp för mig nu att det inte är långt kvar av min mammaledighet. Snart börjar jag jobba igen och kommer inte ha lika mycket tid med Mira. Usch :( Får en läskig känsla i magen när jag tänker på det. Vi har ju det så mysigt tillsammans!! Men samtidigt ska det bli kul att komma tillbaka med.

Nu funderar jag på att ta en promenad med Mira..men..om jag gör det..vet jag att jag kommer gå ner mot affären...och går jag in i affären...jaaaaa. Då tar mitt godissug över. Och jag kommer handla godis så jag badar i det. Varför är jag så jävla godissugen?! Hatar det. Ne, får se hur jag gör..


Måla

Jag bestämde mig för att börja slipa och måla byrån ändå. Men som vanligt, ångrar mig mitt i allt. Haha. Det var jobbigare än vad jag trodde att måla och ta hand om en liten samtidigt. Målar ute på balkongen och fick typ färg över hela mig, eller över min ena hand. Och då är det inte jätte lätt att bära in en liten som ska vara med och måla. Nepp så jag gav upp. Målade bara själva byrån, inte lådorna. Men ska nog göra det nu. Hon somnade precis.

Vi ska möta upp Andreas klockan halv fyra vid polisen. Nu är klockan halv ett. Halv ett, halv två, halv tre och halv fyra. Tre timmar kvar då. Vill bara att tiden ska gå fort. Har inget att göra. Men går kanske lite tidigare ner med Mira och tittar i butiker. Eller bara går runt i det fina vädret.


Mitt projekt.


Härliga väder

Godmorgon! Strålande solsken och vindstilla idag. Det kunde till och med bli upp till 19 grader idag!! HÄRLIGT. Ska nog passa på att sola idag. Men sedan finns det ju ett jävla bakslag med våren och det är POLLEN. Är sjukt pollen allergisk. Så jäkla jobbigt. Men jag känner bara av det lite nu. Kommer vara helt svullen sedan.

Just det. Idag ska vi ju ner till polisstationen och göra pass. Ska bli kul. Varför är det kul? Jag vet inte. Ska ta kort på passbilderna och visa er sedan, om en vecka blir det ju. Får ju inte passen med en gång kom jag på.

Ska nog börja slipa och måla en byrå här hemma också idag. Gud vad händig jag är. Fast det blir lite svårt när man har Mira runt om kring sig. Vill ju inte att hon ska kladda ner sig med färg.

Vi skulle ju åkt upp till Stockholm/Uppsala till valborg men det blir inte så. Har ju inte så mycket pengar nu inann resan. Så vi får spara det vi har. Kommer ju fler gånger. Åker nog upp till Stockholm någon gång i sommar!




Stockholm.

Mira

Här kommer några dagar i bilder på det finaste som finns, min Mira.





Mira gungar :)


Inte lika kul att åka rutchkana kanske.




Mira dansade loss inne i ett provrum när vi var i Frölunda i fredags.


Skönt att vila sig lite i vagnen med. Pekar rakt in i kameran, haha.


Mormor tvättade Mira i bidén. Eftersom hon kissade ner sig, haha.


I morse hörde jag något som prasslade ute i hallen, sedan hörde jag någon som knaprade på något...
Mira hittade, majskrokar, smörgåsrån och russin i en påse som låg i hennes skötväska. Hon är så duktig på att hjälpa till med städningen.

Det var det jag hade. I morgon. Vad ska jag hitta på då? Vet inte. Har ont i magen efter alla kakor jag ätit idag...
Men det ska ju vara fint väder så det blir nog ut och promenera. Får se helt enkelt..


Mmmm

Nyss ätit middag. Åkte hemifrån vid halv 12, efter att Mira hade ätit lunch. Och när vi kom ner till Åsa målade jag skåpet ytterligare en gång. Och sedan gick vi till farmor och fikade. Fasen vad jag fikar hela tiden. Måste ta det lite lugnt nu ett tag. Idag har jag vräkt i mig nästan två paket marabou cookies. Alltså. Jad DÖR. Så sjukt goda.

Jag såg dem när jag gick in i affären, stannade till och tittade i några sekunder, gick fram till hyllan, tog på dem. Sedan drog min andra arm mig bort från paradiset. Och jag köpte inga kakor. Men suget tog över i morse då jag tog bilen ner för att handla. haha.

Jag är ju kass på att träna med. Måste ju shape up till semestern så ni kan se massa härliga semester bilder. Hämtade hem min skinnjacka idag med. Häärligt. Det var någon som frågade om märket på min jacka för ett bra tag sedan här på bloggen. Men det är i alla fall märket "mission". Sådär.

Ikväll, ska jag titta på amazing race, nätshoppa lite...se om det finns något fint för 3 kr?

Och så ska ni få bilder sedan med.


Idag är det söndag

Solly. Sade att jag skulle skriva ett inlägg när jag kom hem igår. Men orkade inte. Vi var hemma vid sju tiden och lade Mira med en gång. Sedan satte vi oss i VARDAGSRUMMET, brukar ju alltid behöva ligga i sovrummet med Mira, men vi tittade på en film. Blue valentine. Bra film!

Nu är jag i alla fall uppe med Mira som vaknade halv 7. Å vad jag ville sova vidare. Men det ville inte min plutt. Vi ska ner till Åsa idag igen. Ska fortsätta med mitt skåp.

Vi har redan börjat planera lite inför Kreta. Så mysigt! Jag, pappa, syster och Andreas ska hyra en bil och åka till knossos. Ruiner från ett gammalt tempel? Eller var det ett palats? Minns inte. Ni har säkert hört talas om "Atlantis", det sägs ju att det har någon koppling till det. Vi får väl se när jag kommer dit, då kan jag avgöra om det är Atlantis eller inte. Älskar att åka och titta på gamla sevärdheter. Så det ser vi fram emot.

Bilder! Ja, jag som är så kass på att ta bilder. Har tagit liite bilder de senaste 3-4 dagarna som jag kan lägga upp. Men just nu orkar jag inte hämta mitt usbminne. Så jag gör det sedan. Innan eller efter Åsa får vi se.


Gammal bild på Andreas och Mira som sover.

Lördag

Heeeje. Fasen vad tiden går fort. Har vart jätte trött idag efter en rejäl bakfylla. Blev en helvild kväll med polisbilsrally, magshots och gogo dancing.

Eller inte. Vi satt och åt på ett jätte mysigt ställe, jag, Daniella och Sofia. Nadja dök aldrig upp! Jag tog dessutom bilen till stan så det blev inget dricka. Bara ramlösa. Eller loka var det faktiskt.
Men vi pratade om allt möjligt. Vi träffades alla när vi gick på gymnasiet. Och det är så kul att vi fortfarande har kontakt!

Men men, vi åkte nog hem vid halv tio tiden. Mira sov som en liten gris när jag kom hem, men vaknade när vi skulle sova och ville såklart sova bredvid mig. Som vanligt. Sedan var jag så himla trött i morse så Andreas gick upp med Mira. Skönt. Fick sova ut en del.

Sedan kom mamma och pappa och hämtade Mira, för vi är nämligen i Åsa nu, allihopa. Och vi har ju egentligen inte plats för mig, Mira och Andreas i Andreas bil. Därför hämtade dem henne. Så nu är vi i Åsa. Jag har slipat och målat en liten hörnbyrå som jag ska ha i hallen. Bara grundmålat.

Just det, vi tittade även på shrek 4 när vi kom, jag, Andreas och syster. Den var faktiskt bra. Fast jag somnade så jag missade slutet, haha. Somnar väldigt offta nu för tiden när jag tittar på film. Även fast jag tycker att de är bra så tar sömnen över.

Nu ligger min lilla köttbullshund här bredvid mig. Ska gosa lite med henne och sedan ska vi äta tillsammans. Farmor kommer med :) Härligt att ha släkten så nära.

Ska skriva ett inlägg sedan när jag kommer hem med.

Fredag!

Hemkommen från Frölunda nu. Tog inte så mycket bilder...som vanligt.

Andreas gör spenatsoppa nu och jag ska snart åka in till Göteborg för att möta upp Daniella, Nadja och Sofia! Träffas ju inte alls ofta så det ska bli kul att ses allihopa. Men det blir ingen utgång, sätter oss och äter lite och kanske tar lite vin. Får se vad som händer.

Kan inte bestämma mig om jag ska ta bil eller tåg. Är nog ganska sugen på tåg faktiskt, tänker på parkering. Blir så frustrerad och arg när jag inte hittar parkering. Men tar jag tåg måste jag också ta buss, samtidigt måste jag fylla på mitt busskort..vilket gör att jag måste ta bilen ner och göra detta innan bussen. Herregud. Jobbigt.

Får se hur jag gööööör. Men ska ta kort ikväll i alla fall. Och ha kul.

Laddar upp bilder i morgon!!

Ledsen

Är ledsen så jag gråter nu. Kanske över en löjlig sak men när man gått och väntat på det i månader så är det inte kul!!!

Jag är typ bankrutt nu, typ är 3 kr. Och väntade på min semesterersättning som jag skulle få i en klumpsumma. Denna har jag väntat på i ett ÅR typ. Har ju kunnat ta ut semester när jag vill men har väntat och sparat den. Och sist när jag pratade med lönekontoret i december sade de att jag skulle få pengarna i april.

Tittade på mitt konto i morse, helt överlycklig. Tills jag såg att det inte alls hade kommit in några pengar. Ringde upp och då sade hon att det kommer om EN MÅNAD. "Du får den på aprillönen".

Varför jag blir så ledsen är för att vi är utomlands när pengarna kommer och jag behöver ju dem innan. Vi ska göra pass alla tre, köpa saker till Mira som vi ska ha med oss, fickpengar och massa andra saker.

Får väl börja tvätta Miras blöjor så vi kan återanvända dem. Näääää. Usch. Då går det för långt. Då rånar jag hellre en bank. Någon som är på?

Usch, nu mår jag lite bättre efter att ha skrivit av mig lite. Blev bara så chockad och arg. Det löser väl sig på något sätt. Men inte kul när man väntar och väntar... Hade jag vetat detta hade jag tagit ut semestern istället. Då hade jag nämligen fått dem idag..Sade hon på löner NU.

Jaja. Finns värre saker i livet. Idag ska vi i alla fall åka till Frölunda, jag, Mira, syster och farmor. Ska faktiskt, för en gång skull ta lite kort nu när vi är ute och shoppar. Shoppar för 3 kr.... haha.
Igår skrev jag inget på kvällen heller, hade lite och göra på jobbet faktiskt! Kul. Ledig nästa torsdag, eftersom det är skärtorsdag.

Men vi tittade på film jag och Andreas. The next three days, eller om den bara hette next three days. Minns inte. Men den var skit bra! En spännande och bra film. Länge sedan man såg det. Se den!

Nu ska jag tröstäta något gott, planera rån och tvätta blöjor. Ha en fin dag!!


Skäms.

ååå vad skönt. Mira sov i en timma och tjugo minuter. Låg ute och solade i en timma!! Somnade i solen, och det har jag aldrig gjort innan. Så nu har jag fått lite färg :) Härligt.

Ska nog gå ut och gunga med Mira lite nu och ta en promenad. Fast hon ska snart äta.. så det blir en kort promena.

Nu luktar det grillat!! Familjen på övervåningen om grillar. De är så störande. Ungarna skirker konstant, föräldrarna skriker konstant, hunden skäller konstant. Ja Ett jävla liv där.

Usch fick lite dåligt samvete nyss. Det ringde på dörren och det var två små flickor som sålde majblommor. Och jag sade att vi redan hade köpt för att slippa köpa. Fyyyy, skämms. Varför kunde jag inte bara köpa en majblomma?! Jag tänkte faktiskt inte på att jag hade pengar på mig..

MEN. Nu blir man ju hungrig och jätte sugen på grillat när de grillar över oss. Fan. Det luktar ju in i hela lägenheten. Får man göra så?! Nä. Ska knacka på nu. Haha, det hade jag aldrig vågat. Inte efter alla skrik där uppe.

Avocado

Kände för att fräscha till mig idag.

Jag mosade en avocado och blandade ner lite olivolja, sedan duschade jag håret och smetade in nästan allt i håret. Gick sedan med min badmössa ovanpå inpackningen. Sedan peelade jag ansiktet och lade ansiktsmask av det som fanns kvar av avocadosmörjan. Haha.

Tänkte att jag skulle ha ansiktsmasken i tio minuter och hårinpackningen i en halvtimme. Men jag orka verkligen inte. Kanske hade ansiktsmasken i två minuter. Tvättade bort den och smörjde in mig, känner ingen jätte skillnad precis. Men håret däremot är jätte fint. Lent och glansigt. Men jag plattade ju det efter också.

Får alltid för mig att göra sånt här. Och jag ångrar mig alltid när jag precis börjat. Men det gick ju bra idag.

Sen har jag och Mira lekt på balkongen i solen. Kastat boll. Det är det roligaste som finns just nu. För Mira alltså.

Jag lade precis Mira, hoppas hon somnar så jag kan gå ut och sola!!


Barfota?!

Tänkte på en sak igår när jag tittade på tv. De sjunger "barfota utan strumpor och skor" i en reklam. Så kan man ju inte sjunga?! Eller säga menar jag. Är man barfota då är man ju barfota. Exakt samma sak som att säga, "naken utan byxor och tröja". Något jag tänkte på bara..

Nåja. Fint väder idag. Jobbar ikväll. Hitta på? Vet inte. Funderar på att gå till kungsmässan. Men vad ska jag göra där!??!! Inget. Var ju där nyss så jag vet ju vad som finns. Orkar inte. Nu vill jag ha bil, vill åka till ikea.

Ååå är så mycket jag vill köpa nu, kläder, inredning, makeup, accesoarer...jaaaa massor. Tänker hela tiden, ja men nu köper jag det även om jag inte har råd. Men så säger min andra hjärnhalva, NEEEEJE, skärp dig du har inte råd. Ibland måste jag ringa någon, pappa, mamma eller ibland Andreas för att fråga vad de tycker. Självklart är det offtast ett nej och då accepterar jag det och köper det inte. Sedan tänker jag inte så mycket på det. Måste få det bekräftat.

Vill vinna på lotto.

Sommaren -10


Babybus. Eller barnbus.

Jaa. Idag har vi ju haft besök av Maria och Julia. Så mysigt!

Mira och Julia är nästan lika gammla, skiljer tio veckor på dem. Världens sötaste. Fast Mira är minimini och Julia är en bigbaby! Maria är den vännen jag känt längst i mitt liv. Vi bodde på samma gata och träffades när vi började i ettan eller tvåan? Jag började nog i tvåan och Maria i trean. Sedan var jag så överintelligent så jag behövde inte gå i tredje klass. Jag hoppa direkt till fyran. Och då gick ju jag och Maria i samma klass ända tills vi började gymnasiet. Vi var så tajta. Vi kom in på samma skola men inte samma program, sökte inte samma program heller. Men..jag började skolka för att det var så sjukt tråkigt, gick samhäll internationell. Och Maria började också skolka från hennes klass. Vi hade ju mycket roligare tillsammans. Haha, det slutade med att vi tillsammans fick gå på en skola som kallas för "ungdomscentralen". Det var mest till för att praktisera och läsa upp lite betyg, vilket vi inte gjorde. Vi hade bara kul. Skit kul. Fy fasen vad vi skrattade och fjantade oss. Men vi behövde nog ett extra år tillsammans.

Sedan skiljdes vi åt, när jag började i Mölndal och Maria i Kungsbacka. Vi gled ifrån varandra men hittade tillbaka lite då och då. Nu när vi har våra underbara döttrar försöker vi ses så mycket som möjligt, blir kanske inte så offta som man vill men det är kul när vi ses :) Jaja. Nu ska ni få se lite bilder. Drömmde mig bort lite nyss. Men seriöst, vi har haft så sjukt kul. Så mycket galna minnen. Ni fattar inte.



Dagen började med att Mira hjälpte mig att städa....


Sedan busade sötnosarna.






Julia jagar Mira som åker bobbycar. Julia kan ju springa, det kan inte Mira. Måste vara jobbigt att krypa efter sin kompis hela tiden..


Haha, Julia gillar att kramas och tryckte Mira till sig. SÖT!!


Diskuterade. Det blev lite hett. Julia gav Mira en slap.


Såhär såg det ut i vardagsrummet efter att Mira och Julia vart där.



En helt slut Mira efter dagens bravader.

NU ska jag gå in till min sambo som sitter och spelar. Ska gå in naken och säga att jag vill ha massage. För det vill jag. Och han brukar alltid massera mig när jag vill det. Var länge sedan nu. Ryggmassage. Fast det brukar alltid bli helkroppsmassage. Haha. Ska inte gå in naken. Går in topless.


Duschad och tränad

Nyss hemkommen och ny duschad efter träning. Samma pass om förra veckan. Men det gick bättre denna gången haha.

Ska ladda upp lite bilder från idag sedan. Bara bebisbilder typ. Såg förresten att de redan kör repriser på Sveriges värsta bilförare vardagar klockan 16. Det gick fort.

Hörs snart.

Snooza

Goodmooorning.

Mira vaknade skit tidigt idag, men jag orkade inte gå upp så fick henne till att somna om till 8!! Men är inte utvilad för det eftersom jag vakna varje 5:e minut. Det är ju så skönt att sova!! Varför går det så fort?! Det är märkligt det där.. sömn.

Dricker en kopp te nu. Inte kaffe. Gillar inte kaffe.

ÅÅåå idag är det exakt en månad kvar tills vi åker.. Vi åker den 13:e....FREDAGEN DEN 13:E. Ja, jag vet. Men min pappas och systers turnummer är faktiskt 13 så.. Det blir nog bra. Jag som är så nojig för att flyga. Usch. Ser inte fram emot det. Men en månad är inte mycket. Ska räkna ner dagarna. Jag ska ta SÅ mycket billder där nere! Det lovar jag. Ska bada med kameran.

Känner av pollen nu. Är björkpollen allergisk. Men jag har faktiskt köpt tabletter som jag börjat ta. Det är väl bra att typ ta i förebyggande syfte?

Ikväll är det step och MRL igen. Härligt. Jag har faktiskt tränat lite smått hemma. Men inte mycket. Får se om jag hinner bli fit tills vi åker.


Heartbreaking.


Dålig update

Fasen vilken dålig update idag. Sorry!

I morgon kommer Maria och Julia hit, var ett tag sedan vi sågs nu. Sedan ska jag träna på kvällen, har ju inte tränat sedan förra veckan!! Måste verkligen bli bättre på det nu.

Har kommit på världens bästa och finaste idé till hallen. Vill bara börja fixa NU. Men slutet på nästa vecka hoppas jag att det ska vara klart!! Ska ta före och efter bilder.

Ska titta på Big brother nu. Herregud. Jag skäms över att jag tittar på det. HATKÄRLEK. Man fastnade efter första avsnittet. Hade själv aldrig ställt upp i ett sådant program. Aldrig. Usch och fy.

Det känns ganska skönt att slippa se sig själv på tv varje torsdag, haha. Det är sant. Nu känner man lite att det hade vart kul att göra något mer, men alltså inte vara med i något liknande program. Inte vara med i något program alls. Vet inte hur jag ska förklara. Bara stå framför kameran typ. Haha. Märkligt. Var skit nervös första inspelningsdagen, men det släppte mer och mer för varje dag.

Mira sussar så gott nu. Vaknar till och från, tror att jag övergett henne. Men det har jag ju inte. Aldrig. Älskar mitt hjärta.


En trött mamma och en trött dotter på tåget upp till Hudiksvall i mars.

Trött mysig tisdag

Idaaag är jag trött. Känns som jag somnar NU. Syster kom hit vid halv åtta och jag började baka tekakor! Så vi hade, tekaks mys. Tekakor, marmelad, ost, choklad och te. MYS! Tittade på film också.

Efter det somnade Mira och vi kunde sitta och prata bara. Sedan gick vi ner till staden för att titta lite i butiker. Köpte så söta kläder till Mira. En liten jeanskjol, t-shirt, byxor och tre par strumpor. Inte vilka strumpor som helst heller. TVÅHUNDRA SPÄNN för tre par baby strumpor. Men jag hade verkligen letat överallt efter sådanna strumpor, haha. Var tvungen. Rejäla halkisar. Nu ska hon börja gå!!

Vi fikade också och sedan mötte vi upp pappa för lunch/middag. Sedan var klockan redan strax efter fyra och jag och Mira fick skjuts hem. Härligt. Ska laga lasange snart, GI lasange. Men aubourgine plattor istället. Får se hur detta smakar.


Två bilder


Den stackars äckliga grodan som drog sig fram på gatan. Stackarn, var säkert skadad. Men han luktade illa.


Jag och Frippan har te mys på balkongen.

BABYSTEPS

Vet ni vad som just hände?!!? Mira tog TYP sina första steg!! Ja..vad ska man säga. Jag började hoppa av glädje. Men det var ju inte så att hon reste sig upp och gick utan jag höll henne i ena handen medan hon gick och sedan släppte jag och hon gick några steg alldeles själv! DUKTIG TJEJ.

Ska öva massor på att gå i morgon, nu sover hon så gott.

Jag har duschat och ligger i sängen, slötittar på nyheterna och surfar lite. Ska göra om i våran hall. Vet precis hur vi ska ha det. Nästan. Ska bli lite rymligare. Ska ta före och efter bilder när jag sätter igång.

I morgon ska förmodligen syster komma hit. Ska bli mysigt, dåligt väder ska det dock bli :(

Ska lägga upp en bild på äckelgrodan sedan, haha. Eller det var ju synd om den...


Måndagar är inte tråkiga

Hello. Idag har jag och Mira haft fin besök. Maria Fripp var här.
 Lagade honungsmarinerad kyckling med bulgursallad. Sedan tog vi en promenad i det UNDERBART fina vädret. Det har ju verkligen bara smällt till och blivit varmt. Ingen jacka, halsduk, handskar eller mössa behövs nu!! Härligt.

Efter promenaden somnade Mira och vi passade på att sätta oss i solen på balkongen med en kopp te och min choklad som jag gjorde igår och fikonbollar. Nyttiga är vi! Satt och pratade om allt möjligt tills lillan vaknade och ville busa.
Sedan åkte Maria hem och nu är det jag och Mira som busar för fullt. Eller ja, just nu är det bara hon eftersom jag sitter här. Men ska joina henne nu.

Just det!! Vi såg en skit konstig groda med. Tog kort på den!! Ska lägga ut bilder sedan. Men har inte tid just nu.

Höres.

Idag

Hej!

Hemma och tar det lugnt nu. Mira sover och jag surfar och slö tittar på amazing race.

Har ju som sagt vart nere i Åsa igen, vi åt thaimat och busade. Det var 16 grader idag!!!! FATTA. Sommar. När vi sedan var hemma så tog jag och Mira en promenad ner till Coop för att handla lite. Jag lämnade jackan hemma och tog på Miras vårjacka. Jag blev så varm tillslut så jag fick ta av mig tröjan. Mira behövde inte ens ha mössa till slut. Så skönt!

Här kommer lite bilder:


Innan vi åkte till mormor och morfar.


Mira på gräset.


Busan.


Mormor gjorde en mössa av en liten scarf till Mira....


Min andra goding!!!


Mira fick veckopeng från morfar. haha.


Promenaden ner till affären. Skön stil.


Gör söndagsgodis!! Smält mörk choklad med massa nötter och russin.


Ut på en plåt och in i kylen. Väntar på att det ska kallna nu så jag kan bryta av lite!

Mmmm.


Gårdagen

Härlig söndag idag med. Andreas tog Mira i morse så jag kunde få sovmorgon! Så himla skönt. Han tog henne faktiskt igår med men då kunde jag inte sova så länge då han skulle åka och jobba.

Igår var det en underbar dag. SOOOL. Jag och Mira satt ute i hammocken och gungade i solen. Sedan passade mamma Mira så jag och syster kunde titta på film. Hon har inrett mitt gamla rum till ett tv rum. Jätte mysigt. Vi tittade faktiskt på den nya disney filmen rapunzel, haha. Men jag tycker att sånna filmer är så himla mysiga. Älskar prinsar och prinsessor och har alltid gjort. Bor ett litet barn i oss alla! Men den var i alla fall jätte bra. Längtar tills Mira vill titta på disney filmer.

Bakade igår. Eller bakade och bakade. Det ser ut som chokladbollar men är gjorda på fikon, kakao och solrosfrön. De ser godare ut än var de var. haha. Det funka ju men chokladbollar är SÅ mycket godare.


Fikonbollar.

Först åkte jag, Mira, mormor och morfar och handlade på Ica maxi. Mira fick så klart åka häst och vagn.



Sedan kom vi hem till Åsa där vi busade med Ninni.



Efter ett tag fick jag byta om till en klänning för att det var SÅ varmt.
Håller dock på att tappa klänningen på denna bilden.




Mira vaknade precis hos mormor.



Och den här underbara bilden igen!!




Grillat!



Sedan åkte vi hem och kröp ner i sängen. Tittade på film, Cornelis. Sådär var den. Somnade.
Vart ligger jag tror ni? Höger eller vänster sida? HAHA



Ska ner till Åsa idag igen. Åker snart, ska bara få i mig frukost.


Sommarkänsla till max! Hur varmt som helst...

dsc03692 (MMS)

Sommarkänsla till max! Hur varmt som helst i glashuset, grillen igång, havet som utsikt och familjen samlad. Kan det bli bättre?! Njuter.


Helg!

Underbara helg. Fint väder ute och jag och Mira ska ner till Åsa sedan.

Igår tränade jag hemma, eller ja, typ en kvart. Alltid något! Kände att jag behövde det efter pizzan och colan.

Mira ligger och sover nu, hon blir så himla trött på förmiddagarna. Förmodligen för att hon sover lite knackigt på nätterna och för att hon leker så mycket på morgnarna.

Har faktiskt börjat ha på mig glasögon lite då och då. Men då måste jag ha uppsatt hår! Ser ju så mycket bättre med glasögonen, haha. Har inte linser annars. Borde skaffa det..

Är så löjligt att ta kort på sig själv i spegeln. Därför gör jag det.

Fredaaag

Hejhej!

Har käkat pizza och druckit cola idag. Mmmmm. Och NU ska ni få lite bilder och VÄRLDENS sötaste video. Ni måste bara se den.


Tjohej.



Miras nya sulky. Åkpåsen ska bort sen när det blir varmt ute.


Busar.


Mira surfar med pappa.


Ja här är videon. Hon är ju sötast i världen. När Mira åker hem till mormor sätter mormor alltid på thaimusik till Mira, vilket Mira verkar älska.. :)



SPÖKAR

Bildupdate får ni senare. Måste hinna ta lite bilder. Men det är så jävla tråkigt! Avskyr att vara med på kort. Har alltid gjort det. När jag gick i gymnasiet kunde jag bli helt rasande om mina vänner tog kort på mig. Helt stört. Det är ju bättre nu men ännu bättre när jag fått i mig alkohol.

Var ute med Mira en sväng förut. Typ 5 min. Det blåste så himla mycket så hon kunde knappt andas i vagnen stackarn. Så vi gick hem igen. Nu sitter jag här i soffan, snustorr om händerna efter disk och städ. Äckligt.

Men glad att solen skiner i alla fall. Det spökar här förresten. Förut när jag damsög hörde jag någon som ropade "HALLÅ". Jag trodde att det var Andreas eftersom Mira började prata, (så som hon gör när han kommer hem), så jag stängde av damsugaren och flög ut i hallen. Men icke. Inte någon var där. Gick till dörren för att titta i kikhålet, kunde ju vart någon som skrek in i postinkastet. Men nej, inte det heller. Det måste spöka här. Igår när jag var uppe på vinden tyckte jag att jag såg en skugga svepa förbi. HERREGUD. Tänk om jag har släppt ut demonen från vinden!? Som i exorcisten??!!? Nej usch. Det är nog bara jag som är paranoid.

Men. Om jag börjar skriva saker som, MEEERRRIN, F-CK ME eller liknande då vet ni att det är något som inte stämmer....då har jag kanske blivit.....BESATT. Alltså fått en demon i mig.

Ska be nu. Hejdå AMEN

Goood Moorning

God morgon.

Mira fick sin vilja igenom i natt igen. Fick sova bredvid mig. Och då sover hon hela natten, vilket är skönt för mig.

Har ju inte hunnit göra så mycket sedan igår kväll, efter inlägget då. Men idag ska jag fortsätta att städa lite. Miras kläder som ska vikas och sorteras. Sedan är allt på sin plats. Andreas kompis Christoffer kommer hit med, de ska fixa något med någon inspelning, äta pizza och dricka öl. Jag och Mira ska titta på. Haha. Nä får se om jag också äter pizza. Eller om jag är nyttig idag.

I morgon ska jag ner till Åsa och ha filmmys med syster :) Ska bli mysigt!! Hade velat gå på två pass i morgon bitti men Andreas jobbar då så har ingen barnvakt.. Och idag är det bara zumba och det vågar jag verkligen inte testa nu. Inte efter stepen. Haha, jag önskar verkligen att de hade haft en kamera där inne och filmat mig.

Nu dricker jag som vanligt mitt te. Burkar alltid dricka det så fort jag vaknar och äter sedan frukost vid nio tiden. Jag har ju fått för mig att man inte ska äta efter man har tränat, men det är ju FEL. Helt fel! Får mycket bättre resultat om man tar en protein drink eller banan eller något. Sådeså.

Hörs sedan.


Förra gången Christoffer var på besök. Alltid trevligt med lite folk hemma.

Jobb

Hemkommen från jobb och matshopping. Det jag gör på jobbet är att stå i receptionen, men det finns typ inget att göra. Prata med kunder och läsa tidningar :) Härligt.

Just nu tittar jag och Andreas på Kung Pow. Helt sjuk film. Satte precis på den men har sett den innan.
Hinner inte med något "kul" idag. Det roliga fick bli annonsen från blocket, haha. Sugna på att köpa?

Känner att jag måste ta lite nya fräscha bilder och lägga upp. Ska göra detta i morgon.

God natt.

hahaha

Titta här:

http://www.blocket.se/malmo/Opel_Vectra_2_0_kand_fran_tv_33072623.htm?ca=23_11&w=0


"Hej jag har en Opel Vectra 2.0 som har varit med i senaste säsongen av Svergies värsta bilförare.
Bilen är besiktigad till Juni men skulle behöva lite kärlek.
Den startar men är inte skit stabil att köra utan bör fraktas bort. Är fräsh i motor och låda (pigg som satan när den går). Tror det är kopplingen som strular, säljes som reservdelsbil eller "roligt projekt" (den väcker en hel del positiv uppmärsamhet). Det finns även rätt fräsha alu fälgar med hyfsade sommar däck på.

Prisförslag 5000kr eller högstbjudande, är även intresserad av att byta mot en wv caddy mk1 modell. "


Konstigt att kopplingen strular...

Worka

Ska snart ner och jobba och efter det ska jag handla. Gud vad roligt.. Har städat hela dagen. Har fått städmani. Rensat ut alla kläder och vart uppe på vinden och grejat igen. Skönt när det är rent och fint.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Tråk tråk tråk. Får se vad jag hittar på för skoj sedan.

FILMPARADISET

GLÖM INTE ATT BESÖKA HTTP://FILMPARADISET.SE SOM HAR RECENSERAT ALLA AVSNITT AV SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE. RIKTIGT ROLIGT.

TACK!


Torsdag

Usch vad det blåser idag. Soligt med blåser kallt! Kan inte vår värmen bara komma nuu! För varje dag som går närmar vi oss KRETA. Å vad underbart det ska bli. Så mycket man vill köpa innan också. Men ekonomin är ju inte den bästa just nu.

Har skön träningsvärk idag. Mest i låren och rumpan. Härligt!! Jag är en sån som tror att man ser resultat efter första gången man tränar. Jag tror att jag är jätte fit nu. HAHA. Nä men jag vill verkligen se skillnad med en gång! Bantar jag vill jag gå ner 10 kilo med en gång. Men nu bantar jag inte. Fick skäll av min farmor igår när jag sade att jag skulle gå ner ETT kilo till. Fick jag inte.

Mira somnade förresten i sin säng i går kväll men vaknade till flera gånger på natten. Tillslut fick hon sin vilja igenom och fick sova bredvid mig. Jag orkar inte heller vakna varje timma för att trösta henne. Men ska göra ett nytt försök ikväll.

Och det är ju torsdag idag. Inget Sveriges värsta. Och just det! Jag ska ju jobba idag. Hade jag helt glömt av. Kul! Men ska hitta på någt roligt inlägg tills ikväll.. videoinlägg kanske. Får se :)


Haha. En gammal bild på mig i Uppsala. Denna sommaren blev jag gravid. När, var, hur? Ingen aning.


Go kväll

Ja.. har ju tränat idag. Bokade upp mig på två pass.

Ett CRL pass och ett MRL pass.

MRL är ju mage, rumpa och lår. Men CRL?! Hade ingen aning men antog att det var någon core variant. Icke.
Det var någon typ av step up. Haha. Aldrig gjort det i hela mitt liv. Men det var riktigt bra träning fast jag kände ju mig som en idiot. Plus att jag förmodligen såg ut som en också. Kunde ju inte stegen. Skrattade åt mig själv hela tiden. Men jag var duktig! Svettig med...

Andreas lade Mira förut, då jag inte var hemma. Det gick ganska bra, vaknade till då och då och grät men somnade om igen. Tills hon hörde när jag SMÖG mig in genom ytterdörren. Jag kikade snabbt in i sovrummet där Andreas låg och såg ett litet litet huvud sticka upp från spjälsängen. Och sedan kom skriket och gråtet. Men efter att hon fått hälsa på mig och jag sjöng för henne somna hon tillslut om. Nu sover hon gott i sin säng. Duktig tjej!!
Det här är stort för oss, haha. Det är därför jag skriver så mycket om det. Men tänk er själva att få ligga som en saltpinne eller ostkrok i ett år. Och innan det, vara gravid och springa och kissa varje kvart mitt i natten. Jag kissade i snitt 8 gånger varje natt!!! Helt sjukt. Plus att magen är i vägen, bebisen sparkar och knör och ryggen värker.

Men så illa är det inte. Det var supermysigt att vara gravid med. Saknar det lite ibland. Får väl se när nästa gång blir....... haha. Inte än på ett tag! Ett bra tag!

Nyss hemkommen från träningen. Köpte med m...

dsc03643 (MMS)

Nyss hemkommen från träningen. Köpte med mig denna. Det var det godaste jag ätit!! Mmmm!


SVB BACKSTAGE

"Backstage" under inspelningen av Sveriges värsta bilförare 2011.



Deltagarna anländer! Vi alltså..


Alla deltagare träffar Adam första gången. Mira ligger i vagnen :)


Spelar in.


Fortfarande första dagen.


Inspelning andra dagen.


Första studion.

Nu blir det lite blandade bilder.



HAHA. ALF.



Andreas kör blind. Så kan det gå då..


Eddie och ljudteknikerna, kameramännen och Adam.


Adam fyllde år under inspelningen.


Mira i bagaget på en bil :)


Budda solar.


Gabbe sover i hangaren.


Pitstop.


Ute i skogen och väntar på att förarna ska få köra skrotbilsrally! Världens sötaste Mira.


Innan skrotbilsrallyt. Eddie och vi som var kvar!


Vi fick stå och titta på uppe på en liten kulle.





Efter vattentanken..Eller var det flyttlasset?


Här var i alla fall efter vattentanken. Minns ni som följt att jag har berättat att Andreas inte hade några byxor med sig och fick låna kläder av mig? Ja här har ni beviset. Men han fick ju låna ett par byxor från Budda sedan istället. TUR.


Titta vad kul man kan ha med "döda" människor.

FINALEN.





Vårat spel som vi vann!





THE END




Backstage

Har snott en jäkla massa bilder ifrån inspelningen. "Backstage" bilder. Ska lägga upp alla snart!! Har redan laddat upp dem här på bloggen, men väntar lite med att publicera det :)



supermorgon

Störande. Skrev ett inlägg i morse som jag trodde hade publicerats. Men tydligen inte. Jaja.

Det var ändå inte så rolig läsning. Var nog supermom i morse. Hann med så mycket. Diska, tvätta, sortera kläder, böka på vinden vid två tillfällen och till slut en varm dusch och en skön hårinpackning. Vid 10.30 var jag klar. Då är man supermom.

Nu är jag och Mira precis hemkommna från Kungsbacka. Har vart där med syster och farmor. Åt lunch och strosade runt lite. Mycket mer har det inte hänt. Snart ska jag börja laga mat här hemma, sedan ska jag träna. Men det är inte förens ikväll.

Väntar på att Andreas ska komma hem.

Höööres.

Kvällen

Jisses. Mira var verkligen inte lika lätt att lägga idag. Men hon sover gott i sin säng nu i alla fall :) Hon skrek och var skitförbannad när jag lade henne. Övertrött kanske. Ville nog sova bredvid mig med. Snutt! Nu är hon stor så det blir inget med det.


Fan vad fet jag har vart idag. Jag tränade aldrig för att jag var så trött. Ska träna i morgon. Boka upp mig på två pass. Jag har bara käkat massa fett idag. Så jävla gott, men ändå äckligt. Man mår verkligen illa efteråt. När man är sådär sjukt mätt för att man verkligen har proppat i sig. Typiskt mig. Blir ett salladsblad i morgon. Haha. Inte. Ska till Kungsbacka och möta upp syster och farmor igen. Då blir det säkert fika och massa skit.

Måste bli bättre på att ta kort. Är ju kass på det. Även fast jag har 2000 bilder på min mobil. Men tar mest på Mira. Och nakenbilder så klart. På mig själv.

Nepp ska titta på tv nu!


Jag och mitt hjärta innan vi åkte till Stockholm.

Ond?

Jag och Mira är hemma i Kungsbacka. Åkte för ett tag sedan faktiskt. Väntar på Andreas som snart kommer hem från jobbet.

Kände mig lite ond förut. Farmor kom förbi i Åsa och fikade med oss, för att min syster kommit hem. Och farmor berättade om ett hus som hade brunnit ner i Åsa och att de fick springa ut och inget fanns kvar. Det är ju självklart jätte hemskt!!! Usch, tänk om det hade hänt en själv man hade ju brutit ihop. Men. Då började jag asgarva. Hon berättade alltså detta till min syster. Och jag sade till min syster men skratten i halsen "Det är nu du ska berätta om tsunamin". Jätte hemskt att jag skrattade då med.
Vet inte hur jag ska förklara. Men..ett hus som har brunnit ner i Sverige och en tsunami i Japan där min syster precis kom ifrån som har spolat bort hela städer och dödat tusentals människor.. Ja.. alltså förstår ni? Det var ju inte meningen att skratta men det bara blev så.

Orkar nog inte träna idag. Får bli i morgon. Måste åka och handla lite så man har kylen full.

Hajhaj

TIS-DAGEN

Är i Åsa nu. Hälsar på för att min syster kom hem i natt :) Kul att äntligen få känna sig lugn och att hon är hemma nu. Hon har ju bott i Japan i ett halvår, eller ja typ ett år. Var hemma över sommaren bara.

Ska snart åka hem då de inte vill ha kvar mig här.

Mira sov för övrigt hela natten i sin egna säng. FATTA. Det har nästan aldrig hänt. Men jag har inte fått mycket sömn då jag vaknade till hela tiden för att se så att hon mådde bra. Men vi får se hur det går i natt. Hon var på världens bästa humör igår. Hämtade även hennes sulky vagn. Jätte bra verkar den.

Funderar på om jag ska träna idag. Vi får se. Men ska snart fara hemåt och kanske städa lite...


Helgen i Stockholm

LÅNGT INLÄGG.

Jaa. Nu kommer det. Nu ska ni få höra om våran fantastiska helg uppe i Stockholm. Vi börjar från början...


På vägen upp gjorde jag lite inlägg, det gick ganska fort och smidigt upp även fast Andreas körde och jag var livrädd hela vägen. Lite felkörningar blev det ju och några panikattacker med.


Vi åkte som vanligt förbi KÖTTKULLA. HUR kan det heta Köttkulla?!


Och sedan Gränna. Men vi stannade inte.

Vi blev ju lite sena när vi började åka hemifrån men vi var framme vid tjugo över nio. Henka mötte upp oss utanför lägenheten och vi parkerade på gatan lite högre upp. När vi äntligen kom in i lägenheten kunde vi packa av oss, fixa oss snabbt och framförallt ta ett glas vin(!). Madde och Hans var även där en snabbis så vi hann träffa dem med, kul. Ringde några samtal och tydligen så var hela teamet som har jobbat med Sveriges värsta nu efter inspleningen (klippare, producent mm.) ute och firade att det var slut. Så de ville att vi kom dit och träffade alla.
Och självklart gjorde vi det!!

Jag, Andreas och Henka drog till Orangeriet där hela gänget satt. Vi hade ju bara träffat Christoffer (producenten) innan. Och det var jätte kul att träffa honom igen och även alla andra! Så roligt att få höra hur det har vart för dem att klippa ihop programet osv. De tyckte även att det var kul att få höra hur vi upplevde alla avsnitt så det var mycket prat den kvällen. De stängde klockan 1 på Orangeriet så jag, Andreas, Henka, Christoffer, Erika och Erik drog vidare först till Lemon som låg ganska nära. Men när vi kom in insåg vi att det var alldeles för mycket folk där. Kunde knappt röra sig. Så Christoffer hade ett bra ställe vi kunde gå till, han varnade dock för att det var väldigt sunkigt. Jaja, inget kan väl vara värre än Patricia tänkte jag.

Men herregud. Haha. Det var en gammal biljardhall som låg på hornsgatan tror jag? Det var det värsta jag sett. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi bara satt ner och prata om alla från himmel till jord.

 Tog bara EN bild den kvällen :(


Henka höll dock på att somna så han gick hem tidigare och han sade åt oss att ringa när vi var på väg så han kunde öppna åt oss (vi sov ju hemma hos honom).

Klockan blev 3 och stället stängde, vi sade hej då och skulle mötas upp i morgon (lördag) för att festa lite mer. Jag och Andreas tog en taxi hem och jag började ringa Henka så fort vi satte oss i taxin...inget svar.
Ringde igen..inget svar... RINGDE 30 gånger. Inget svar. Väl framme gick vi in till 7 eleven då vi inte ens kom in i porten. Jag köpte mig en fyllemacka och satt och åt den medans Andreas försökte ringa Henka. Men fortfarande inget svar!!!

Till slut tutade det upptaget och vi trodde att räddningen var framme. Men icke. Då stängdes Henkas telefon av sig istället. JIPPI. Fy fan vad arg jag var. Han hade somnat. Vi började ringa till hotell runt om i Stockholm men ingenting var ledigt. PANIK. Jag hade verkligen panik. Jag var så jävla arg.
Andreas försvann en stund och jag ringde för att se vart han tog vägen, "jag ska kasta sten på Henkas fönster". "ÄR DU DUM I HUVUDET?! Kom tillbaka!!". Och han kom lydigt tillbaka.

Till slut fick vi ta ett beslut... att sätta oss i den iskalla bilen. Vi satte oss där, startade och gasade med friläge i så att bilen skulle bli varm. Klockan var nu 04.15. Vi var så sjukt trötta. När bilen var lagom varm fick vi stänga av och försöka somna lite. Sen vaknade man av att det var iskallt och fick starta bilen igen. Vaknade varje kvar ungefär. Och det var ju ingen mening att ringa Henka då mobilen var död.

Jag ville bara gråta. Helt ärligt. Jag saknade Mira, tänkte att jag aldrig mer ska åka upp till Stockholm, jag vill aldrig mer festa. Folk som gick förbi bilen och såg två personer med luva sitta och halvsova måste trott att vi var inbrottstjuvar eller något...

Klockan slog 08:00. Andreas mobil ringer!!! Gissa vem det var?! HENKA. Tror ni att han hade panik när han vaknade och insåg att vi inte var hemma, och att mobilen var avstängd. Men Andreas sade i alla fall att vi satt i bilen och då kom Henkas ångest. Han mötte upp oss utanför när vi vinglade fram till lägenheten. Vilket möte.

Vi var bara glada av att få komma in i värmen, var helt stelfrusna. Henka mådde riktigt dåligt, haha. Har inte sett honom så skärrad någon gång innan. Men det förstår man ju! Man kunde inte vara arg på honom, inte nu när vi kom in. Det första vi gjorde var att krypa ner i sängen. MY GOD! Det bästa jag vart med om. Aldrig har jag längtat efter en säng så mycket som jag gjorde då. Och vi sov till 12 ungefär. Då fixade Henka frukost.

Sedan var man helt slut under dagen, jag gick och lade mig och sov igen. Vaknade vid halv fyra tror jag.

Så nu är vi inne på lördagen.
Erik tittade in en snabbis, var sig lik:




Vi åt lite mat och började dricka lite vin igen. Nu var ju natten glömd, haha. Nästan i alla fall.
Ringde några samtal igen och det visade sig att de flesta inte kunde eller var sjuka. TRÅKIGT. Men vi skulle möta upp Eddie, som var inspelningsledare, på Ljunggrens vid halv nio tiden.



Vi var nog där vid nio men ingen Eddie där. Han blev lite sen men dök upp sedan.

På Ljunggrens.

Vi drog vidare till Café Opera där Eddie hade skrivit upp oss, och en massa andra. Men de kunde ju inte komma! Men väl inne på Cafét ställde vi oss vid baren och drack lite. Kände att allt började snurra lite extra, så jag tog det lite lugnt.
Några vänner till Eddie satt vid ett bord och drack champange och massa shots. Vi fick joina dem och blev bjudna på massa shots... kunde ju inte inte ta den, när de ställer den mitt framför och alla ska skåla ihop. Så jag drog i mig två shots också. Sedan blev det vatten.


Ja champangen var där.


En sån här fin bild fick jag. Såhär full var jag ungefär. Tråkigt :(



Jag och Henka, konstig bild..


Jag, Eddie och Andreas.


Andreas och Eddie. 

 Hade jätte kul så länge det varade för strax därefter mådde jag SKIT. Ringde Andreas från toan och sade åt honom att hämta min jacka och att vi måste dra. Han gjorde detta och vi gick utanför. Satte mig vid någon parkbänk och spydde. Vi fick ta en taxi hem med en gång och jag hängde ut genom fönstret från taxin och spydde hela vägen hem till lägenheten. Henka drog förresten vidare men vi hade fått nyckel denna gången!
När vi skulle kliva ur taxin kan jag knappt gå. Ligger och spyr på trottoaren. Hör någon som går förbi och frågar om Andreas vill ha hjälp. Haha. Men vi klarade det själva.

Gav mig fan på att komma in och spy i toan i alla fall. Andreas fick hålla i mig medans jag började gråta och säga att jag inte ville bli såhär full och jag ska aldrig mer dricka. Vi lyckades ta oss in, han släpade mig till toan. Låg I toaletten och spydde. Andreas tog av mig skor och jacka. Sedan lade han mig i sängen och hämtade en bunke som jag låg och spydde i hela natten. Och när vi drog ifrån cafét var klockan bara 00:30.

Jag vaknade mitt i natten av att Henka kom hem och frågade vart min mobil var för han hade blivit av med sin! Oturen tar ju aldrig slut.. Förmodligen är det någon som stal den från honom när han somnade till på tunnelbanan.

Vi vaknade vid halv tolv. Allt snurrade. Fy fasen vad jag avskyr att vara bakfull. Ont i halsen hade jag med. Vi beställde pizza efter ett tag och fick i oss det. Sedan för att försöka svalka all ångest, försöka glömma det som vart (inte lätt för Henka som blivit av med telefonen) så tittade vi på Titanic. Min älsklings film!! Haha. Det var mysigt i alla fall. Klockan var nästan fem och nu kände vi oss redo för att köra hem. Man ville ju helst inte men var ju tvugna.

Det var en jävla lång väg hem. Läskigt var det också. Vi stannade till på max och åt massa fet mat. GOTT. Sedan drog vi vidare och denna gång var det jag som körde. Det började bli mörkt och lite dimmigt. Vi körde den kortare vägen, men det är den vägen som inte har motorväg hela vägen. Så vi fick köra på en trång skit läskig väg, motortrafikled. Rutan var så smutsig innanför så man såg typ ingenting när bilar mötte oss.
Sen höll vi på att krocka när bilen bakom oss förmodligen missade att det tvåfiliga upphörde bara några meter framför. För han gasade på och skulle köra om. Jag panikbromsade så att han skulle kunna komma förbi, det blir ju bara en fil. Men han blinkade med sina varningsblinkers, vilket brukar betyda tack på "bilspråk". Idiot.

Och för första gången i mitt liv märkte jag hur jävla läskigt det är att köra bil när man är riktigt trött. Vissa stunder trodde jag att jag drömde. Så jag började tänka att det inte var någon fara om vi krockade eller körde av vägen eftersom det bara var en dröm. Alltså skit läskigt. Ska aldrig mer köra bil dagen efter, så långt. Men vi hade ingen alkohol i kroppen!

Jag valde att sova i Åsa för jag ville vakna upp och träffa Mira så fort som möjligt :)


Mitt hjärta idag.

Så det var våran helg i Stockholm. Rolig, ångestfylld, kall, illamående, snurrig, arg, och panikslagen.




Heeeeeej

Jag vet, har vart kass på att skriva när vi var uppe i Stockholm. Hur ska jag summera Stockholm...?


HERREGUD.


Så summerar jag helgen. Det har vart helt stört. Men kul. Men ångest. Ja.. allt som inte fick hända hände. Haha, allt blev fel.

Jag ska lägga upp lite bilder och skriva om HELA helgen sedan. Kanske delar upp fredag, lördag och söndag. Får se. Men nu är jag precis hemkommen från Åsa, där jag spenderade natten. Kände att jag ville sova där eftersom Mira var där. Hon började dock gråta i morse när hon fick syn på mig..Men det blev bra sedan när hon märkte att det faktiskt var mamma.

Så nu sitter jag helt död och trött i soffan och skriver här. Mira sover i vagnen. Andreas jobbar. Som sagt. Ni har ett roligt inlägg att vänta..


Framme

Framme! Körde fel och blev lite problem på vägen, men det gick ju till slut! Nu är vi framme dag dricker ett glas vin! Ha en bra fredag kväll alla!

Fortfarande inte framme. Två timmar kvar. ...

dsc03595 (MMS)

Fortfarande inte framme. Två timmar kvar. Resan har gått bra än så länge, Andreas kör fortfarande. Lite hackit då och då men det går ju! Får mina utbrott ibland. Haha. Var nyss på mc donalds, en hel del som känner igen en nu. Kul. Men vi har det trevligt a alla fall. Snart blir det utgång :D


Sveriges värsta..

Okej. Nu är vi på väg. Har inte kommit långt. Och jag skojar inte... Jag är så nervös! Har säkert påpekat 7000 saker redan under Andreas körning. Men han körde in på fel fil på motorvägen, fick skrika och säga att han skulle svänga tillbaka, han kollar aldrig i döda vinkeln, han blir nervös av allt, han är jätte rädd om han inte har sin gps framför sig när det bara finns En väg att följa. Herregud. Det har bådar inte gott. Måste ta över körningen snart!! Hjälp!

Det viktigaste är nu inhandlat! Nu börjar ...

dsc03591 (MMS)

Det viktigaste är nu inhandlat! Nu börjar vi den låånga färden mot Stockholm!


Fredag morgon

Godmorgon.

Men herregud, nu tittar jag på nyhetsmorgon. Lokala nyheter. En väldigt viktig sak tas upp. De ska göra en PENISFÖRSTORING på statyn Poseidon! Jaa, det är inte ett skämt. De tycker att han har en för liten penis och ska få en normal stor penis. Men det kanske är ett skämt? Eftersom det är april tänkte jag på?? Gud vad jobbigt. Men då får de ju säga april april men de gjorde de ju inte. Stämmer säkert då. Sjukt.

Riktigt kasst väder för att köra bil idag! Fasen. Det är så jädra dimmigt så man ser knappt ut genom fönstret. Avskyr att köra i dimma och regn. Men men vi löser det.

Mira är lite grinig idag, förmodligen efter sprutorna. Lillan.

Är det någon snö kvar i Stockholm tro? Kan man gå ut med högklackat? Öppen tå? Vet inte om jag vågar. Får se. Är ju expert på att ramla när jag druckit.

Men det var ju väldigt passande att åka upp och festa lite i Stockholm nu när SVB är slut. Vi började där och avslutar det där med. Men mer och mer känner jag att jag inte vill lämna Mira :( Min bebis!! Usch vad jag kommer sakna henne. Men det är viktigt att hitta på något bara jag och Andreas också. Och vi ska vara glada att vi har den möjligheten. Inte alla som har det. Alltså barnvakt som känns hundra procent bra. Mira gråter när mormor och morfar kör hit henne igen. Hon vill inte komma till mig eller Andreas. Kul va?! haha. Mamma är i alla fall överlycklig. Hon vill ju adoptera Mira, hahaha. Hon ringer varje dag och frågar om hon får hämta henne. :)

Neee, nu ska jag dricka te, leka med Mira, titta på tv och göra lite situps!


Mira har fruktstund framför tvn, LYX







RSS 2.0